Şimdi Ara

Süleyman Soylu : İmamoğlu aradı 'CHP genel merkezi beni sevmiyor. Yardım et.' dedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu iyi de rakip bir partinin Bakanına niye "Chp genel merkezi beni sevmiyor, yardım et" desin? Bu lafı koz olarak kullanacaklarını bilir...Hem ayrıca Süleyman Soylu'nun nasıl bir yardımı dokunabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum. Ama Ekrem İmamoğlu değişik bir siyasetçi şaşırmam yani.

Süleyman Soylu'nun iddiası şu şekilde:

Evet yardım istedin. Ufak bir namusun, şerefini haysiyetin varsa yalan söylemezsin. İstanbul’da yardım toplarken yardımla ilgili, bu yardımın kanunlara uygun olmadığını tespit ettikten sonra çok doğal olarak yardım toplanan paralara el konuldu. İBB Başkanı beni aradı, ‘CHP Genel Merkezi zaten bana karşı, biz hemşehriyiz, nolursun beni onlara ezdirme’ dedi. Hayatı ikiyüzlülük ve yalan olduğu için bunu elbette söyleyemez. Aramızda sonra bir telefon daha geçti. Onu da gidip beni CHP Genel Merkezi’ne şikayet etti. İnsan hangi koltuğa gelirse gelsin, o koltuk onu değil, o koltuğu taşıyacak, yalan söylemeyecek.

SÜleyman Soylunun ne yardımı dokunabilir demişsin ama. Yardım paralarının toplanmasına Valilik izin veriyor. Çok faydası olabilir.

• Rakibin haldır haldır açık aradığı bir dönem de böyle bir şey yaşandıysa aptallık etmiştir. (ki ben aralarında bu şekilde bir konuşmanın gerçekleştiğini düşünmüyorum.Ben şahsen konuşmazdım, bir başkası da konuşmazdı, İmamoğlu'nun da bu şekilde acemice davranacağını düşünmüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 30 Aralık 2022; 0:0:5 >
  • sülo attığı iftirayı bir türlü kıvıramıyor. Allahı alet etme be yalanlarına.

• İmamoğlu öyle bir şey söylemiş olsaydı bile Soylu'nun bunu prensip gereği paylaşmaması gerekirdi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Soylu ve prensip mi! Come on dostum! 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

abi yapmayın. koca makam sahibi adam çıktı

AÇIK AÇIK DEDİ Kİ;

İSPAT ET, İSTİFA EDEYİM!

daha ne desin adam?

kanal kanal gezip aynı şeyimi tekrarlasın!

soylu denen soysuz, eğer elinde bir kayıt olsa, bunu taaaa ilk seçim günü paylaşırdı!

seçimde, seçmenlerin evlerini bastırdı bu adam!

hiçişleri bakanı!

ibb daha da iyisini yaptı ve dedi ki, varsa gelin tutuklayın!

sonra ne oldu? 1 yıl geçti, teftiş raporu yeni yazıldı.

onuda basına açık açık paylaşmadılar!

alın buda resmi açıklama.

https://ibb.istanbul/arsiv/38347/imamoglundan-soyluya-terorist-yaniti-bekledik

adamlar teröristse eğer, 1 yıldır ellerini kollarını sallayarak geziyor.

terörist olduklarını içişleri biliyor değilmi?

bu bir güvenlik zafiyeti değilmi?

allah korusun, bir halt etseler, ne olacak?

yapmayın! ekremi sevmiyor olabilirsiniz ama bu olayda,

içişleri bakanının

göz göre göre

teröristlerin sokakta gezmesine izin vermesini eleştirmeniz gerekiyor!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Arkadaşım ikili görüşmeleri kayıt etmek SUÇ. Ekrem İmamoğlu böyle bir kayıt olsa bile ortaya çıkmayacağını bilmiyor mu sanıyorsunuz ? Rest çekmek için güzel bir taktik. Bakan kayıt olsa bile onu sunduğu an hem bakanlığı gider hemde HAPİS CEZASI ALIR. Görevi kötüye kullanmaktan ve kişisel verileri sızdırmaktan usulsüz dinlemeden.

Bu konu hakkında en güzel yorumu şu gazeteci yapmış ! Ekrem İmamoğlunun iddiası ne doğrudur 2 kere aradım Süleyman Soyluyu ve HADDİNİ BİLDİRDİM DİYOR ! Süleyman Soylu ya telefonda had bildirecek belediye başkanı !!! Hemde 20 dk lık konuşmada . Süleyman Soylu'yu az buçuk tanıyorsunuzdur. Bir belediye başkanı arayacak onu ve fırça çekecek had bildirecek inandırıcı geliyor mu size ? Bana şahsen gelmiyor. Alayına gider yapan Karadeniz'li Süleyman Soyluya Ekrem İmamoğlunu had bildireceği GRAM GEÇMEDİ BANA.

Ama Ekrem İmamoğlu'nun arayıp biz hemşeriyiz yardımcı ol zaten CHP'de beni istemiyor tepemdeler demesi çok uzak bir söz gibi gelmiyor. ( Lakin bu sözün söylenip söylenmediğini hiç bir zaman öğrenemiyecez gibi. )

Fuat Uğur🇹🇷twitter
    “İki kere telefon etmiş ama haddini bildirmiş. Hem de Süleyman Soylu’ya. Eminim Sayın Bakan “Affedin yüce efendimiz. Ben ettim siz etmeyiniz” demiştir.”
    https://twitter.com/FUATUGUR/status/1608550257817944064

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Aralık 2022; 15:32:27 >

-Arkadaşım ikili görüşmeleri kayıt etmek SUÇ-

sonrasını okumadım.

1- madem suç, çıkıp bunlardan bahsetmeyeceksin.

2- çıkarsın, şu tarihte şu numaradan arandım dersin, numarayıda gizlersin! bu suç değildir!

Not: Ekrem İmamoğlu aradığını inkar etmiyor ki siz neyin numarası neyin tarihi derdindesiniz ? İçeriği inkar ediyor sadece. Arayan Ekrem İmamoğlu Süleyman Soylu değil. Neyi neden kayıt etsin ?

Hatta 20 dk konuştuklarını kabul ediyor bir konuşmada. Ama ben orada Süleyman Soyluya haddini bildirdim diyor ! Benim aklım almıyor Ekrem İmamoğlu İç işleri bakanına nasıl had bildirebilir ? Hemde 20 dk boyunca Süleyman Soylu'da telefonu kapatmadan dinleyecek hee buna kargalar bile güler...

Üstüne hadi Süleyman Soyluna haddini bildirdi fırçalardı Ekrem İmamoğlu devamında toplam 4 kere konuştukları bu olayda sonra tekrar konuştukları söyleniyor. Fırçalanan ve had bildirilen bir Süleyman Soylu bir daha Ekrem İmamoğlu'nun telefonuna çıkacak ve tekrar konuşacak :) Bunlar aklın mantığın aldığı açıklamalar değil...

Not2: Tekrar söylüyorum bu olay doğrumu yanlış mı hiç bir zaman öğrenemiyecez. Ama Süleyman Soylu Allah şahit diyor. Ekrem İmamoğluda çıkıp mesela ailesinin kızının namusunun şerefinin üstüne yemin edip böyle bir şey olmadı derse ancak Ekrem İmamoğluna inanırım ben. Ama olayı farklı yerlere çekiyor sürekli sanki Erdoğan'ı etiketlemeler başka olaylara geçmeler flan. Üstüne 2 gün oldu halen daha bir canlı yayına veya TV programına katılmadı buda beni şaşırtıyor.

Yakında Oğuzhan Uğur'un programına katılacakmış orada bu soru sorulur inşallah. İç İşleri bakanı ile ne konuştun diye. ( Ama siyaseten ben CHP'ye bunu dedim demiyecektir dese bile. )

bakın, "kanıtlamayacağınız bir olayı, iddia etmezsiniz!"

sonra; ortada açık açık istifa denildiğinde de, allah şahit diyip, demogoji yaparsınız!

herhangi bir isdia için, sürekli olarak, "ispatlamayan ş*refsizdir" diye bağıran soyluyu savunmak için ne dicenizi şaşırıyorsunuz; madem allahın(cc) şahitliği herşeyi çözüyor, başınıza bir olay geldiğinde , mahkemede de allah şahit dersiniz! sizin için yeterli olur.

iyi yıllar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 30 Aralık 2022; 19:15:31 >
  • Sülo iftira yalan karalamalarla secimi kazanicagini saniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çözüyo diyen yok ki ! Maddi bir delil sayılmaz bu söylediği. Hiç bir zaman bilemiyecez belki kimin doğru söylediğini. Herkes kendi doğrusuna inanacak.

Ama Süleyman Soylu bunu diyebiliyorsa ben Süleyman Soylu doğru söylüyor derim kendince sen inanmamakta özgürsün. Çünkü benzerini İmamoğlu söyleyemedi...

Ayrıca imamoğlu'nun 1-2 gördüğüm aleni yalanıda var. Mesela valiye .tlik yapıyor dedi. Aleni kamera kaydı var ses kaydı var ben basit dedim diye aleni yalan söyledi. Veya bu balıkçı muhabbeti ilk çıktığında yok öyle bir şey modundaydılar kesinleşince ispatlanınca ne var canım 15-20 dk yemekte mi yemeyek dedi. Sonra gördük ki Mobese kayıtları çıktı 3 saat sürmüş yemek gibi. Veya bir durak yalanı vardı. Görüntüleri izledim KANIM DONDU diyordu. Sonra çıktı ki herkes işinde gücünde insanlar ve bir duraktan 40 kişi binmemiş hepsi farklı duraklardan binmiş gibi. Kameralar önünde farklı şeyler söyleyebiliyorlar siyasetçiler yani. Veya Canan Kaftancıoğlu ile aramızda bir şey yok dediler. Sonradan ortaya çıktı ki birbirlerine neler neler demişler. El bile sıkışmayacak seviyeye gelmişler gibi.

• 2 trabzonlunun danışıklı dövüşüdür. Gündemde kalabilmek için kasten yapılmaktadır. Yemeyin bu numaraları.

Dertleri sen ben değil , eğer erdoğan gidecekse yerine bir trabzonlu otursun diyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 30 Aralık 2022; 23:33:1 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

I made a normative statement regarding how Soylu should have behaved. Personally I do not expect much from him principle wise but I do have my own codes which I believe he lacks. For sure he does not deserve his current position of power.

Eger bir bakan ortaya bir iddia atiyorsaki soyledigi sey hic hafife alinacak bir sey degil iddiasini ispatlamakla sorumludur heleki muhafeletin en kuvvetli adamlarindan birine karsi

Mobesa kameralarindan milleti takip ettiren, milletvekillerinin ozel hayatlarina kadar arastirip arsivini tutan, polis teskilatinda ozel kulakci ekibi olusturup milleti dinlettiren bu zat elinde ispat olmadan konusuyor sence ?

Yanlis anlama lafim sadece senin sahsina yonelik degil ama senin zihniyetindeki adamlar boyle oturdugu koltugu hak etmiyen tipleri savundukca bunlar nasil olsa bizi hala savunanlar var mantigiyla devleti rezil etmeye devam edicekler ! Bunun twitter sayfasina gir bak millet bunu yerden yere vuruyor ama adamda utanma olmadigi icin daha hala o koltukta oturmaya devam ediyor !

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Ülke sosyal medyadan mı yönetiliyor sanıyorsunuz ?

Ne kadar sev sevme. Süleyman Soylu gerek terör ile mücadelede gerekse asayişte kolluk kuvvetleri içersinde çok iyi bir bakanlık sergiliyer ve Terör ile mücadelede FETO ile mücadelede bu tarz bir insan ile başarı sağlanır. Orada yumuşak başlu pısırık sessiz biri olsa terör ile böyle mücadele edemezsin.

Not: Ayrıca bakan spesifik olarak bir iddia atmadı ki ortaya orada 1 saatlik konuşma yaptı belki konuşmanın ana konusu İBB'de işe alınan Terör iltisaklılardı. Ama muhalefet ve özellikle muhalif basın orada ki bu olaylar pas geçiyor İBB'de çıkar terör iltisakları pas geçip İBB'nin yanlış beyanlarını pas geçiyor konuyu başka mindere çekmeye çalışıyor.

Bu konuşmanın ses kaydının çıkmayacağını herkes biliyor. Ama şeref namus halsiyet gibi sözler ile cümleye başlayan Süleyman Soylu sonunda Allah şahit diye bitirdiyse bir Karadenizli olarak onun yalan söylemediğini düşünüyorum açıkçası. Siz inanmamaya devam edebilirsiniz.

Lakin bu tartışmanın ana MESELESİ BU DEĞİLDİ ! Banane yani Ekrem İmamoğlu Soylu'yu arasa ne olur arama ne olur İBB'de terör iltisaklılar var mı yok mu ana meselemiz bu olmalı.

• Terorle mucadelede cok iyi dedigin adamin doneminde Mersin'de polis evine baskin yapildi bir polis sehit edildi, Istanbul'da beyoglunda elin suriyelisi bomba patlatti bir suru insan oldu ! Bu herif terorle mucadele ayagi adi altinda cambaza bak cambaza oyunu yapiyor !

Ulkeye 5 ton kokain sokan adami savundugunu onun parali trolu falanmisin yoksa ? Bir karadenizli olarak Sedat Peker'de Allah sahit olsun diyerek Suleyman Soylu'nun butun kirli camasirlarini ortaya doktu buyur fikirlerini degistir o zaman !

Bu konusmanin, gorusmenin ses kaydi cikmiyacaksa bakan olarak ispat edemiyecegi ithamlarda bulunmasin o zaman ! Pkk cilarla can ciger olanlarla ise basliyacaksan megri megri diyenlerle, osman ocalan'i televizyona cikaranlarla ise basla bi zahmet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.