Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün baktım 2311den 2306. sokağa kadar turksat döşeme yapmış.
    Ek olarak bulunduğum sokakta(26.sokak) bugün kutu açılmıştı ve telekom ekibi kontroller sağlıyordu.Sormaya gidecektim ama yetişemedim 5 dk önce gittiler.Önümüzdeki günlerde bizim sokağa fiber çekilecek sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebeci 2540 sokak başına 2 tane kabin koydular.

100 metre falan vardir evime

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 11 Temmuz 2020; 18:19:26 >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Bunlardan Fiber ve VDSL almak mümkün mü, yoksa sadece Fiber bağlantısı mı oluyor.
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadarıyla eve kadar kablo çekerlerse fiber yoksa vdsl. Şuan bakır kabloların kabini bunların karşı kaldırımında duruyor. Ne yaparlar bilmiyorum.

• Bi yunus emrede dönüşüm başlamadı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Yanlış zamanda yanlış geçiş yaptınız hocam keşke bulaşmasaydınız.Büyük ihtimalle port sorunları var ve saha dolapları yenilendiği için telekom uğraşmak istemiyor.
    Hocam port var, ama kablom herhangi bir saha dolabına bağlı gözükmüyormuş.
  • 3 ay oldu binaya kablo çekeli Ugur mumcu da tık yok bu tarafta. Ekipleri gören oldu mu neredeler ilk buradalardı birbdaha ugramadılar

• Türk Telekom aboneliği bugün kurdu. Tip-7 saha dolabından 17 Mbps ulaşılabilir hız 16 Mbps paketim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Kewell -- 12 Temmuz 2020; 23:11:39 >
  • Sokak numarasını hatırlamıyorum, yarın uyanınca girerim. Sabırla fiber bekleyen hemşerilerime, iyi forumlar dilerim.

Edit: 2305.Sokak başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 13 Temmuz 2020; 22:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atic

Bi yunus emrede dönüşüm başlamadı galiba
    aynen öyle... Bende yunus emre de oturuyorum.

• dantee12 D kullanıcısına yanıt
    1410 sokak no 44'te fiber var gözüküyor hemen karşı binamda fakat bende yok henüz, etrafta saha dolabı aradım fakat bulamadım arka taraflarda saha dolabına benzer bir şey var ama o mu emin değilim sabah bakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: waccesN

1410 sokak no 44'te fiber var gözüküyor hemen karşı binamda fakat bende yok henüz, etrafta saha dolabı aradım fakat bulamadım arka taraflarda saha dolabına benzer bir şey var ama o mu emin değilim sabah bakmıştım
    Aynen bu mahallede o kadar plansız yapılıyor ki çalışmalar sokagın başında ve sonunda fiber bulunuyor fakat ortadaki binalarda hala adsl var

• quote:

Orijinalden alıntı: waccesN

1385 sk dayim karsi bina ve ust sokagimda var.Ben ise adsle mahkum

• nerden baktınız hocam.ttnet geçen bizim eve fiber çekti.turksat da mı geliyor ayrıyeten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

nerden baktınız hocam.ttnet geçen bizim eve fiber çekti.turksat da mı geliyor ayrıyeten?
    sizin ev nerede ve ne zaman çekildi tam olarak? türk telekomun sistesinden altyapı sorgulayabilirisiniz.
  • waccesN W kullanıcısına yanıt
    2318 sokak hocam.atatürk lisesinin 2 yan sokağı.sokakta bir çalışma görmedim.galiba sokağımıza çok daha önce gelmiş.Sokaktaki bazı binalarda fiber varken bizim binada max 24mbit alabiliyoduk.Varlık içinde yokluk çekiyoduk anlayacağınız.Daha geçen fiber kabloları çekildi binaya.Ama binanın girişinin iç kısmına(dış kısmını bilmiyorum) herhangi bir ünite konulmadı henüz.şuan sadece adsl var ve o kısımda ucu açık fiber kablolar var.TTnetten bakınca 16mbit gözüküyo şu an.

güncelleme:ttnetten sonra şimdi de sokakta kablonet kazı çalışması yapıyor.Çok geç kaldılar.fiber ticarileştiğinde cristiano ronaldoya para vermek yerine altyapıyı güçlendirmeleri gerekliydi.istanbul gibi kompact bir yerde altyapı yatırımı yapmamak ileriye dönük olarak aptallıktır.Tüm ilçelere fiber gelse türkiye speedtestte çok yukarıya çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 17 Temmuz 2020; 15:16:59 >
  • Evet 3 ay oldu kablo çekeli binaya gelen giden yok ekipleri gören var mı ?

• byns kullanıcısına yanıt
    Uzun süre sonra tekrardan aranızdayım.Konu takip.
    Hocam kendi sokağım olduğu için işten gelirken ekiplerin kontrol sağladığını gördüm ondan dolayı söyledim.Saha dolabıyla baya uğraşmışlardı.
    Evet Turksat da geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 18 Temmuz 2020; 2:27:48 >
  • Kimseden ses yok galiba herkese fiber geldi kablonet gelir yan sokağa kadar gelir bizim sokağa girmez karşı sokağa gider 😄 3 ay oldu ilk fiber bizim sokaga çekildi Ugur mumcu mahallesi yani tık yok garip bir çalışma şekli pek geleceğe de benzemiyor kablolar öylece kaldı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.