Şimdi Ara

Sucuk Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birazdan markete gideceğim sucuk filan alcam fazla baharatlı olmasın acısız bir sucuk tavsiyesi bekliyorum fiyatı 20 tl ve civarı

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: chucky45

up
    hadi beyler son yarım saat tavsiyeniz nedir
  • Bimdeki Şeriat Sucuğu

Migrosta Cumhuriyet Sucuğu

Seçim senin.

Harbi cevap; migrosta 1 alana bir bedava mangal sucugu hala varsa onu al maret miydi neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 7 Nisan 2011; 17:19:25 >
  • quote:

hadi beyler son yarım saat tavsiyeniz nedir

Alıntıları Göster
    acı olmazsa olmaz şimdi, hafif acı mutlak olacak

cumhuriyet alabilirsin yada polonez, polonez de şimdi pek bulunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 7 Nisan 2011; 17:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

acı olmazsa olmaz şimdi, hafif acı mutlak olacak

cumhuriyet alabilirsin yada polonez, polonez de şimdi pek bulunmuyor

Alıntıları Göster
    şeriat sucuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Bimdeki Şeriat Sucuğu

Migrosta Cumhuriyet Sucuğu

Seçim senin.

Harbi cevap; migrosta 1 alana bir bedava mangal sucugu hala varsa onu al maret miydi neydi
    bimden allah korusun sucuğunu attım köpeğe migros yok hocam tansaş.diasa.pehlivanoğlu.şok burlardaki sucuklardan alanlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

bimden allah korusun sucuğunu attım köpeğe migros yok hocam tansaş.diasa.pehlivanoğlu.şok burlardaki sucuklardan alanlar yardımcı olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    tahsildaroglu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLAPDERELİ HASAN

tahsildaroglu

Alıntıları Göster
    Apikoğlu
    Şahin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLAPDERELİ HASAN

tahsildaroglu

Alıntıları Göster
    tavsiyleriniz için sağolun pınar yada maret alcam
  • mangal sucuk
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok sucuk yemiyorum ama bazen canım isterse başyazıcının küçük parmak sucuklarından alıyordum.

taki son aldığıma kadar. o yediğim sucuğu midem kaldırmadı ve hepsini çıkardım.zaten keserken de bu sefer gözüme değişik gelmişti.

sonrasında maden suyu içtim.(gerçi kayseri firması birkaç iso bilmemne bişiler yazıyor üstünde %10 tavuk etli 16 tl ye geliyo kilosu)

• quote:

Orijinalden alıntı: rixper

çok sucuk yemiyorum ama bazen canım isterse başyazıcının küçük parmak sucuklarından alıyordum.

taki son aldığıma kadar. o yediğim sucuğu midem kaldırmadı ve hepsini çıkardım.zaten keserken de bu sefer gözüme değişik gelmişti.

sonrasında maden suyu içtim.(gerçi kayseri firması birkaç iso bilmemne bişiler yazıyor üstünde %10 tavuk etli 16 tl ye geliyo kilosu)

Alıntıları Göster
    Polonez ya da Besler

• quote:

Alıntıları Göster
    ''evlik sucuk'' olsun hocam. Onlar kalitelidir bayağı

üstünde yazar zaten okursun.

• quote:

Alıntıları Göster
    YANTURAL... Türkiyenin en iyi sucuğu.. Bir halkası 14-15 lira arası.. Ama en iyi sucuk ! Balıkesir sucuğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

YANTURAL... Türkiyenin en iyi sucuğu.. Bir halkası 14-15 lira arası.. Ama en iyi sucuk ! Balıkesir sucuğu.

Alıntıları Göster
    Coşkun Sucuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Coşkun Sucuk

Alıntıları Göster
    Halis mulis polonez sucuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Halis mulis polonez sucuğu

Alıntıları Göster
    polonez akar kardeşim
    bu kadar lezzetli sucuk yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

polonez akar kardeşim
    bu kadar lezzetli sucuk yemedim

Alıntıları Göster
    biraz önce carrefourdan ikbal kangal sucuk aldım 1 kg. 28.90 tl sizce normalmi fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Polonez ya da Besler

Kusura bakma ama Beşler sucuk bi halta benzemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.