Şimdi Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi'ni Kazananlar içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
10.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: k1v4nc

arkadaşlar bende sdü'yü yazmak istiorum ama kararsızım.. ben edirneliyim o kadar büyük bir şehir deil bizimkide o konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama kültür açısından nasıl.. mesela edirne çok rahattır millet elinde birayla bile sokakta rahatla gezebiliyor kimse kimseye karışmıyor ama ordaki yaşam hakkında hiç bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

üzgünüm burda öle bişey yapılmıyor o kadar rahat olamıyosun şehirde yok elinde bira fln malesef halk biraz tutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru

quote:

Orijinalden alıntı: k1v4nc

arkadaşlar bende sdü'yü yazmak istiorum ama kararsızım.. ben edirneliyim o kadar büyük bir şehir deil bizimkide o konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama kültür açısından nasıl.. mesela edirne çok rahattır millet elinde birayla bile sokakta rahatla gezebiliyor kimse kimseye karışmıyor ama ordaki yaşam hakkında hiç bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

üzgünüm burda öle bişey yapılmıyor o kadar rahat olamıyosun şehirde yok elinde bira fln malesef halk biraz tutucu

İstanbul, Ankara, İzmir gibi bir rahatlık beklememek gerek zaten her yerde. Ben Edirne'ye bile şaşırdım. Anadolu genelde böyledir yani küçük yerlerde insanlar şehirlerini sahiplenirler. Orada yaşayan halka kötü örnek olduğunuzu düşünebilirler. Ben bunu doğru ya da yanlış bulmuyorum ama bunu da kabullenmek gerek küçük yerlere giderken.

• ısparta sdü yü kazanıp da evde kalmak isteyen varsa bay ev arkadası arıyorum.. inşaat mühendisliği bölümünde öğrenciyim.. yalnız yasıyorum evde. kiradaym. kaloriferli. 3+1 dayalı döşeli... şöyle hayatı sakince yaşamak isteyen içki sigara gece hayatı olmayan temizlik konusunda titiz davranan arkadaşlar varsa bana mail atabilir.. e-mail adresim : gr_han@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grghan -- 23 Ağustos 2010; 13:49:28 >
  • Sdu hukuk kazanan okuyan arkadaslar fakltenizde devm zorunlulugu var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qulni

Sdu hukuk kazanan okuyan arkadaslar fakltenizde devm zorunlulugu var mi

SDÜ'de hukuk okumuyorum ama okuyan arkadaşlarım var. devam zorunlulugu hocaya bağlıdır isteyen yoklama alır istemeyen almaz.

• Peki devamsizliktan birakan oluor mu yani bana tam olarak bu bilgi lazm tum dersler icin gecerli bu

• quote:

Orijinalden alıntı: qulni

Peki devamsizliktan birakan oluor mu yani bana tam olarak bu bilgi lazm tum dersler icin gecerli bu

Devamsızlık sınırıni geçersen. Geçerli bir mazeretin yoksa(hocanın insiyatifine kalmış mazeret kabul etmeyenler de çıkabilir.) Kalırsın devamsizlik sınırı 4 haftayı geçersen kalırsın.

• Bende SDÜ'lü oldum artık merhaba deyinn bölüm Ekonometri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elanoor

Bende SDÜ'lü oldum artık merhaba deyinn bölüm Ekonometri

okulumuza ve bolumumuze hosgeldin yardim almak istedigin her konuda yardimci olurum biz yabancilik cektik bari siz cekmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ewwliya

quote:

okulumuza ve bolumumuze hosgeldin yardim almak istedigin her konuda yardimci olurum biz yabancilik cektik bari siz cekmeyin

Teşekkür ederim valla çok araştırdım bölümü dersleri falan ama ingilizce var mı derslerde ve kaç saat oluyor biliyor musunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ewwliya

quote:

Teşekkür ederim valla çok araştırdım bölümü dersleri falan ama ingilizce var mı derslerde ve kaç saat oluyor biliyor musunuz?

bolum ing değil sadece 2 kredilik yök dersi olan ing. var bide 3. sinifta mesleki ing. olacak

• SDÜ Hukuk :)
  • Isparta da önerebileceğiniz bir erkek yurdu varmı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.