Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Tıpa giden varsa bilgi almak isterim.

yeter la artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Tıpa giden varsa bilgi almak isterim.

yeter la artik

Haklısın valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bilgisayar mühendisliğini kazandim bilgi verebilirmisinizz

• Bilgisayar mühendisliği iyidir. Hazırlık okuyacan eğer muafiyet sınavını geçemezsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmsnmz -- 17 Eylül 2014; 23:56:43 >
  • sdü ilahiyat i.ö kazandim . Bilgisi olan veya ayni fakulteden olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterbridge -- 27 Temmuz 2014; 0:41:40 >
  • İşletme bölümundeyim ingilizce hazırlık var diyorlar. Yazın Amerikaya gidicegimden ingilizceyi orada öğrenicem. SDU yu yazarken ingilizce hazirlik yazmıyordu. Birisi bana yardim edebilirmi

• İşletmede de ingilizce hazırlık zorunluydu. Sene başında muafiyet sınavı oluyor. Geçme notu 60yada70.

• 2012-2013 Döneminde hazırlık sınavı geçme notu 70 di.
    2013-2014 de ise 60dı. muhtemelen bu senede 60 olur. Sınavla ilgili sorunuz olursa cevaplayabilirim.
  • Sorular nasıl oluyor genellikle?

• Up

• Ben 2012-2013 eğitim yılında hazırlık muafiyet sınavına girmeyip hazırlık okumuştum.O zamanlar test yapılıyormus 50-70 soruluk felan sanırsam.Fakat geçen yıl kur sistemine geçildi.Kur sistemi 4kurdan oluşuyor, ilk kuru bitirip sonra ikinciye sonra üçüncüye en sonda dördüncüye geçiyorsunuz. Bi kuru bitirmeden diğerine geçmek olmuyor. Muhtemelen belli aralıklarla sınav yapılıyor kurlar arası geçişte o sınav sonucuna göre yapılıyor, pek bilgim yok açıkçası. Fakat muafiyet sınavına gelince, az önce de söylediğim gibi benim dönemimde sadece test sınavı vardı. Kur sisteminin sınavında ise test, konuşma, dinleme tarzı sınavlar var. 3 ya da 4 bölümden oluşuyordu sanırım sınav. Yani işiniz zor görünüyor.
  • Sınav çoğunlukla geçiliyormu peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum kayıtlarda bitti. Hepiniz tekrar hoşgeldiniz
  • ftr varmı kazanan?

• Tıpta ingilizce dersi için muafiyet sınavı varda bu sene de 40 soruluk test mi olucak acaba birde soruların zorlukları nasıl bilen varmı acaba?

ayrıca bilgisayar dersi için de bir muafiyet sınavı varmış onda test mi ney sınav ayrıca ne soruluyor ?
  • Muafiyet sınavı online yapılıyor. önce test soruları ardından dinleme (kulaklıkla ve sadece 2 kere dinleyebiliyorsunuz.) sorular seviyenize göre şekilleniyor. benim sınıfta yaklaşık 50 kişi var ve muafiyeti geçen 3 kişi var.

edit: Bu söylediklerim mühendislik fakültesi için geçerli. Diğer fakültelerde değişiklik varsa da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marea60 -- 5 Eylül 2014; 22:07:50 >
  • Muafiyet sinavlari hangi tarihler arasinda ?

• Hazırlık muafiyet sınavı sonuçları açıklanmış.Ben geçemedim.Hazırlık sınıfı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • sdü de araştırma görevlisiyim. sdü problemi ihtiyacı vs olan forumdaşlarımıza yardım ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUATITTO

sdü de araştırma görevlisiyim. sdü problemi ihtiyacı vs olan forumdaşlarımıza yardım ederim

Merhaba hocam kısmi zamanlı çalışan öğrenci alımlarında bi kıyağınız olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 2 Ekim 2014; 1:14:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.