Ses kaydı yok mu yahu yayınlasın bakalım aramış mı aramamış mı.Öyle o onu yaptı bu bunu yaptı diye bir şey olmaz herkes der bunu. |
Süleyman Soylu : İmamoğlu aradı 'CHP genel merkezi beni sevmiyor. Yardım et.' dedi. (2. sayfa)
-
-
Neyi savunmuşum hocam ? Ne istiyorsun söyle sadece onu savunalım bundan sonra o zaman ! Bu nasıl tek taraflı bir bakış.
Ortada iddialar var şuan için benim bir şeyi savuduğum flanda yok şuan için daha kesinleşen bir şey yok. İki tarafında iddialarını dillendiriyorum ben sadece. Ama siz körlemesine kafadan Ekrem İmamoğlu haklıdır o ne diyorsa TEK TARAFLI doğrudur moduna girmişiniz bile.
İç İşleri bakanı iddiası neydi İBB'de teror iltisaklı insanlar var ! Muhalefet ne diyordu 1 kişi bile yok. En son ne oldu 120 nin üzerinde çalışan geçtiğim aylarda daha iddialar dillendirilirken çıkarılmıştı. Bugün Ekrem İmamoğlu kendi açıkladı 100 kişi daha çıkarmışlar !!! Nasıl oluyor bu işler demek ki İç işleri bakanı dalga geçmiyor yalan söylemiyormuş... İltisaklı insanlar varmış. ( Orada kim hatalı kim sorunlu ben bilmem onu yargı sürecinde görecez.)
Bugün Ekrem İmamoğlu sabah açıklama yaptı. İç İşleri bakanıda bende öğlen çıkıp açıkama yapacam dedi. Şimdi siz kafadan neden sadece Ekrem İmamoğlu doğru söylüyor Süleyman Soylu yanan söylüyor moduna giriyorsunuz. Daha ispatlanan veya yalanlanan bir şey yok ki. Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu beni aradı diye NEDEN YALAN SÖYLESİN MESELA ? Veya aradağını nasıl kanıtlasın ?
-
Zamanında ne söylediyse yapmadı mı? Kendi partisinin başında olduğundaki video mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belediyeye binlerce teröristin alındığına inanmıyorum. Olsa olsa bu kişilerin ailelerinde terör örgütlerine katılmış kişiler vardır. İç işleri bakanlığı ise bunu hemen önleyebilirdi. Bekledi ve çıkarları gereği böyle bir şey yaptı. Burada Chp'nin tek hatası titiz davramaması. Kesin bir kaç kişi HDP 'ye yakınlığı yüzünden belediyeye alınmıştır. Tüm bu haltlar da oradan çıkıyor.
Süleyman Soylu 'nun iddiasına ve senin savubmana gelirsek. Yahu bu sözün neresi savunulacak? Böyle bir şey olduysa eğer hemen kanıtlayacaksın. Aksi taktirde doğru söylemiyorsun demektir. Ne demek nasıl kanıtlayacağım? Madem kanıtlayamıyorsun hiç konuşma. Aksi halde herkes her şeyi söyler.
Peki Süleyman Soylu neden böyle dedi? Neden diyebilir acaba? Suyu bulandırmak için. Ülkenin iç işleri bakanının tek gündemi bir belediye başkanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 28 Aralık 2022; 21:44:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Terorist aldın diyen yok zaten. TEROR İLE İLTİSAKLI kişiler alındı deniyor. Muhalefet ilk günler yok efendim öyle şey 1 kişi bile yok diyeceği kadar. Olabilir hatalı bir birim varsa söyleyin cezalandıralım yanlışımız varsa düzeltelim demek yerine işi siyasi şova döküp karşılıklı resmen haraket vari konuşmalara siyasi kavgaya getiriyorlar işi. Sen inanmıyorsun başkalarıda inanıyorsa ne olacak ? Bir şey varsa mahkeme baksın inceleyen soruşturan ekipler baksın artık. ( Ayrıca direkt terorist bile çıksa bunu Ekrem İmamoğlu aldırmış demem ben. Ama alt kademelerden bilerek alan aldıran varsa onlar ceza alabilir sadece.)
Bugün Ekrem İmamoğlunun açıklamalarını izledin mi ? Resmen hakaret ediyor ülkenin iç işleri bakanına. İç İşleri bakanı cevap verince kızıyorsunuz hemen. Bu nasıl iştir çözemedim. Hemen kanıtlasın ispat etsin diyorsunuz. Alın terör ile iltisaklı adam olduğu ispatlanmış oldu mu şimdi ?
Hani 1 tane bile yok derken ne oldu göz ucuyla aramalarda bile 100 lerce kişi çıktı iltisaklı ve işten kovuldu ? Demek ki olabiliyor peşin hükümlü olmamak lazım.
NOT: Bu karşılıklı boş beleş siyasi atışmalarıda sevmiyorum ben de ayrıca. Gündemde kalmak için belediyede işi zora sokup kanırtıyor daha çok tartışma olsun kavga olsun diye buda bir gerçek...
Ekrem İmamoğlu icraatleri ile gündem olamayınca veya verdiği sözleri vaadleri yapamayınca böyle gündemde kalıyor gibi sanki. Benim anlım ak yanlış işim yok deyip işine devam etse ya İBB ? kim ne diyebilir. Ama her gün basın açıklaması her gün canlı yayınlara çıkmalar yok ona hakaret buna laf çar bu beni kıskanıyor Cumhurbaşkanının rüyalarınıa giriyorumdur İstanbul'u almamız onlara çok koydu acısı çıkmadı gibi laflar flan nasıl siyaset bu böyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Aralık 2022; 21:56:36 >
-
koskoca bakan yalan söylemez
Süleyman'ı trollemişler anlaşılan
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
almanya yerlileri ithal müslüman şahıslardan uzak duruyor ve sözlerine güvenmiyor işte bu tarz adamlar yüz,nden..
m. görünce uzak durmakta fayda var..
-
tr de çogu insanın yüzü kızarmıyor malesef
-
Tabi tabi kesin yaşanmıştır. Buna inanan da ne bileyim Doların 1 TL olacağına filan da inanmıştır.
Süleyman Soylutwitter“İnsan, hangi koltuğa gelirse gelsin koltuk onu taşımayacak; o, o koltuğu taşıyacak ve yalan söylemeyecek… ⬇️”https://twitter.com/suleymansoylu/status/1608142640251371522
Bence yüzleşsinler. Bir canlı yayına çıksınlar! Ama aradı mı aramadı mı nasıl ispatlanacak şimdi ?
-
Kendisini demokrat partideyken "Erdogandan hesap sormazsam namerdim" videosundan taniyoruz zaten. Cokta yadirgamamak lazım.
Fazla şekerin zararları
-
Bu ne la
Cenabi hakkin kayitlarinda mevcut demis
Yalansa ekmek carpsin gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Durduk yere niye arasın? Çok saçma...En son arayacağı kişi bile değil (hele böyle bir dönemde)
Aradı denilen dönem bu korona zamanı belediye yardım toplamıştı devlette el koymuştu o dönemden bahsediyorlar...
Başta Ekrem İmamoğlu ben aramadım diyordu. Sonra aradım ama bunları konuşmadık moduna dönüldü sanki. SÜleyman Soylu Allah biliyor dedi en son. Öyle kaldı bakalım hangisi yalan söylüyor görecez.
Normalde Ekrem İmamoğlu böyle bir pas gelse kendisine ve haklı olsa hemen sabahına Fox TV'ye Halk TV ye flan çıkardı bağırır çağırırdı Sözcü'ye demeç verirdi en olmadı kendi gazetecilerini toplar basın açıklaması yapardı. Bu çıkış sonrası bir şey dememesi bende bir acaba duygusu oluşturmadı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Aralık 2022; 23:13:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X