Anladım hocam. İndirimi kaçırdığıma üzüldüm ,hem de çok yakın zamanda olmuş.Normalde ilgimi çeken bir oyun değildi(olumsuz eleştirilerden dolayı) ancak gameplayler gayet keyifliymiş yeni fark ettim.TPs looter shooter oyunlara da bayılırım aslında,bayramda hazır tatilken oynayacak yeni bir oyuna da ihtiyacım var ancak 1.300 TL verilip alınmaya değer mi emin olamıyorum. Keşke indirim bu hafta olsaymış :( |
Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Yaz indirimlerinde sağlam fiyat düşer çünkü çok satamadılar
Haziranı bekleyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu tahmin edebiliyorum hocam zaten ama bana şu an oynayacak oyun lazım, Haziran'da alsam muhtemelen oynamam bile zaman sıkıntısından dolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki gün boyunca Prime Gaming'den bedava olarak Epic hesabınıza ekleyebilirsiniz.
-
Oyunun bedava dağıtılması iyi oldu artık oynanabilir jshshs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link olarak da paylaşalım.
gaming.amazon.comPrime Gaming | Discover, download, and play gameshttps://gaming.amazon.com/suicide-squad-kill-the-justice-league-epic/dp/amzn1.pg.item.5569da45-8d4a-4814-8e1e-02664feebec0?ingress=amzn&ref_=SM_SuicideSquadKilltheJusticeLeague_S01_FGWP_CRWNMerak ettiğim oyunu solo olarak bitirebiliyor muyuz. İlla takım olarak ilerleyeceksek AI ne durumda.
-
BitirebiliyoruZ
İnanın hala oynanabilir değil
-
iyi oldu ilk defa aldığım için sadece 1 tl kesti .ben uçup kaçtığımız oyunları seviyorum bundada baya var zaten .boyutu biraz fazla geldi ama biraz silip indireceğim umarım güncel nvdia driveri istemez.
-
birgün oynarız ya beleş ztn
Ulan oyun dedikleri kadar kotu be :/
Bedava verdiğinde indirip aldım birazda oynadım , bugün Epic'i açtım ve ne göreyim 27 gb güncelleme yapıyor oyun. Eee Yuuuh
-
Şunu Görünce Direk Anladım Oyun .Ok Gibi Olmuştur Diye
Bedavaya Aldık Bedavaya Bile Kendini Oynatamıyor,Yeri Gögü Zenci Doldurmuşlar
Bu Sjw Vs Her Ne Pislikse Oyunun İçinden Geçmiş
Cüzdanlarını Boşaltalım
Şehiride Uzaylı Zımbırtılarla Dolduralım Bitti Gitti
Bol Zenci Soslu ,Zaman Ayırmaya Bile Değmeyen 1 Şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 29 Temmuz 2024; 13:45:12 >
-
Ablamız sektörün emektarlarından. Wolfenstein ve Star Wars Jedi serilerinde de yer alıyor. Bu oyundaki karakterini bilmiyorum fakat SJW'lik bir durum görmedim açıkçası özelinde.
-
2. Sezon gelmiş mr freeze gibi bi karakter eklemişler ama adam asyalı hareketleri x mende ki buz adama benziyor😅
Arkham serisini defalarca oynamış ben bile 10 dk dayanabildim. İyi ki para verip almamışım.
-
Adam değil. Asyalı bir lezbiyen. İyice saçmaladılar
Hadi ya kadınmıymış
Oyunu yeni bitirdim. Açık dünya bu oyuna olmamış yoksa grafikler espriler çok iyi . Boss dövüşleri ortalama . Oyunun yüzde 10 u shark kalanını captain bumerang ile oynadım. Bence en özgün 2 karekter bunlardı. Bence oyunun ana ana görevlerini yaparak bitirin 17 saatte yan görev yaparak bitirdim. Oyuna 7 puan veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 7 Ağustos 2024; 22:12:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Joker yokmuydu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X