Şimdi Ara

Süleyman demirel tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok hojdır arkadaşım orada
  • troyah02 kullanıcısına yanıt
    Aydın falanda gelme ihtimali var pamukkale falan sizce orayı yazmama değer mi?
  • Khalesii kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 3'üde çok güzel ben sadece ıspartayı iyi olarak duydum kuzenim Pamukkale Tıp mezunu sen yinede tam bilene sor
  • Up
  • Up
  • Okuyan tanıdıklar var memnunlar. Ben SDÜ hukuktayım. SDÜ ve Isparta hakkında yardımcı olabilirim.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    benden 1k önde ama gelir diye bir umut yazdım sizce nasıl verilen eğitimler ? Yurt imkanları ?
    Isparta nasıl bir yer biraz onyargılarım var
  • Up
  • Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalesii

Isparta nasıl bir yer biraz onyargılarım var
    Küçük ama canlı bir şehir. Öğrenci şehri olduğunu söyleyebilirim. Önyargıların ne konuda ?
  • Ispartalıyım ben,arkadaşlardan apartlar pahalı diye duyuyordum kız yurtları iyiymiş
    kucuk olması yani aslında. mesela aydın falan daha kalabalık. pamukkale aydın tutma ihtimalı varken ısparta yazılır mı ?
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Hadi ya apart dusunuyordum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalesii

kucuk olması yani aslında. mesela aydın falan daha kalabalık. pamukkale aydın tutma ihtimalı varken ısparta yazılır mı ?
    Aydın'dan gelen arkadaş var. Isparta'dan daha memnun. Evet küçük bir şehir ama önemli olan şehrin öğrenci şehri diyebileceğimiz bir yer olması. Ben hep derim, eğer üniversite için İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Eskişehir olmuyorsa Isparta olsun. Sosyal yaşam anlamında tatmin edecektir. Ben Adana'da yaşıyorum, Isparta'dan kat kat büyük bir şehir. Yine de öğrenci yaşamı için Isparta, Adana'ya göre daha uygun.
    Çok teşekkür ederim 😇
  • Khalesii kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Bende 12.4 k yaptim 1. Trakya 2. Aydin 3. Isparta4 muğla

Trakya hem eğitimi 10k 15k bandindaki en iyisi hem de edirne ogrenci sehri.

Sakin paü yazma arkadaşim orda okuyo aşırı zor dedi

Aydin kolaymis ama sehirde yapcak bisey yokmuş(2. Sirada cunku egitim kadrosu daha iyi)

Isparta iyi dediler baya ovduler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.