Bundanda Birşey Yok Sanırım |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (106. sayfa)
-
-
iletseler ne olacak ki adamlar çalışma yok diyip konuyu kapatabiliyor, 6 ay önce yıl sonuna bitecek denilen çalışmalar hiç bir çivi çakmadan sonlandırılmış. fiber kablolarının çekildiği yerlerde bile aktif edilmediği durumlar mevcut
-
Hocam bilmiyorum artık Bu Son Turknet cevap vermeyecek gibi duruyor Susmayı tercih etmemiz gerekiyor siz yunus emredemi oturuyorsunuz? -
yok dostum, ben cebeci deyim
-
Anladım Hocam Cebeci Taraflarında Olması Gerek Diye Biliyorum -
bazı sokaklara fiber kablolama yaptılar ama aktif değil
-
Bir gelişme? -
Bu aralar Uğur Mumcu Mahalesinde Superonline ve kablonet hizmet veriyor. Türk Telekom FTTC (dış kutu fiber domrası bakır dağıtım) olarak veriyor. Türk.net buraya gelmeyeceği söylentisi var, birkaç yere fiber çekmiş olabilir ama işletme için her zaman öncelik verir. Fiber Sultangazi tarafında en iyi hizmet veren kablonet, Superonline kendisini geliştirmeye devam ediyor. -
Hocam Pek Fazla İlerleme Yok Yunus Emrede Bekliyorum Halen Fiberi Parası Neyse Vericem Oda Yok
-
Comnete taşıdım. Yeter -
En iyisini Yapmışsınız hocam hayırlı olsun
-
Binaya superonline fiber geldi ama uçuk fiyatlar. İstemiyorum artık, vdsl bana yetiyor..
-
Hocam Mahalle neydi?
-
50. Yıl Mah
-
Arkadaşlar Sultangazide Bir Çalışma mı var? Hatlar Sürekli Gidip Geliyor Mobil Veri Ve Ev İnterneti Dahil
-
cebeci tarafında da vurulmuş bi kazma bile yok galiba?
-
vuracaklarınıda sanmıyorum :(
-
@MUTAF Hocam selamlar, bende cumhuriyet mahallesindeyim. Geçen hafta sokak başını kazıp boru yerleştirdiler. Sizin orada bu kabloları eve çekme işlemi ne zaman başladı?
-
Çok hızlı sürdü superonline.
Bikaç haftada turkcell elemanları kapı kapı dolaşıp aktivasyon yaptılar. Ben almadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X