Şimdi Ara

Süleyman Soylu : İmamoğlu aradı 'CHP genel merkezi beni sevmiyor. Yardım et.' dedi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunlarin savundugu senin o bahsettigin kavramlar varmiki sempatizanlarinin biraz sussun

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Olaylara siyasi nefret ve körlükle bakmayı bırakıp sor kendimce yorumlayım dilim döndüğünce cevaplayım ! Neden korkacam veya çekinecem !

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sen biran once gerceklerle yuzlesmeyi ogren ve kabul et emin ol cok daha fazla rahatliyacaksin

"Zaten de ters tepti... Hemen cezalandırır bizim insanımız."

"ŞAHSİ FİKRİMİ. Şahsi yorumumu yazıyorum."

şahsi fikriniz, insanımızın, trt skandalını cezalandırdığımı?! hdp ile yakınlaşmayı cezalandırdığımı?!

eğer öyleyse;

siz bu halkıda tanımamışsınız!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Asıl siz bu halkı tanımıyorsunuz :) HDP'yi kullanmaya çalışan ile HDP'ye kendini kullandıranı vatandaş çok güzel ayırıyor siz merak etmeyin.

Mesela bak.

Dolar 2 TL den 20 TL lere geldi neredeyse

Mazot 4 TL den 25-30 TL lere geldi.

Faiz fırladı.

Enflasyon desen yüzde 7-8 lerden 80-90 lara geldi ( Hİssedilen 150-200)

İşsizlik var.

Alım gücü düşmüş.

Ülkede 4-5 milyon Suriyeli olmuş

Ama halen daha muhalefetin oy oranı artmıyor sizce neden ? Bunlar hep haklı tanıyamamaktan anlayamamaktan en önemliside halkı dinelemekten işte.. Süleyman Soyluya veya Erdığan'a sabah akşam sallayarak hakaret ederek AKP seçmeni muhalefete oy verecek sananlar gram anlamıyor bu işlerden.

Veya boş beleş vaadler ile muhalefete oy verileceğini sananlar. ( Şu şehirde elektirik bedava olacak yok ÖTV sıfır olacak yok şu vergi kalacak bunu almayacam herkese para verecem 3-5 maaş ikramiler herkese sigortalar veya herkesi muhtar yanına memur olarak atıyacam gibi vaadleri yemiyor halk. )

Diğer en önemli etken HDP ile muhalefetin tutumu. Gerekli mesafeyi koyamaması ve HDP'ye laf edememesi. TEzkerelere olsun dokunulmazlıklara olsun HDP'li isimlerin yargılanmasına kayyum atanmasına ses edememesi olsun halkta ters tepiyor.

Son olarak en önemli etken HiTABETİ GÜÇLÜ BİR LİDER EKSİKLİĞİ MUHALEFETİN. Kemal Kılıçdaroğlu ile olmuyor. OLMAYACAKTA BU SİYASET anlayışı ile gitmeye devam ederseler.

• Bu aktroll iyice kontrolden çıkmış. Kendi savunduğu güruh hdpyi kullanmaya çalışıyormuş ama eleştirdiği güruh hdpye kendini kullandırıyormuş. Eleştirdiği güruh pkk ve hdp ile görüşünce tü kaka oluyormuş ama savunduğu güruh pkk ve hdp ile görüşünce sorun olmuyormuş. Bak bak bak bak Ulan bu düpedüz kıvırmak. Bari farklı hareketler üzerinden farklı yorumlar yap. Hiç mi kafan çalışmıyor?

www.odatv4.com
    İşte Çözüm Süreci'nin kronolojisi
    https://www.odatv4.com/guncel/iste-cozum-surecinin-kronolojisi-1108151200-79963

Bu da bonus:

https://www.yenisafak.com/gundem/pkklilar-askere-el-salliyordu-sabrettik-2211372

Aynen aynen. hdp sizinkileri hiç kullanmadı

• Muhalefetin ana sorunu günü değerlendiremiyor :( Tarih ile yaşıyor resmen. Dinazorlaşıyor resmen.

Yıl 2023 oldu halen daha 2014 lerin çözüm sürecini dillerine dolamışlar sadece. Bunlar bugün ki muhalefetin yanlış siyasetini ve tutumunu aklamaz ! ( Onun üstüne 3 seçim 2 referandum 2 belediye seçimi geçti. )

Ama yok günü kurtaramazlar başka türlü...

HDP'ye 2-3 bakanlık veririz ne var abiler HDP'yi kullanmak zaten dimi !. Kayyum atamalarını kaldırmak HDP'ye hizmet değil zaten ! Terör oeprasyonlarına tezkerelere hayır oyu vermek HDP'ye çalışmak kesinlikle değil. Yerel Yönetimlerin özerkliğini savunmak desen tamaman HDP'yi kullanmak hiç gram işine yaramayan şeyler.

HDP'nin kapatılmasına karşı çıkmak. HDP'li bir vekilin dağda fotolaru bile çıksa alenen PKK'lı sevgiliside olsa Ak-47 ile PKK bayrağı önünde fotolarıda olsa oylamada hayır oy vermek bunlar hep HDP'yi kullanma çabası...

Ama AKP'nin kuruluş ve siyasi sembolü olan başörtüsü yasasını anayasaya sokmak için HDP'ye prosedür gereği adalet bakanını göndermesi olmamış abi :P... Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet lazım. AKP açık açık söylüyor bu yasanın geçmesi için çalışıyor ve yasa başörtülü Kürtler hariç demiyecek. Onlarında işin gelen ve toplumu ilgilendiren bir şey.

çözüm sürecinde, hdp ile yakınlaşma ve pekaka ya verilen imtiyazlar, sadece 2 milyon oy etkiledi! %10luk bir düşüş oldu. seçim sonucuna bakarsanızda, onların hdp ve mhp seçmeni oldugu çıkıyor! tüm gasteciler aynı şeyi söyledi!

akp ye oy veren halk, hdp ile yakınlığa tepki filan göstermiyor! matematik öyle diyor.

benim içinde yaşadığım 2011 ve 2015 arası böyleydi.

ne istedilerse verip, ülkede darbe yaptıran bir adama, halen oy veren bir halkın, hdp ye karşı hassas oldugunu düşünmeniz...

yok yok, siz kesn başka bir boyuttasınız.

ha ben size tepkiyi söyleyim, akapenin oyu şuan 30altında. aylardır anket açıklamıyorlar. sebebi ekonomi! siz bu halkı tanımamışsınız.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Sen inatla aralarda ki farkı anlamıyorsun ki :) Ezberlemişsin 2-3 cümle döndür döndür onu anlatıyorsun...

Çözüm sürecini kan dursun analar ağlamasın şeklinde değerlendiriyorlar. Ben çözüm sürecini destekledim mesela. Şuan çare olacağını bilsem gene desteklerim... Çünkü ö dönemde PKK silah bırakacaz teslim olacaz modundaydı...

HDP'yi kullanmaya çalışmak ile KENDİNİ KULLANDIRMAK arasında ki farkı irdelemeye çalış biraz lütfen... Muhalefet iktidar olunca. HDP'li vali atamıyacağının HDP'li rektör bakan veya üst düzey bürokrat atamıyacağının garantisi var mı mesele ? YOK OLDUĞUNU sende biliyorusn. Kayyum atamalarını bitirecez diyen bir muhalefet terör ile nasıl mücadele edecek çok merak ediyorum. Adam devletin kaynaklarını PKK'ya vermiş kepçe ile bomba yerleştiriyor. PKK'lıları belediyede işe sokmuş ama kayyum atanması doğru değil demek akıl tutulması resmen.

Not: Sen AKP'yi yüzde 30 altında görmeye devam et ne diyeyim :D Sen Allah bilir CHP'de yüzde 30 üstü diyorsundur...

• karıştırdığın şey, benim bir iddiam, tahminim vs. yok! ben matematiksel sonucu yazıyorum.

hdp ile yapılan görüşmeler, akape seçmenini hiçbir zaman etkilememiş. seçim sonucu öyle diyor. rakamları paylaşmıştım.

matematiğe inanıp inanmamakta sana kalmış :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.