Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Birbirimize yardımcı olalım gençlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu sene makine mühendisliği iö bölümünü kazandım üniversiteye kayıt işlemini e kayıt olarak yaptım Fakat bir sorum olucak. Üniversitenin öğrenci işeri sayfasında kayıt işlem bilgilerinde 11-18 agustos tarihlerinde harc paralarının son olduğu yazıyor fakat ben ödemeyi hala yapmamış bulunmaktayım sebebi ise üniversitesin akademik takvim sayfasında 5-15 eylül tarihleri arası kayıt harc paraları vs ( 12 gün ) yazıyor bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim

• Üniversite hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • Evet, her yıl olduğu gibi bu yıl da Isparta yolcusu yeni arkadaşlar var

2011-16 yılları arasında SDÜ'de okumuş biri olarak kafanıza takılan soruları yanıtlayabilirim, her ne kadar mezuniyet üzerinden 3 yıl geçse de

Ayrıca, Elektrik-Elektronik Müh. hakkında özel olarak sormak istedikleriniz varsa da cevaplayabilirim.

Şimdiden başarılar
  • Merhaba arkadaşlar sitedeki duyurudan anlamadık ama ikinci öğretimler e kayıt yapabiliyor mu acaba yapabiliyorsa para yatırması gerekiyor mu?

• Evet arkadaşlar, 2011-16 yılları arasında okumuş biri olarak gerek Isparta gerekse Elektrik-Elektronik Müh. hakkında sorularınızı cevaplayabilirim.
    Herkes için iyi bir tercih dönemi olur umarım.
  • Muhendislik fakultesi ozellikle makine inşaat mühendisliği bölümü turkiyenin en iyi muhendislik bolumlerinden biridir top 10 muhendislik fakultesine girer bu bolumler sayesinde 1976 dan beri faal eğitim veriliyor diye biliyorum yaşam hakkinda birşey soyliyemem ama çoğu sinav sorusu ODTÜ makineden daha zor olduğuna bizzat şahit oldum zamanında burdan mezun arkadaşım sayesinde genelde makine muhendisleri donanimli fakat diger Anadolu üniversitelerinden mezunlarla ayni kefeye koyuluyor çok daha iyiler umarım hak ettiği yere gelir

• Herkese iyi bir tercih dönemi diliyorum, umarım gönlünüze göre olur :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.