Şimdi Ara

şükürler olsun bende bıraktım oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah kalktım peck geldi ve dies pazarına girince delirdim 2 hafta önce 300.400 gb para ile aldım itemler 100 gb ye düştü buda çileden çıkmama çok güzel sebep oldu ve oyunu bıraktım bu sayede çok değerli itemlerin hepsini teker teker yaktım sanırm iide ettim bu sene 3. kez giricem öss ye inş lah bu sene olurda bizde kurtuluruz darısı başınıza

• benimde yakın usta son 1 hafta site düzeldi düzelmedi yakıcam ne var ne yoq
    daha demin çitinimi bastım rebith +1den +4 olu galiba bırakmamı istemiyor oyun:)
    14 dex güzel yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

benimde yakın usta son 1 hafta site düzeldi düzelmedi yakıcam ne var ne yoq
    daha demin çitinimi bastım rebith +1den +4 olu galiba bırakmamı istemiyor oyun:)
    14 dex güzel yani

güzelmiş
  • Suç yine sende. Herkes fiatlar düşecek diyo siz gidip item alıyonuz. Sonra da buraya gelip sinirleniyonuz. Yinede en iyisini yaptın sen.
  • en iyisi bırakmak cnm yaza tekrar oynamayı düşünmüyor da değilim ama bu yaz pederbeyden arabayı istiycem gezeyim biraz araba daha önemli
  • ßENDE 2 KERE BIRAKMISTIM AMA YINE BASLADIM.İNŞ BASLAMASSINIZ BİR DAHA OYUNUN SONU YOK ZATEN AMAÇ DA YOK DOĞRU DURUST AMA OYNUORUZ İTŞE NAPALIM HADİN HAYIRLISI ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

ßENDE 2 KERE BIRAKMISTIM AMA YINE BASLADIM.İNŞ BASLAMASSINIZ BİR DAHA OYUNUN SONU YOK ZATEN AMAÇ DA YOK DOĞRU DURUST AMA OYNUORUZ İTŞE NAPALIM HADİN HAYIRLISI ..

Muhim olan oyuun seni birakacakmi

ayni sigara gibi

hic aklima gelmiyor
    diyorsan birakmis sayilmassin

aklina gelipte canin cok istedigi halde oynamiyorsan
    o zaman biraktin derim.

bende +1 rebirth ib yi basmistim
    +7 rebirt oldu 132 ap 83 poison +8.3 yani
    lvl 59 1519 atak var

gelde birak simdi

daha oncede +7 iron crosbowu oyunu birakmak icin basmistim oda +8 oldu

birakcam diyip basinca yanmiyo ne hıkmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 8 Mart 2007; 0:58:34 >

• Bende Bırakıcam claverlarımı +9 a denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_boy

Bende Bırakıcam claverlarımı +9 a denicem

Bu iyi'di
  • 10 gun oce 40 gb ye +7 shard satmıstım dieste bugun adama sordum 15 gb dio :D
  • yeri değil ama ben edanada oynuyorum tabi daha doğrusu 3 aydır girmiyorum oyuna
    en son shel set +7 dizmiştim
    bir tanede +7 shard almıstım rebithli
    bunların şu an edanada piyasası nedir
    charıda satıcam ama alıcı yok
    cafelere gitsem bulurum aslında
    65 lvl % 30 küsür flaan cillop gibi char,eslant 64 mü 65 mi ne exp görevleri duruyor ,cz exp görevide duruyor sanırım ,
    ne ban yedi ne bişi
    sicili temiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

ßENDE 2 KERE BIRAKMISTIM AMA YINE BASLADIM.İNŞ BASLAMASSINIZ BİR DAHA OYUNUN SONU YOK ZATEN AMAÇ DA YOK DOĞRU DURUST AMA OYNUORUZ İTŞE NAPALIM HADİN HAYIRLISI ..

Muhim olan oyuun seni birakacakmi

ayni sigara gibi

hic aklima gelmiyor
    diyorsan birakmis sayilmassin

aklina gelipte canin cok istedigi halde oynamiyorsan
    o zaman biraktin derim.

bende +1 rebirth ib yi basmistim
    +7 rebirt oldu 132 ap 83 poison +8.3 yani
    lvl 59 1519 atak var

gelde birak simdi

daha oncede +7 iron crosbowu oyunu birakmak icin basmistim oda +8 oldu

birakcam diyip basinca yanmiyo ne hıkmetse

bence tam tersi,
    oyun aklına geliyorda canın çok istediği halde oynamıyorsan, kendine işkence ediyorsun en fazla 1-2 hafta dayanırsın demektir.
    ama oyun aklına geldiğinde, amaaan kim uğraşacak şimdi bunla diyorsan bilki bırakmana 1-2 hafta kalmıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

oyun aklına geliyorda canın çok istediği halde oynamıyorsan, kendine işkence ediyorsun en fazla 1-2 hafta dayanırsın demektir.
    ama oyun aklına geldiğinde, amaaan kim uğraşacak şimdi bunla diyorsan bilki bırakmana 1-2 hafta kalmıştır

"ama oyun aklına geldiğinde, amaaan kim uğraşacak şimdi bunla diyorsan bilki bırakmana 1-2 hafta kalmıştır " aynen oyle bır durumdayım.En son ne zaman gırdıgımı tam olarak hatırlamıyorum bıle,cok rahat bır durum.Oyle fazla sınır felan da olmuyor,kafama takıcak derdımde.Darısı hepımıze

• Bende bıraktım oyunu soyuldum bütün emeklerim boşa gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.