Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
  • iletseler ne olacak ki adamlar çalışma yok diyip konuyu kapatabiliyor, 6 ay önce yıl sonuna bitecek denilen çalışmalar hiç bir çivi çakmadan sonlandırılmış. fiber kablolarının çekildiği yerlerde bile aktif edilmediği durumlar mevcut

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum artık Bu Son Turknet cevap vermeyecek gibi duruyor Susmayı tercih etmemiz gerekiyor siz yunus emredemi oturuyorsunuz?
  • yok dostum, ben cebeci deyim

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam Cebeci Taraflarında Olması Gerek Diye Biliyorum
  • bazı sokaklara fiber kablolama yaptılar ama aktif değil

• Bir gelişme?
  • Bu aralar Uğur Mumcu Mahalesinde Superonline ve kablonet hizmet veriyor. Türk Telekom FTTC (dış kutu fiber domrası bakır dağıtım) olarak veriyor. Türk.net buraya gelmeyeceği söylentisi var, birkaç yere fiber çekmiş olabilir ama işletme için her zaman öncelik verir. Fiber Sultangazi tarafında en iyi hizmet veren kablonet, Superonline kendisini geliştirmeye devam ediyor.
  • novaz kullanıcısına yanıt

Hocam Pek Fazla İlerleme Yok Yunus Emrede Bekliyorum Halen Fiberi Parası Neyse Vericem Oda Yok

• Comnete taşıdım. Yeter
  • MUTAF kullanıcısına yanıt

En iyisini Yapmışsınız hocam hayırlı olsun

• Furkican58 kullanıcısına yanıt

Binaya superonline fiber geldi ama uçuk fiyatlar. İstemiyorum artık, vdsl bana yetiyor..

• MUTAF kullanıcısına yanıt

Hocam Mahalle neydi?

• Furkican58 kullanıcısına yanıt

50. Yıl Mah

• Arkadaşlar Sultangazide Bir Çalışma mı var? Hatlar Sürekli Gidip Geliyor Mobil Veri Ve Ev İnterneti Dahil

• cebeci tarafında da vurulmuş bi kazma bile yok galiba?

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

vuracaklarınıda sanmıyorum :(

• @MUTAF Hocam selamlar, bende cumhuriyet mahallesindeyim. Geçen hafta sokak başını kazıp boru yerleştirdiler. Sizin orada bu kabloları eve çekme işlemi ne zaman başladı?

• Archosan A kullanıcısına yanıt

Çok hızlı sürdü superonline.

Bikaç haftada turkcell elemanları kapı kapı dolaşıp aktivasyon yaptılar. Ben almadım.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.