Amele işi ama sukyrler olsun auu erkeğin en büyük pismanligi boş vaktidir beyler Ne yapabilirim diye düşünüyorum acaba hem okula devam edip hem memur mu olsam. Artık kafamı kaşimaya başladım olm kcimi kaşimayi biraktim .Sen de bırak olm. Şükürler olsun allahim. Skret sukursuz adam ,tanrıya inanmiyon mu bisilere şükret minnet duy amankim ya aileye maileye işte belki kendine osurukcu 20 yaşındasın niye sukredesin dimi o da var. Pasaport başvurusu yaptım oraya da 1k skildim auu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2024; 23:11:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şükürler olsun yarın ise gidicem
-
-
bence bölüme geçince bu tarz işlerle uğraşma okuluna odaklan. Çok istiyorsan bi work-and travel yaparsın.
-
Buyudugumde İdris usta olacagim
hedef ticarete atılmak hocam ya okulla beraber aylık şimdiki dolar cinsinden 1k kenara artabileceğim bir iş olacak memurluk + yatay yapıp aile evinde kallmak gibi ya da yurtdisnda Amerika olmazsa katar afrika gibi ülkelerde çalışacağım boyoe devam edersem mezun olduktan sonra ticarete atılmak zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2024; 22:30:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 üstü ortalama kasıp aselsan’a girer 2-3 sene sonra yurt dışına geçersin. Genelde böyle yapıyorlar. He ticaret işi benimde aklımda ama yazılımla ilgili bir şeyler düşünüyorum. Yine de akademik backgroundımı güçlü tutmam lazım.
-
Evet o da mantıklı aklıma yatıyor ama benim en çok hayatımı vermek istediğim iş restoran, bay yengeç restoran o yüzden kafam gidip geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazın o kadar karmaşık ki, okumak için çaba sarf etmek gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilkent turizm otelciliğe gel kanka o zaman
-
Helal kanka böyle radikal karar almayı herkes yapamaz,bana sorarsan mantıklı olanı yapmışsın.Sanayi berberlik aşçılık falan düşünmedin mi
Hayırlı olsun hocam nasıl bir iş
Aklım karmasikti yazıya vurmuş üzür dilerem
https://www.youtube.com/watch?v=ctdnI89N4eE
pek hos seyler anlatmiyorlar. memurluk nasil oluyor
-
Hocam sen Gazi ee bitirmeyceksin galiba
Araştırmacı olmak lazım hocam zamdan önce saatlik 60 lira alıyordum otelde ekstra garson olarak çalışıyorum hafta sonları ve bazen cuma günü .Ankara'ya geldikten üç haft sonra başladım ise izmirdeyken restoranda faln çalıştığım oluyordu
Yorucu is otelden otele değişmekle beraber mesai yaparsam saatlik 60 iken 50ye düştüğü de oluyor (sacma) 100liraya çıktığı da oluyor .Yorucu is komilikte yapıyorsun çünkü bazı oteller zorunlu mesaiye biraktiriyor kimi yerden gece üçte çıktigimi kütüphanede sabahladigi oldu .Ha çok çalışabiliyor muyum hayır çünkü yüzde 85 zorunlu çünkü hazirlik hayat zor hocam hele otelde çalışan diğer arkadaşları gördükçe vay be diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2024; 23:19:37 >
Aslında tam radikal karar değil knk tam olsa direkt okulu bırakırım memur ailede yetisince insan hep bir güvence arıyor sanırım biraz bu yüzden Meslek olarak da diğer dönem ogrenmeye çalışacağım ama kim beni çırak olarak yanına alır ki 20 yaşında adam gidip belediye kurslarından öğrenmeye çalışacağım
Gazi eeyi yüksek ort ile bitiritsen iyi şeyler yaparsın ama hayalindeki restrontı açamazsın gibi,bölümü mü sevmiyon okumakta mı gözün yok
daha hic is tecrubem olmadi. bir yere girip calismak istiyorum ben de ama ancak yazin yapabilirim gibi. su memurluga da baktim, kutuphanede falan calismak iyi olabilir aslinda.
benim oda arkadasi 3. sinif ee ci. part time calisiyor gecen yaz staj yaptigi sirkette. aday muhendis olarak. ee cilerin boyle bi sansi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 6 Ocak 2024; 23:33:23 > -
Olabilir hocam her şey mümkün kütüphanede memur olan benden 1 yaş büyük ege tipli vardı tanışmistik adam aralarda calisabildigini söylemişti kütüphane memurluğu çok iyi
Benim Latin Amerikaya gidip orada bir mal al sat deneme fikri var aklımda. Bir kaç şey buldum kafadan. Olmazsa geri gelirim buralara. Sınavdan sonra ciddi ciddi gidebilirim. En kötü denedim başaramadım derim artık
amele olarak calısmak cok kotu burger kingde calıstım pederin dukkanda indir kaldır annemin dukkanda kasiyerlik yaptım hadi o kolaydı kucukken corapcıda calıstım amcamın dukkanda calıstım annem eskiden is alıyodu kemer cuzdan yapımında calıstım ama amele ayakta calısılmaz cok yoruyo eve gidince ölü gibiydim baslangıcta para felan da yat evinde yav
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dus telegram grupları
- kbb uzmanı maaşı
- 80 tyt 50 ayt kaç bin
- altuğ güneş kimdir
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X