Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

kaç gündür sorunla uğraşıyorum. turknet ADSL var modem buluşuyor ama ip almıyor. Sultangazi Uğur Mumcu N caddesi. Destek de çözemiyor. 5 gün oldu :(
    Hocam Bende Türknet kullanıyordum.Enson Aynı sizin gibi bi arıza oldu direk kapattırdım Netgalaxy ye geçtim fiyat olarak biraz daha hesaplı 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.benden size tavsiye türkneti kapat başın ağrımasın
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    netgalaksi 16 mbit paketi 50 liraya kullanıyordum.geçen mesaj atmışlar 65 tl oldu diye.%30 zam yapıldı anlayacağınız.netgalaksinin müşteri hizmetleri yok.daha doğrusu var ama sadece ilk üyelikte yardımcı oluyorlar.onun dışındaki tüm sorunlar için sistemlerinden mesaj atmak zorundasınız.bence az daha sabredin.sene sonuna kadar bence kablonet hazır olur.geçersiniz kablonet 100 mbite 89 tl fiyatı var.+kablonet bence gayet uygun.çöp adsl hizmetine 65 tl vermektense.dünyayla iyi kötü yarışabilecek olan kablonete geçmek çok daha mantıklı.
    ttnet çöplüğünü saymıyorum bile.en planlı ilçelerden olan sultangaziye fiberi daha yeni bağlıyorlar.komedi gibi vahim bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

netgalaksi 16 mbit paketi 50 liraya kullanıyordum.geçen mesaj atmışlar 65 tl oldu diye.%30 zam yapıldı anlayacağınız.netgalaksinin müşteri hizmetleri yok.daha doğrusu var ama sadece ilk üyelikte yardımcı oluyorlar.onun dışındaki tüm sorunlar için sistemlerinden mesaj atmak zorundasınız.bence az daha sabredin.sene sonuna kadar bence kablonet hazır olur.geçersiniz kablonet 100 mbite 89 tl fiyatı var.+kablonet bence gayet uygun.çöp adsl hizmetine 65 tl vermektense.dünyayla iyi kötü yarışabilecek olan kablonete geçmek çok daha mantıklı.
    ttnet çöplüğünü saymıyorum bile.en planlı ilçelerden olan sultangaziye fiberi daha yeni bağlıyorlar.komedi gibi vahim bir durum.
    Doğru Hocam Gelene kadar idare edelim.Buzamana Kadar adsl ye verdiğimiz paramızla rezil olduk.Kısa sürede gelir inşallah bizim kapıya fiber kabloları bıraktılar 3 aydır gelen giden yok Bekliyoruz halen

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

Doğru Hocam Gelene kadar idare edelim.Buzamana Kadar adsl ye verdiğimiz paramızla rezil olduk.Kısa sürede gelir inşallah bizim kapıya fiber kabloları bıraktılar 3 aydır gelen giden yok Bekliyoruz halen

Alıntıları Göster
    Evlere kadar fiber kablolama için bir talepte bulundunuz mu yoksa kendileri mi çektiler. Bende eve kadar fiber kablo cekilmesini istiyorum bizim kablo yamalı zaten :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyu131

Evlere kadar fiber kablolama için bir talepte bulundunuz mu yoksa kendileri mi çektiler. Bende eve kadar fiber kablo cekilmesini istiyorum bizim kablo yamalı zaten :(

Alıntıları Göster
    Talepde bulunmadım ama yıl sonuna kadar sultangazinin tüm bölgelerine fiber geleceği yazıyordu,Bence Sultangazi Belediyesi ile iletişime geçin Gerekirse sokakdaki hanelerden imza toplayın faydalı olur
  • Belediye ye felan yazdım. Gelecek ya da gelmeyecek diye bir cevap vermiyorlar :( Edevlet üzerinde açık kapı diye bir kısımdan yazdım daha cevap gelmedi bekliyoruz.
  • İlk Uğur mumcuya çekildi merkez caminin hemen yanındayım 3 ay oldu eve de kablo çektiler tık yok gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum bir sonlandırma yapmak bu kadar mı zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

İlk Uğur mumcuya çekildi merkez caminin hemen yanındayım 3 ay oldu eve de kablo çektiler tık yok gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum bir sonlandırma yapmak bu kadar mı zor
    2 hafta önce uğurmumcu mahallesinde 2236 sokakdan itibaren tekrar çalışma başlamış,Bina içine fiber kutu monjajları yapılmış ve daire içine fiber kablo çekmişler, Binadaki herkeze soruyorlarmış 1 kişi istemez se tüm binadaki dairelere fiber kablosu çekmiyorlarmiş bilginiz olsun
  • quote:

2 hafta önce uğurmumcu mahallesinde 2236 sokakdan itibaren tekrar çalışma başlamış,Bina içine fiber kutu monjajları yapılmış ve daire içine fiber kablo çekmişler, Binadaki herkeze soruyorlarmış 1 kişi istemez se tüm binadaki dairelere fiber kablosu çekmiyorlarmiş bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    Türkiye de internetin geleceği hiç parlak değil, tam anlamıyla komedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Türkiye de internetin geleceği hiç parlak değil, tam anlamıyla komedi.

Alıntıları Göster
    Malesef.Paramızla rezil oluyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam baktım etrafa gelen giden pek yok adamlar komedi gibi ZATEN Bu çekilen sistemde modem ücreti vs de istiyorlar galiba çoğu kabul etmez o yüzden onu da iptal ederler 🙄 ayrıca 3-4 ay oldu ilk buraya çektiler tık yok 2303 sokak

• Türk telekom geldi kabloları çekti kutu bağladı gitti. 10 güne de sinyal verilir dedi ancak forumda aylardır yok diyen var. Acaba Eylül başında tüm ilçeye mi açılacak fiber?
  • aslında durum şöyle, türksatın uğur mumcuya kablo çekeceğini öğrenen telekom, apar topar planları değiştirip ugur mumcuya kablo çekme işine girdi, hepsini birden devreye alamadığı içinde bekliyor doğal olarak.
  • Evimin içinde kablo var ama işe yaramıyor ne vahim durum yahu. Uğur Mumcu mahallesi N. Caddesi.

• arkadaşlar ugurmumcu mah k caddesinde oturuyorum ve 6-7 aydır internetim çok kötü , adsl ve ethernet ışıkları sürekli 2-3 dk lığına gidiyor ve sinir bozuyor sizinde böylemi .
    (Bizim binaya herhangi bir kablo vs çekilmedi)

Sağlacıyı firma 5 aydır genel arıza olduğunu söylüyor .

Türknet 16 mb/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceprivate1

arkadaşlar ugurmumcu mah k caddesinde oturuyorum ve 6-7 aydır internetim çok kötü , adsl ve ethernet ışıkları sürekli 2-3 dk lığına gidiyor ve sinir bozuyor sizinde böylemi .
    (Bizim binaya herhangi bir kablo vs çekilmedi)

Sağlacıyı firma 5 aydır genel arıza olduğunu söylüyor .

Türknet 16 mb/s
    Hocam Acilen türkneti kapattır.Türktelekomun alt yapısını kullanan başka bir sağlayıvıdan hizmet al,Türknetde de aynı sorunları yaşdım baktım düzelecek gibi değil,Netgalaksi ye geçtim ve türknet kadar sorun olmuyor Türknet den daha iyi diyebilirim
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    ttnet kullanıyordum oda aynı şekildeydi artık değiştire değiştire bıktım
  • beyler sultangazi belediye baskanı şöyle bişey paylaşmış twitterda daha yeni 10 agustosta falan
    hizliresim.com
    Ekran Alıntısı - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/XsWkkb
    insallah dogrudur
  • Dostlar fiber dedikleri gpon değil. Saha dolaplarına kadar fiber kablo oradan da evlere bakır kablo(VDSL). Gpon çalışmasını şuan sadece kablonet yapıyor. 1-2 ay önce benim bulunduğum sokağa da kazı yapıp boruları döşediler. Daha kabloları döşediklerine dair bir hareketlilik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archosan -- 24 Ağustos 2020; 11:49:49 >
  • netdolasanadam N kullanıcısına yanıt
    Bana 1 ay önce 2020 sonu demişlerdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.