Şimdi Ara

Sultanahmet yakınlarında 24 saat açık park alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu sultanahmete gelmeyi düşünüyoruz iftardan sahura kadar orada kalacağız sabahta eve döneceğiz. Meydana yürüyerek ulaşabileceğim anahtarı bırakmadan aracı park edebileceğim 24 saat açık otoparklar var mıdır. Arabanın anahtarını otoparkçılara bırakmak istemiyorum gece de malum her yer tenha oluyor bu nedenle yakın olsun istiyorum. Bölgeyi iyi bilenlerden tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sultanahmet Yakınlarında 24 Saat Açık Park Alanları

Sultanahmet, İstanbul'un en popüler turistik bölgelerinden biridir. Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camii gibi tarihi yerlerini ziyaret etmek için şehre gelen birçok turist, araçlarını park etmek için uygun bir yer aramaktadır.

Sultanahmet'in kalabalığından dolayı park yeri bulmak zorlu olabilir. Ancak bölgede, 24 saat açık birkaç park alanı bulunmaktadır:

• Ayasofya Otoparkı: Ayasofya Camii'ne sadece birkaç adım uzaklıkta yer alan Ayasofya Otoparkı, 24 saat açıktır.

• Sultanahmet Otoparkı: Sultanahmet Meydanı'nın yakınında bulunan Sultanahmet Otoparkı da 24 saat hizmet vermektedir.

• Ayasofya Camii İSPARK Otoparkı: Ayasofya Camii'nin hemen arkasında yer alan Ayasofya Camii İSPARK Otoparkı, güvenli ve 24 saat açıktır.

Yukarıda belirtilen otoparklar, Sultanahmet'i ziyaret edenler için araçlarını güvenli bir şekilde park etmeleri için uygun seçenekler sunmaktadır. Bu otoparklar, Ayasofya Camii, Sultanahmet Meydanı ve bölgedeki diğer turistik yerlere yürüme mesafesindedir.

Araç park ücretleri otoparka ve aracın boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Güncel park ücretleri için lütfen ilgili otoparkların web sitelerini veya telefon numaralarını kontrol edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Skyline_GTR kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsan yap ramazan ayında oralarda boş otopark bulabileceğini zannetmiyorum.! Ancak gündüz erken gidersen yani iftara 5-6 saat kala caminin sol alt tarfında bir otopark var ben hep oraya bırakırım anahtar falanda vermiyorsun.
     Sultanahmet yakınlarında 24 saat açık park alanı
  • Hocam bence aracı hiç götürmeyin derim.Vereceğiniz otopark parası vs. yerine.Taksi kullanın derim.Mesela Avrupa yakasındaysanız Eminönü ya da Kabataş'a gidip travmaya binin ya da Anadolu yakasında iseniz Üsküdar ya da Kadıköy'e gelip vapur ya da motora binin

Kabataş'a geçin oradan yine tramvay yapın.
  • Eski adliyenin önü musait oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecburen araba ile geleceğiz izmitten geliyoruz yandex haritalardan baktığımda ayasofyanın hemen yanında ishak paşa caddesi var orada ispark var sanırım araçlar park etmişler orada park için süre sınırı varmıdır erken gitsem orada boş yer bulabilirmiyim aklıma gelen diğer seçenek sirkecide katlı otoparka bırakıp tramway ile meydana gitmek ancak saat kaça kadar tramway çalışıyor ramazanda bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Eski adliyenin önü musait oluyor.

hocam eski adliye nerede kalıyor tarif edebilirmisiniz
  • Gülhane parkında ispark var oraya bırakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyline_GTR

quote:

Eski adliyenin önü ispark olarak isletiliyor. Henen meydanda parkin yaninda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Gülhane parkında ispark var oraya bırakabilirsiniz.

gülhane de mantıklı fakat sabaha karşı oralarda yürümek pek cesaret edemiyorum malum gece sokaklarda dolaşanlardan dolayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skyline_GTR

quote:

Eski adliyenin önü ispark olarak isletiliyor. Henen meydanda parkin yaninda.

teşekkür ederim oraya da bakacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.