Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caminin arka sokagında fiber sonlandırmalar başlamıs ugur mumcu mahallesi bugün gördüm.Fakat kablonette kablo cekime geçmis hangisi sonlandırıyor göremedim ekip yok :D
  • Bizim binaya 2 çeşit kablo çekildi. Bi tnesi gri renkli diğer turuncu renkli. ancak hiç altyapı çalışması yok. ne zamana çalışmalar başlar tahmininiz var mı? Bu durumda olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.ak

Bizim binaya 2 çeşit kablo çekildi. Bi tnesi gri renkli diğer turuncu renkli. ancak hiç altyapı çalışması yok. ne zamana çalışmalar başlar tahmininiz var mı? Bu durumda olan var mı ?
    Bi bilsek " kelin ilacı olsa başına sürer "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom çalışmalarını bizim binada bitirdi. Yapılan çalışma FTTH. Yakında diğer binalara fiber kablo çekilecek.

Pandemi olmasaydı. Yaz gibi bitermiş. Türk Telekomu Mart ayından itibaren 3 ay yavaşlatmış.

Kablonet Uğur Muncu Mahallesinde bina girişi fiber kablo çekmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 10 Eylül 2020; 2:11:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Türk Telekom çalışmalarını bizim binada bitirdi. Yapılan çalışma FTTH. Yakında diğer binalara fiber kablo çekilecek.

Pandemi olmasaydı. Yaz gibi bitermiş. Türk Telekomu Mart ayından itibaren 3 ay yavaşlatmış.

Kablonet Uğur Muncu Mahallesinde bina girişi fiber kablo çekmeye başladı.
    hangi sokaktasınız hocam bende I caddesi üzerindeyim.
  • Gaziosmanpaşa hakkında bilgisi olan varmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablonet ile ilgili fotoğraf paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet177

Gaziosmanpaşa hakkında bilgisi olan varmı ?
    İki ilçeninde tamamına geliyorlar, TT reklam vermeye başlamış afişi tekrar görürsem ekleyeceğim.
  • Bu arada S.Gazi genelinde bir tek Ordu Caddesi tarafına gelmedi, gelecekmiş...
  • Yıl sonunu bulur diyorduk bakalım daha 4 ay var umarım bir gün 50/100mb kullanabileceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bu arada S.Gazi genelinde bir tek Ordu Caddesi tarafına gelmedi, gelecekmiş...
    Ugur Mumcu’da 4 ay oldu tık yok hocam kablo çekip kaçtılar kablonet geldi. 2 günde kazdı 2 günde çekti aktifleştirsinler bunlardan alırım daha iyi kablonet sonlandırmasını bekliyorum 2303 sokak

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Evet reklamları bende gördüm türk Telekom fiber Gaziosmanpaşa da diye. Fakat forumda bile gördüm aylar öncesinden döşemişler altyapi sadece kullanima sunmamislar sizce ne zaman biz bu fiberi kullanabileceğiz ?

• quote:

Evet reklamları bende gördüm türk Telekom fiber Gaziosmanpaşa da diye. Fakat forumda bile gördüm aylar öncesinden döşemişler altyapi sadece kullanima sunmamislar sizce ne zaman biz bu fiberi kullanabileceğiz ?
    Gop/merkez'deyim bizim saha dolabı 30 ağustosta değişti fiber çekildi dolaba şuan ses geliyor içinden ama kullanıma sunulmadı hala türk telekom çalışanına sordum yılbaşına kadar aktif olacak hepsi dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 10 Eylül 2020; 21:25:26 >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Bende kucukkoydeyim oturduğum sokaktaki saha dolabi değişmedi fakat butun caddelerden fiber kablo geçirdiler sokağı bağlayan caddeden de geçirdiler ama bizim sokağa henüz birşey yapmadılar. Umarim en kısa zamanda yaparlar ve bir anca şu fiberi bizde görürüz artık :))

• Archosan A kullanıcısına yanıt
    Türksat kablonet
    Uğur Mumcu Mahallesi Sultançiftliği Santrali yakınlarından Kablonet çalışmaları:
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
    Öğlen kablo çekiyorlar.
    -----
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
    Sabah bina içine kablo çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 11 Eylül 2020; 12:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Türksat kablonet
    Uğur Mumcu Mahallesi Sultançiftliği Santrali yakınlarından Kablonet çalışmaları:

Öğlen kablo çekiyorlar.
    -----

Sabah bina içine kablo çekiyor.
    Sokak neresi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Sokak neresi hocam

Alıntıları Göster
    Bende merak ettim uğur mumcudayım bu turuncu kablo kablonetin mi? Oturduğum binada siyah kablo çekili.

• quote:

Fiber konusu bence bir süre daha sürüncemede kalır, bölge bölge bakır altyapıyı devre dışı bırakıp fibere geçeçekler gibi bizim burada biraz uzun sürer gibi geliyor. Haftaya santrale uğrayıp bilgi almaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Ugur Mumcu’da 4 ay oldu tık yok hocam kablo çekip kaçtılar kablonet geldi. 2 günde kazdı 2 günde çekti aktifleştirsinler bunlardan alırım daha iyi kablonet sonlandırmasını bekliyorum 2303 sokak

Alıntıları Göster
    Sultançiftliği, 19.Sokaktayım, Ordu caddesinin bu tarafına daha çivi çakmadılar hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.