Bildirim
Süleyman Demirel'in aracı satılığa çıkmış.
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Devlet bu araclari nasil satiyor? Ihalelerini duymadim hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O lastikler ne öyle. Jant kücük kalmıs lastige
Zırhlı hurda sınıfında bir araç. Zirha ihtiyaç duyan zaten parası olan biridir bu araçlara bakmaz. Normal kullanıcı için her yönüyle eziyet bir araç. 2 adet s600 kadar yakar üstelik gitmez.
birkaç ay önce biri youtube linki vermişti adam eski mercedes makam araçlarını inceliyordu bir garajda. ihaleden alınmış değişik araçlar vardı. -
devlet için gereksiz yük olan bu araçların satılması mantıklı...
bu araca gitmez diyen arkadaş sanırım daha önce s600 kullanmamış birisi.. bi kat daha zırh atsalar bile gayet güzl gider..
şırnak ve hakkari taraflarında hala makam aracı olarak kullanılanları var ve hala yürüyorlar. fiyat uçuk olmuş.. edeceği max 100bn civarı o da bakımlı olması sebebi ile. -
Vay be 4500 kiloluk arac. Bu agirlikla stok motor yetersiz kalir. Adeta 100bglik 1.6 arac performansi sergiler.
Suleyman demirel olsaydim soforume gaza bas demeye utanirdim
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Zırhlı hurda sınıfında bir araç. Zirha ihtiyaç duyan zaten parası olan biridir bu araçlara bakmaz. Normal kullanıcı için her yönüyle eziyet bir araç. 2 adet s600 kadar yakar üstelik gitmez.
Her arac trafikte kullanilmak icin satin alinmaz. Turkiyede bile olsak bu isin koleksiyonerleri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemedim beyler, 215 bin papel. Dedikleri gibi delisi varsa alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X