Şimdi Ara

Sultan Papağanı mı? Cennet papağanı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuş almayı düşünüyorum, sultan düşünüyorum ele alışması felan daha kolaymış ve erkegi konuşuyormuş. Cennetde güzel görüntüye sahip fakat ıssırma ve hırcın gibi sorunları varmış hangisini önerirsiniz?

• cennet alacağına muhabbet kuşu al , yoksa sultanla ikisi arasında seçim yap
  • Sultan tabi ki hem daha ucuz hem de daha evcil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cennet papağanı çok kulak tırmalar gerçi erkek sultan papağanı alırsan oda çok öter ama hiç değilse melodik ötüyolar :)
  • Hala almadiysan, sana onerim hiç almamandir. Sebebi su evcil hayvan emek istiyor. Gerçekten Emek istiyor ve hiç büyümeyen bir bebek gibi davranıyor. Misal sultan papaganlarini kafeslerinden çıkardikca, daha da dışarıda kalmak istiyorlar. Hatta bunun için çığlık atip benden kaçıyorlar. Bir sure sonra sıkıntı cikarirlarsa veririm bir başkasına diyorsan hiç alma, yok ben sıkılmam diyorsan 15 yıl gibi bir sure boyunca hastalıkları gibi sıkıntılı bir dönemi olan ve sürekli ilgi bekleyecek olan, her yere pisleyen, bir eş bekleyecek, yavrulari olacak,kafesini düzenli temizleyecegin bu hayvanlardan birini al.

Not: eğer kuşları kafesten cikarmayacaksan sadece eziyet etmek için almış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.