Şimdi Ara

Sucuk lobisi. Bir sucuk 1650 lira olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Kesin keronun akrabaları vardır orada, hepsi ya sucukcu ya da uzman yazılımcıdır.

O getirtir bize sucuğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 31 Mayıs 2024; 9:9:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek sucuk 2500 pastırma 3500 tl den aşağı olmaz.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Eskiden çoşkun sert sucuklar vardı. Koyu kahverengi taş gibi sert , bıçak bile zor keserdi tadı efsaneydi

Sucuk lobisi. Bir sucuk 1650 lira olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 31 Mayıs 2024; 13:46:39 >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Mama lobisi varsa, sucuk lobisi de vardır. Patates lobileri, sogan lobileri bir ara fiyat artırıyordu.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Allah akıl fikir versin diyeceğim de seçim zamanı verse zaten bu durumda olmazdık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sucuklu yumurta yapamaz olduk burdan Cumhurbaşkanına ve yetkililere sesleniyorum
    Fahiş fiyat artışına artık denetim ve sıkı CEZA uygulayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 31 Mayıs 2024; 18:40:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Polonez ve apikoğlunun o sucuğumsu şeyleri hâlâ bu fiyatlara satması çok ilginç. Neyse yiyen arkadaşlara afiyet olsun ama probiyotik almayı ihmal etmeyin.

• Sucuk yedigini zanneden fakirler ve gerçek kaburga etinden yapılan sucuk yiyen biz zenginler olarak halk ikiye ayrılmış durumda.
    Evet gerçek sucuk 1500 lira siz fakirsiniz sadece.
    Yediğiniz de sucuk değil ,kazık fsfsh

• lithran kullanıcısına yanıt

Abi adam sucuk yiyor zenginlige bak cidden.

• Gidip aktardan baharat alın kaliteli bir sarımsak kullanarak harç yapın kıymayla karıştırın sonra streçte salam gibi yuvarlayıp dolapta 2 gün dinlendirin sonra atın buzluğa

En son apikoglu sucuğu 1350 liraya aldım alacak gücüm de var fakat resmen enayi yerine koyuyorlar insanları

Ben henüz denemedim fakat YouTube de denk geldi bundan sonra öyle yapacağım

• sucuğu getirtiyoruz tanıdıklardan aynı şekilde zeytin yağını ege'den soğuk sıkım alırız ya da tereyağı Trabzon'dan vs stok alıyoruz çoğu şeyi çünkü bu memkelette böyle yaşamak durumundasın paran pulun bile olsa. markette pahalı olur güzel mi sağlıklı mı ayrı problem.

bunları geçin de pastırma lobisini ne yapacağız bunu yapan eden de yok tanıdık? eskiden biz bununla kapalı börek yaptırırdık bir düzine misafire hey gidi neydi ne olmuş? zaten eskisi gibi değil paket ürün. biz bir tane baton mu deniyor ondan kendimiz kesiyorduk çemenli.

(3172,72 TL/Kg)

https://www.migros.com.tr/polonez-cemeni-siyrilmis-pastirma-110-g-p-da56cb

(3250,00 TL/Kg)

https://www.migros.com.tr/apikoglu-cerezlik-pastirma-100-g-p-da56b5

şundan yani ama zannetmiyorum iyi olduğunu ya da bütün verdiklerini. biz Kayseri'den geçip gelen akraba ile alıyorduk. bu da paket ürün gibi bir şeydir benim markette satılan şeylere pek itimadım yok.

https://www.migros.com.tr/namet-antrikot-pastirma-kg-p-da355c

• Ne garip adamlarsınız lan hahah . 100 yıllık markalara niye bu pahalı diye akıl veriyorlar,

kimse alamasın diye fiyat artırıyorlar, belki firmalarını iflas ettirmeye çalışıyorlar sana ne?

Kurutulmuş bir ürünün normal taze etle aynı para olması gerektiğini sanıyor ya haha.

ucuz aldığını sandığın sucuklar yaş sucuklar, sosis kıvamında olurlar, içine her şeyi katarlar, iki ile çarp aa ne buldun?

Al ucuz sucuk, paran yoksa bunu ye, daha da mı yok tavuk sucuğu al ye.

https://www.migros.com.tr/maret-dana-kasap-sucuk-400-g-p-d8d1b4

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Aksine tek çözüm devletin artık bu işleri kurcalamaması ve serbest piyasanın işlemesine izin vermemesi.

Kurcalama bozarsın dedik dinlemediler.

• cumhuriyet sucuklarinin tadi güzel..eti güzel bilindik kasaptanda da aldim mideme oturdu

• yuh be bu ne.

Oldum olası Türkiye'den işlenmiş et ürünleri almam (sucuk ,sosis, salam vs) .

almany'dan getirir/getirtirdim. Pandemi sonrası bu zincir sekteye uğradı,kısıtlı olarak yine tedarik ediyorum.

O zamanlar Egetürk Sucuk 10 euro civarında iken, Bahçeşehir pazarında x2 ile bulunabiliyordu. Yerliler ise *1/2 idi.

Şimdi Almanya'da 15 euro civarı, yerliler *2 , *3 olmuş. Adamlarda son 5 yılda *0,5 artmışken, bizde *4 ile *6 kat artmış.

• 400 TL'ye yediğin sucuk mu sanıyorsun?

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Gıdada kamulaşma var zaten.

Kendi yandaşlarına ithalat izni verip 3 euro'ya mal ettikleri etin kilosunu 500'den çakıyorlar. Karı da hepberaber bölüşüyorlar. Yerli besiciye hayvancılığa destek verse cebini doldurabilecek mi? Yoo!

Zaten oy alıyor neden uğraşsın ki yerliye destek vermeye üretime vs. Ver siparişi gelsin gemi Brezilya'dan. 5'e katla sat, geçir gitsin. Sabah 4'te kuyruğa giren hala dua ediyor ucuza getirdiler diye aynen böyle devam hiç gerek yok düzeni bozmaya. (TR için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ;) )

• Ahahah sucuk lobisi uyesi gelmis fiyatlari savunuyor. Olm ben a kalite hayvanin en iyi yerinden yapilma biftegi kilosu 1400e aliyorum ultra luks kasaptan. Gelmis bana 1650 liralik sucugu savunuyor 😂

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Biftek ne, köylü müsün, salçalı yapıp da yiyorsun değil mi? Fakirsin ki seçim yapman gerekiyor, senin o yediğin 1400 liralık bifteği eve sokmam, bu yazdıklarından anladığım, bahçemde baktığım sokak kedileri senden fazla et yiyordur haha

Sucukla , taze etin ne alakası var? Oturup evde sucuk mu hazırlayacağız? Evde hazırlayıp kurutsam, kilosu 2 bin liradan fazlaya gelir zaten.

1000 liralardan düşük sucuğu kendine saygısı olan almaz.

1300-1500 seviyeleri bedavadan hallice gayet normal fiyatlar, sucuk firmalarından önce et fiyatlarına kızacaksın.

Bin türlü vergileri var, 100 yıllık marka yapmışlar vakıf gibi seni doyuracak değiller.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Al işte sucuk lobisi üyesi misin? Bak dananın bonfile yapilan kısmına deniyor lümpen arkadaşim. Hayatinda görmemişsin demekki normal.

Sucuk lobisi. Bir sucuk 1650 lira olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Haziran 2024; 19:1:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.