Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Archosan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.182
Cevap
33
Favori
140.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rusher-

kutular ilçe genelinde tamam sanırım. şu sonlandırmalarda bir bitse kullanmaya başlasak artık. net bilgi alacağımız yerde yok.

Alıntıları Göster
    Hocam sonlandırma gördüm ama evin dışında garip bir şey yapmışlar oraya da fakat orayı bile sorguladım ADSL çıkıyor bizim sokak bu sokağın 3 yan sokağı dediğim gibi 4 ay oldu kablo çekeli halen tık yok nereye yazsak şaşırdım garip şeyler oluyor bu kadar zor olmasa gerek bir sonlandırma yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konumuz günceldir.
  • Adamlar bağlamamak için herşeyi yapıyor ekipler yok dediğim gibi 4-5 ay oldu kablo çekeli piyasa da yoklar. Ekipleri gören varsa yerini söylerse belki bizde görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Adamlar bağlamamak için herşeyi yapıyor ekipler yok dediğim gibi 4-5 ay oldu kablo çekeli piyasa da yoklar. Ekipleri gören varsa yerini söylerse belki bizde görürüz
    en son ugurmumcu mah k caddesi gökkuşağının arka tarafını yapıyorlardı ama en son cuma günü geldiler o günden beri bilmiyorum aletleri kırmızı boruları vs yolun kenarına atılmış şekilde duruyor.Çalışanlar bırakıp gittimi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceprivate1

en son ugurmumcu mah k caddesi gökkuşağının arka tarafını yapıyorlardı ama en son cuma günü geldiler o günden beri bilmiyorum aletleri kırmızı boruları vs yolun kenarına atılmış şekilde duruyor.Çalışanlar bırakıp gittimi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Onlar kablonet. kablonette çekti fakat 5 ay oldu Türk telekom da çekti bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 15 Eylül 2020; 21:8:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceprivate1

Alıntıları Göster
    ugur mumcu ya komple kablonet geldi mi? Yoksa 3 4 sokaga yapip biraktilar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dantee12

ugur mumcu ya komple kablonet geldi mi? Yoksa 3 4 sokaga yapip biraktilar mi?

Alıntıları Göster
    ben hemen caddede oturuyorum sadece ara sokaklara girdiler bize gelmediler
  • Merhaba arkadaşlar Bugün iş dönüşü gördüm 2162 sokakda çalışma başlamış internet ile alakalı olabilir mi 2 sene önce elektirik kablolaarı yer altına alınmıştı Bu sefer ne çalışması yapılacak merak ediyorum herhangi bi yazı da yazmamışlar

daha önce binaya siyah fiber kablo çekildi ve sokağa turuncu bi kablo da çekilmişti

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 16 Eylül 2020; 20:17:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

Merhaba arkadaşlar Bugün iş dönüşü gördüm 2162 sokakda çalışma başlamış internet ile alakalı olabilir mi 2 sene önce elektirik kablolaarı yer altına alınmıştı Bu sefer ne çalışması yapılacak merak ediyorum herhangi bi yazı da yazmamışlar

daha önce binaya siyah fiber kablo çekildi ve sokağa turuncu bi kablo da çekilmişti

2161 de anne ve babam oturuyor. Binada kutu mevcut kablolar çekilmiş evlere kadar. Çok ağır ilerliyor kurumlar ayar olmamak elde değil.

• Türk Telekom müdürlüğü nerde bilen var mi ? Gidip oraya soralım

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    En yakını gopta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gopta nerde hocam

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Google a yazarsan çıkar kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atic

Google a yazarsan çıkar kardeş
    Tamam kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Evet eve geldim, bağlanmış.

Selam,

Hangi sokak acaba? Cebeci 2514'de 1 haftadır interney, rezil olduk valla...
  • B_Demirciler B kullanıcısına yanıt
    2540
  • Arkadaşlar...Türktelekom Binalara dışarıdan Siyah Ve Turuncu Kablo Çekmişti Bu Hafta da 50.yıl Mah. 2162 Sokakda Altyapı Çalışması Yapıldı

• mahalleye turuncu kablo ve bazı binalara beyaz kablo çektiler ama bize çekmediler. Bunu nerden öğrenebilirim. Uğurmumcu 2256 sokaktayım

• Halen gram ekip dahi görmedim. 5 ay oldu kablo çekileli bu kadar hizmet vermeye çalışmayan bir insan görmedim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.