Şimdi Ara

##Sudan ucuz 8800 gts kaçırmayın## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

Ankara bimekste var hemde kutu kutu

Kutular sığmamış ada kiralamışlar kutuları koymak için..Ne tip insanlar var yazık...Bayram süresi boyunca her gün ve bugünde olmak üzere bimeksle görüştüm kart yok verilen fiyatta tamamen yanlış.
  • Ayrıca bimeksin web sayfasındada kalkmış ilan...
  • İşte şimdi iyice gözümden düştü bimeks. Haftasonu almayı düşünüyordum ben de. Gerçi hiç alan olmamış olmasından da kıllanmıştım zaten. Bundan sonra iyi bir kampanya olmadıkça bimekse gitmeyi düşünmüyorum. Zaten 99 günlük kampanya da tamamen fos çıkmıştı. 99 günün 70 günü laptop veren(hem de eski centrinolar) bir firmadan ne beklenirdi ki zaten.
  • amma iyi reklam oldu aslında bimeksin ben bile alacagım yokken bu konuyu sonuna kadar okuyup bimekse tıkladım
  • vallahi iyi niyetlenmiştik orta sınıfı beklerken bu fiyata bu ürünü alabilmek güzel olucaktı ama ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

İlan bu değilmi

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9132&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

evet ama alabilen yok henüz :):)
    bana artık satmak icin degilde reklam icin gibi geliyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

İlan bu değilmi

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9132&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

evet ama alabilen yok henüz :):)
    bana artık satmak icin degilde reklam icin gibi geliyo...

Batsın reklamları

• bimeks 1 nisan ı erken kutladı
  • İzmirde 2 bimekste de yok kontrol ettim telefonla sipariş verin diyor.
  • Bimeksi merak ediyordum şimdi gözümden düştü işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

bimeks 1 nisan ı erken kutladı

Yalan dolanla şirket işletilmez bu adamlar nasıl ticaret yapıyor anlamıyorum bimeks
  • Bimekste 2 ayrı model var ve bellek ve gpu olarak epeyi fark var.

Leadtek 640MB nVidia PX8800GTS PCI-EX16
    Özelliklerhttp://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9108&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

* Chipset: nVidia PX8800GTS
    * Bellek: 640MB,320BIT
    * Bellek Türü: DDR3
    * TV-Out: VAR
    * Video in-out: VAR
    * Arabirim: PCI-EX16
    * Diğer Özellikler: 1600MHz, SLI Desteği

Fiyat: 608.00 USD
    KDV Dahil: 717.44 USD

XFX 640MB nVidia 8800GTS PCI-EX16 500 MHz
    Özelliklerhttp://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9132&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

* Chipset: nVidia 8800GTS
    * Bellek: 640MB
    * Bellek Türü: DDR
    * TV-Out: VAR
    * Video in-out: VAR
    * Arabirim: PCI-EX16
    * Diğer Özellikler: 500 MHz işlemci hızı

Fiyat: 396.00 USD
    KDV Dahil: 467.28 USD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 5 Ocak 2007; 11:03:33 >

• Bimeks'in bu ürünü ucuza satmasından etkilenip sitesini sık kullanılanlarıma atmıştım...Buradan alan çıkmazsa silecem zaten bunların sitesini...

SPETNAS@

GTS GTS'dir hocam leadtek,XFX çok az fark vardır bunlar arasında.Sen onların verdiği bilgilere bakma bu işten anlamadıkları belli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

bimeks 1 nisan ı erken kutladı

Ehü ehü yarıldım yav.
  • Arkadaşlar hala anlamadınız mı ? Türkiye'de ismi olan, büyüyen, zincirler açan firmalar her zaman daha üçkağıtçı, daha kötü servis veren, daha bilgisiz ve daha adi olurlar gitgide.

Ufak, tek mağazalar, dükkanlar hep daha dürüsttür. Servis için elinden geleni yapar, rekabetçi fiyat verir. Tek dileği 2-3 kişi daha geri getirmenizdir.

Küçük dükkanlar da büyüyünce burnu büyür, gücünü kötüye kulanır, insanı adam yerine koymaz.

Bakınız : Teknosa. Bir numaralı kötü servis. Adam kazıklama. Teknosa elektronikten anlamayanlara mal satar. Ne satıcı bilgilidir ne mağaza müdürü. Firmalar filan da oradan alır kolayına geldiğinden. Onlar için pahalı olması önemli değildir, o işin bütçesinden gider harcama.

Bakınız : Bimeks. Abisine yetişmeye çalışır. 2 soru sor öyle bakar. Şu model neden yok de saçmalar.

Görgüsüz çok olduğundan küçük dükkanlar da büyürse sonu aynıdır.

Bunlar genellemedir. Küçük üç kağıtçılar da vardır ama büyük olup dürüst olan adam görömedim bu memlekette daha.

En ucuzunu asla aramayın. Hep bildiğiniz yerden alın. İnanın daha ucuza gelir. Bırakın bu çapulcuları.

• agp için yokmu
  • bir ara bimeks 1000$ ürün alanlar için boyle kampanyalar yapmıştı; yani o da boyle birşey olabilir 1000$lık alışveriş yapana bu fiyata veriyoruz mantığı ama yine de ellerinde olmayan bir kart için bu numarayı yaptılarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: rmemis

bir ara bimeks 1000$ ürün alanlar için boyle kampanyalar yapmıştı; yani o da boyle birşey olabilir 1000$lık alışveriş yapana bu fiyata veriyoruz mantığı ama yine de ellerinde olmayan bir kart için bu numarayı yaptılarsa

+1000

• bimeksten hiç bişey almam abi bundan sonra
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.