cuma pazarının kurulduğu yol |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (109. sayfa)
-
-
Tam 6 ay oldu. İnternet bağlanmadı. İnternet ortamında yüzlerce mesaj okudum bu durumda olan. Pek umudum kalmadı o yüzden. Kaç sene sürecek acaba, şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam superonline ekipleri görülmüyor etrafta
-
Cumhuriyet mahallesinde de görmedim kaç gündür. Arkadaş ne lanet bi yerde oturuyoruz ben anlamadım ya. 6 dakika yürüme mesafesinde gigafiber var, ben artık burada milleti gigafiber istiyorum sitesine yönlendirmekten bıktım. Adamlar hala getirmedi, şaka gibi ya.
-
Uğurmumcu mahallesi 2144 de oturuyorum Türk telekom alt yapılı comnet kullıyorum 86 mbs hız var max.Comnetden geçiş yapmak istiyorum adresi sorguladığım da hem superonline da hem kablonette 1000 mbs internet çıkıyor ikisi de bina girişinde uzun zamandır takılıydı.Sizce neye geçmek lazım ne yapmak lazım ?
-
hocam millenicomu arayıp sorabilirmisiniz superonline altyapım var 1000 verebiliyor musunuz gibi?
-
Türktelekom çıkıyor sadece
-
aramanız gerekiyor hocam
-
aramanız gerekiyor hocam veya wp hattı vardı onunla iletişime geçin
-
Mesai saati dışındalarmış yarın arar haber veririm sonucu
-
Sadece Türk Telekom varmış superonline alt yapı olarak aktif değilmiş.
-
Ocak ayina aktif olur diyelim inşallah
hocam comnet fişi çekti :D
-
Aynen şimdilik gigaspeede geçtim bakalım biraz deneyeceğim sonra kablonet falan geçerim 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
Gelişme yok mu
Cumhuriyet mahallesinde hiçbir şey yok şimdilik.
-
çalışma yok sultangazide şuanda yine
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X