Şimdi Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi'ni Kazananlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
10.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten ön kayıt yapmamız gerekiyormuş o nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfsı

internetten ön kayıt yapmamız gerekiyormuş o nasıl oluyor?

valla snden duydum ya? Var mı oyle bisi arastiralim o zmn
  • varmış heralde ya.bende birinden duydum
    quote:

Orijinalden alıntı: canberk3113

quote:

Orijinalden alıntı: onurfsı

internetten ön kayıt yapmamız gerekiyormuş o nasıl oluyor?

valla snden duydum ya? Var mı oyle bisi arastiralim o zmn
  • bn yaptm ön kayıtı.sdü'nün sitesinden ulaşabilirsiniz sayfaya ama yazıcı olan pcden yapın sonunda çıktı almak gerekio
  • tum sdu lu arkadaslara basarılar dilerim......yurtlarda kalabilirsiniz :) carsıda karpuz cesmesinden sakın içmeyin..yoksa 7 sene burda kalırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 14 Ağustos 2009; 21:43:21 >
  • çıktı kayıtta lazım oluyor mu?onuda yanımızda getirecekmiyiz.
    quote:

Orijinalden alıntı: daisy-gs

bn yaptm ön kayıtı.sdü'nün sitesinden ulaşabilirsiniz sayfaya ama yazıcı olan pcden yapın sonunda çıktı almak gerekio
  • o niye yaff
    quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

tum sdu lu arkadaslara basarılar dilerim......yurtlarda kalabilirsiniz :) carsıda karpuz cesmesinden sakın içmeyin..yoksa 7 sene burda kalırsınız :)
  • Bilgisayar mühendisliği kazandım, ayrıca bu ön kayıt neyin nesidir biri açıklayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 14 Ağustos 2009; 22:30:22 >
  • evet kayıtta lazım olcak sitede öle yazıo.sdü anasayfayı açın duyurularda 2009-2010 kayıt duyurusu dio tıklaın ordan gerisini çözersiniz zati
  • http://davraz.sdu.edu.tr/
    Bu siteden t.c. kimlik no ile sorgulama yap linkine basın.Kimlik numaranızı girince ön kayıt butonu çıkıyor.
  • sağolun
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpanda

http://davraz.sdu.edu.tr/
    Bu siteden t.c. kimlik no ile sorgulama yap linkine basın.Kimlik numaranızı girince ön kayıt butonu çıkıyor.
  • bende suleyman demirel mımarlık kazandım bu yıl
  • bi kişi daa geldi yavaş yavaş çoğalıomuyuz neyizhayırlı olsun doosstt bnde sdü mimarlık kazandım yanlız deilmişim sevindimhoşgeldin aramıza..
  • ikinci öğretimin ders saati nedir?saat kaçta başlıyor okul.
  • slm ben de sdü mimarlık kazandım.ama benim bi sorunum var. bizde neden hazırlık yok :S yani peyzaj mımarlıgında bile varken neden biz de yok bi bilgisi olan varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iffet91 -- 16 Ağustos 2009; 20:55:54 >
  • Ben bu sene bitirdim sdüyü ikinci öğretim en son 22.50 de bitiyodu başlangıçta en erken 17.00 de idi. Tabii bu saatler ders programına göre değişir. Hergün 22.50 de çıkmazsın da 21.20 de falan çıkarsın öyle işte

Isparta küçüktür ama güzeldir halkına ilk önce anlam veremeyebilirsiniz. Ben istanbuldan gitmiştim o yüzden benim orda yadırgadığım sadece insanlardı. Esnaflar öğrenciden para koparma derdindeler hep. Şive de çok komiktir ıspartada ( götüverceksen götüve vb. )

Okuması ucuz bir memleket bir de kolay geçinirsiniz zaten çarşıda 1milyoncu mağazaları doludur.

Alışınca güzel olmaya başlar ama ısparta eğirdirde balık yemeyi unutmayın hepinize hayırlı olsn :)

• Arkadaşlar rus pazarına uğramayı unutmayın Pazar günleri oluyor. Kızkardeşim ucuz ucuz şeyleri alıyor hep. Eğirdir de güzeldir.
  • iffet91 bnmde aklıma aynı şey takılıo..çözemedim walla:s acaba ciddn önemlimi hazırlık okumak?
  • ark. nerede kalacaksınız ıspartada karar verdiniz mi? (kyk mı özel mi apart mı).. ben bi türlü karar veremedim yafff yarın gidicem bi bakalımm ıspartaya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.