sefil, fotoyu şuradan almış, ekrana ekmekte banda miden doysun hahaha |
Sucuk lobisi. Bir sucuk 1650 lira olur mu? (3. sayfa)
-
-
Su yorumlarda bu fiyatlari savunanlar ciddiyim iq seviyesi yerlerde.1650 tl=50 dolar dalga mi geciyorsunuz 50 dolara 1kg sucuk mu olur Isvicrede o fiyatlarda degil aloo burasi Turkiye asgari ucret 400-500 dolar biraz beyin kullanin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He ya süper zeka, sucuk içlenecek diyecek ki fakir fukaranın maaşı Türkiye'de çok az maliyetimi şöyle şak diye düşüreyim de bol bol yesinler.
Afrika'da ayda 10 dolar maaş alanlar doğal olarak sucukların kilosunu 3-5 centten yemeyi hak ediyorlar hahah.
Bu sucukların hepsi vatan haini.
-
Her zam gelen malı alırsanız olur.
Bu millet zam gelen bir şeyi almamayı bilmiyor.
Avrupada %2 enflasyon olsun direk seçim olur.
-
Fiyatları hani üç harfli marketler yükseliyordu da tarım kredi market düşürecekti noldu? Asgari ücreti seçim malzemesi yapa yapa 17 bin yaptılar ne oldu ekonomi mi düzeldi?
Bütün dünyada gıda fiyatları düşerken Türkiye de gıda fiyatları rekor kırıyorsa bir zahmet ülkeyi yönetenler suçu üzerine alsın. Yok marketçi yapıyor, yok soğan lobisi diye milleti gerizekalı yerine koymasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sucuk lobisi olmaz. Et lobisi olur. Et fiyatı düşerse sucukta düşer.
-
-
Yemeyin...eti alın sote Tava yapın yada kasapta sucuk yapın... ülkenin çivisi çıkmış... kör tuttuğunu öpüyor... balık baştan kokmuş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az yağlı kuş başı aldım, kısık ateşte pişirdik. Lokum gibi oldu mubarek. 1650 liraya sucuk adam sevmektir. Sizin olsun sucuğunuz.
Alın bir antrikot, keyfinize bakın. Kimseyi zengin etmeyin. Anadoluda oturanlar kendi sucuklarını bile kendi yapsın, bunlarla uğraşmasın.
https://www.migros.com.tr/dana-antrikot-ciftlik-kg-p-17d9f5b
-
Kasaptan sucuk alıyorum. 600 tl kilosu ve baharattan ziyade et tadı ağırlıkta. Rengi bile et gibi
Allah affetsin peder marketten alıp getirmiş bir tane, üreten.... hiç mi tadına bakmıyor la. Bir daha eve sokmam, kokusu da acayip, tadı da. Sadece görüntü sucuk, tavuk eti bile olmayabilir içinde. Durumu olmayanlar bile uzak durmalı bence.
Zamlar artık enflasyondan ziyade otomatiğe bağladı. Şu an fiyatları ne şişiriyor? Dolar yerinde sayıyor, mazot fiyatları yerinde sayıyor. İşçilik fiyatları aynı, maaşlara zam daha ağustosta gelecek.
Restoran fiyatlarına bakıyorsun her ay zam yapıştırıyor, damacana su fiyatlarına bakıyorsun paso zam, dün yemeksepeti marketten sipariş vereyim dedim getirme ücretini 35den 45tl yapmış. Getir de aynıdır.
Yahu girdim opetin siteden fiyat geçmişine baktım bu şubattan beri mazot fiyatları oynamamış nerdeyse. Bu neyin zammı? Biri açıklasın.
Serbest piyasa diye milletin paso zam yapmasına izin vermemesi lazım devletin, bu şekilde enflasyon falan düşmez. Belki de bu kadar yüksek faize ve doların durmuş olmasına rağmen
o yüzden enflasyon hiç düşmüyor. Devletin fiyatları şişirenlere el atması lazım. Fiyatları şişirip kendilerine kar olarak yazıyorlar, bu da toplu zincir olarak yapılınca enflasyon oluşuyor.
Türk telekom gibi kurumlar bile fahiş zamlar yapıyor, maliyeti ne arttı da zam yaptı?
Sucuk konusuna gelince bence pastırma ve sucuk en overrated gıdalardır. İşlenmiş et olduğu için zaten kanserojen, et tadı desen yok full baharat.
Normalde fakir yiyeceği olması gereken bir besin ülkemizde altın değerinde.
-
Mahallemizin 30 yıllık kasabından 600TL'ye alıyorum. En son Nisan ayında aldım. İnternete sucuk yazıp en yüksek fiyatlı ürünü buraya koyarak bir şeyleri yorumlamaya çalışmanın anlamı yok.
-
600 700 liraya da sucuk var. Demek ki artık etlerden yapılanlar bunlar. 1650 lira olanlar kaliteli etten yapılıyordur. Fermente sucuklar zaman geçtikçe suyunu ve haliye gramajını kaybeder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Haziran 2024; 1:43:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlenmiş et üstelik, zararlı.
Kimyon baronlarinin da devrede olduğunu söylüyorlar !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 3 Temmuz 2024; 9:4:59 >
eeeyyy sucuk lobisi! eeeeeeyyy peynir zeytin lobisi! bu millet size tek kurus koklat(a)maaaaz
Almazsın olur biter zorla değil ya. Bu fiyata 2 kilo ya yakın antrikot alırım keyfime bakarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X