Bugün mahallede superonline'ın bazı sokakları kazıp boru yerleştirdiğini gördüm. İki hafta önce kadar bizim sokağın başından geçmişlerdi. Neden mahallenin tam ortasındaki sokaklara ilk girdiklerini anlamış değilim. Umarım sadece o noktalara fiber çekip bırakmazlar. |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (108. sayfa)
-
-
Umarım Hocam Yunus Emreye 4 Gözle Bekliyoruz
-
-
Hocam hangi iss?
-
Türk telekom dendi ama benim sokağa birşey yok daha henüz
EditSuperonlinemış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkican58 -- 29 Kasım 2024; 12:33:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75.yıl mahallesi ne çekiyor lar ateş kundaranın 2 alt sokağına çekiyor lar süperonline
Cebeci yine boynu bükük :)
Süperonline V caddesi üzerinde fiber çekimi yapmış ama aktif olurmu olmazmı zaman gösterecek.
-
Evet Hocam Gördüm
-
Hocam Cebecinin Varmış Diye Duydum
-
adresimi her yerse sorguladım direkt alt yapı yok yazıyor. Port eksik, Telekom’da sıradayım biri taşınırsa bana bağlayacaklar (sözde) ama 3 kişi taşındı bana gelen giden yok. Hep internetsizler taşındı sanırım :))
Buraya internet gelmez. İsmetpaşa durağının üst tarafındayım. Hiç çalışma görmedim internetle alakalı
gaziosmanpaşa müdürlüğüne gittiniz değil mi hocam?
-
Gittim. Umurlarında değil. Bekleyin diye gönderiyorlar. Kapatmak istedim kapatmıyorlar da üç ayda bir donduracakmışım. Geçen süre bitti diye fatura yazıldı 110liraydı faiziyle 130tl aldılar. Rezillik başka bir şey değil. Başakşehirdekiler belgeleri getirin biz kapatırız dediler. Kapatınca da bana sıra gelirse internet bağlayan olmayacak. Taşındığım güne lanet olsun :)
Hocam ttde aboneliğiniz mi var?
-
Evet. Haziranda evi buraya taşıdım, internetimi port eksik diye taşıyamıyorlar.
Hocam V caddesi neresi? Ben iş ev ev iş modunda olduğum için bilmiyorum buraları pek.
Hükümet Konağının O Taraf
-
Hocam Tahattüt ne zaman biterse ozaman birşeyler yapabilirsiniz
-
Up
Var mı gelişme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X