Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sokağın başına yerden süperonline kablosu çekilmiş galiba yerde superonline yazan beyaz bir kapak koymuşlar. Cebeci 2504 sok. Sizlerde varmı böyle bir durum ? Ne kadar sürede aktif oluyor bilgisi olan varmı?

Bu kapaktan koymuşlar (Resimi başka yerden aldım bana ait değil.)

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 16 Ağustos 2024; 14:45:24 >
  • Uzun Aradan Sonra Selamın Aleyküm Var Mı Bir Gelişme Superonline Kablo Net vs

• Bizim burada herhangi bir ilerleme yok.

• İnternet alt yapısı ilçe belediyesine ait bir durum mudur yoksa büyükşehire mi bağlı? Bulunduğum binada eksik alt yapı port eksikliği denilerek internet vermiyorlar 5 aydır ve bana bir aylık fatura çıkardılar. Dekontlarıyla beraber Cimer’e şikayet yazacağım. Hoş sokağımıza lambayı iki sene cimer şikayeti yapa yapa takmışlar. Taşınmaz olaydım

Başlığı görünce daha da üzüldüm. Komşular bir şeyler duyduk yapıyorlarmış ediyorlarmış falan dediler. 4 sene önce de böyle yazmışsınız buraya :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda şu uydu internet ya da ne zıkkımsa kullanan var mı? O superboxlara 200gb için 1200tl vermeyeceğim. Belli ki bir binanın tepesine çıkıp kendimi atmadıkça burada internet için bir şey yapmayacaklar. 2016 yapımı binada internet yok.

Bu ilçede air fiber midir nedir bundan var mı? Üslup için özür dilerim, başlığı okudukça sinirlerim bozuldu. Evde telefon internetleriyle sürünüyoruz

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

Ocakta superonline aktivasyon yapacaklarmış sanirim inşallah olur

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Hangi Mahalle Hocam?

Hocam Merhaba İlk Öncelikle Hayırlı Olsun Turknet Veya Comnete Başvuruda Bulunarak Kendi Adlarına İnternet başvurusunda bulunuyorlar turknete veya comnete isterseniz bunu arayarak görüşürseniz daha iyi olur ve bu şikayetler Cimer Btk Kdk E başvuru Muhtara Yazı Yazmak Gibi Malesef Ki Sultangazi Çevresinde Olmuyor Neden İnanın Bilmiyorum Şuanda Kablo Tv Ve Superonline Çalışma Yapıyor Daha Benim Mahalleme Gelmedi Ama Bekliyoruz 4gözle

• Yakınınızdaki Apartman Kaç Mbps Alıyor Bakarsanız Siniriniz geçebilir Herşey Zamanla oluyor hocam ;)

• Cebeci. Binada internet var ama anladığım kadarıyla 16 daireye kadar. 27-28 daire var binada. Biri taşınırsa bana bağlayacaklar. Kaç mbit bilmiyorum komşulardaki. Tek çare superbox veya uydu interneti dediler. 2016’dan beri şikayet ediyorlarmış çözülmemiş.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Cebeciye supwronline gelmişti etrafinizda yer altinda superonline yazan kutuyu görürseniz superonline ekipleriyle iletişime geçin

• Yada dediğim gibi turknet veya comneti arayarakta çözüm bulabiliceğinizi düşünüyorum

• Cumhuriyet mahallesinde oturuyorum. Burada oturan arkadaşlar varsa bilir, karadeniz mahallesine geçiş için köprü var. Karşıda da türknetin gigafiber'i var. Benim ev ile karşı taraf arasında 6 dakikalık yürüme mesafesi var. Şaka gibi durum yemin ediyorum. Geçenlerde internette ve türknetin forumunda bir kaç yazı gördüm. Yüksek ihtimalle türknetin bizim sultangazi'ye gelmesini belediye engelliyor. Havai hat çekecekler diye. Bahaneleri ise görüntü kirliliğiymiş. Geçen hafta süperonline kazdıkları yerlere turuncu boru geçirdiler. Cumhuriyet mahallesindeki gelişmeler bunlar. Bu arada süperonline'ın altyapısı ile başka bir firmadan fiber alabilir miyiz? Superonline'ın anlaşmalı olduğu firma var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archosan -- 20 Kasım 2024; 22:44:0 >
  • Archosan A kullanıcısına yanıt

Hocam Superonline Ekiplerini Ne Zaman Gördünüz Bende Uğur Mumcuda Görmüştüm Millenicom Var Turkcell Altyapısını Kullanan Ama Ne Zaman Aktif Ederler Bilmiyorum

• Furkican58 kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam 7-8 gün önceydi.

hala mı ya :(

Hocam Millenicom Turkcelle Anlaşaması Var Ama Fiyatlar Uçuk 1000 Almak Gerekiyorsa

Yalnız burada yapılan sadece kazı ve boru işlemi hocam. Fiber kablo filan döşemediler.

Turkcell Değil Mi Hocam?

evet

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.