Aydın falanda gelme ihtimali var pamukkale falan sizce orayı yazmama değer mi?
Khalesii
kullanıcısına yanıt
Hocam bence 3'üde çok güzel ben sadece ıspartayı iyi olarak duydum kuzenim Pamukkale Tıp mezunu sen yinede tam bilene sor
Up
Up
Okuyan tanıdıklar var memnunlar. Ben SDÜ hukuktayım. SDÜ ve Isparta hakkında yardımcı olabilirim.
Lord.Hazretleri
kullanıcısına yanıt
benden 1k önde ama gelir diye bir umut yazdım sizce nasıl verilen eğitimler ? Yurt imkanları ?
Lord.Hazretleri
kullanıcısına yanıt
Isparta nasıl bir yer biraz onyargılarım var
Up
Up
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Khalesii
Isparta nasıl bir yer biraz onyargılarım var
Küçük ama canlı bir şehir. Öğrenci şehri olduğunu söyleyebilirim. Önyargıların ne konuda ?
Ispartalıyım ben,arkadaşlardan apartlar pahalı diye duyuyordum kız yurtları iyiymiş
Lord.Hazretleri
kullanıcısına yanıt
kucuk olması yani aslında. mesela aydın falan daha kalabalık. pamukkale aydın tutma ihtimalı varken ısparta yazılır mı ?
Space-X
kullanıcısına yanıt
Hadi ya apart dusunuyordum :(
quote:
Orijinalden alıntı: Khalesii
kucuk olması yani aslında. mesela aydın falan daha kalabalık. pamukkale aydın tutma ihtimalı varken ısparta yazılır mı ?
Aydın'dan gelen arkadaş var. Isparta'dan daha memnun. Evet küçük bir şehir ama önemli olan şehrin öğrenci şehri diyebileceğimiz bir yer olması. Ben hep derim, eğer üniversite için İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Eskişehir olmuyorsa Isparta olsun. Sosyal yaşam anlamında tatmin edecektir. Ben Adana'da yaşıyorum, Isparta'dan kat kat büyük bir şehir. Yine de öğrenci yaşamı için Isparta, Adana'ya göre daha uygun.
Lord.Hazretleri
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim 😇
Khalesii
kullanıcısına yanıt
Rica ederim
Bende 12.4 k yaptim 1. Trakya 2. Aydin 3. Isparta4 muğla
Trakya hem eğitimi 10k 15k bandindaki en iyisi hem de edirne ogrenci sehri.
Sakin paü yazma arkadaşim orda okuyo aşırı zor dedi
Aydin kolaymis ama sehirde yapcak bisey yokmuş(2. Sirada cunku egitim kadrosu daha iyi)