Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.188
Cevap
33
Favori
140.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de baktım o dediğiniz yere dediğim gibi yapmışlar. Şöyleki bi sokakta 10 10 20 apartman varsa bu binalardan çekilen siyah kablolar sokağın iki başında dolaptan gelen turuncu kablo ile bu kutuda birleşiyorlar. Yani her sokakta bu kutudan iki tane var. Bunu 4-5 sokakta yapmışlar şuan muhtemelen hepsi ordaki dolaptan geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalışma yapılan yerler varsa fotoğraflarsanız nerde olduklarını görürüz 3 aydır kablo çekildi gelen giden yok Ugur mumcu mahallesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port kutum numaralandırılmış internetim yok, kaç mb altyapı gelecek merak ediyorum. Türknet YAPA kullanıyorum. Destek kaydı oluşturdum Vdsl için dönüş bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Port kutum numaralandırılmış internetim yok, kaç mb altyapı gelecek merak ediyorum. Türknet YAPA kullanıyorum. Destek kaydı oluşturdum Vdsl için dönüş bekliyorum...
    Bende TürkNet YAPA kullanıyorum, İsmetpaşa Mah Ordu Caddesi Makbul önündeki kabinden erişim sağlıyordum geçen hafta içi yeni kabinler aktif oldu hemen TürkNet'e VAE'ye geçmek için yazdım ama hala bir sonuç alamadık. TürkNet üzerinden altyapı sorguladığımda Benim binam ADSL olarak, karşımdaki No:3 ise VDSL 35MBPS olara çıkıyor. Üstüne Birde 17-20 MBPS arası aldığım hat geçen haftadan beri 10MBPS ye düştü. Ayrıca yeni müşteriye artık YAPA olarak satış yapmıyor sanırım eskiden sorgulamada 100MBPS ye kadar YAPA altyapısı çıkıyordu şuan 16MBPS ye kadar VAE üzerinden ADSL olarak çoğu bina. Herhalde kabinler aktif olsa da tanımlamalar hala yapılmadı, bu sebepten dolayı TürkNet beni bir türlü VAE ye geçiremiyor geçen haftadan beri..

• Bizim burdaki kabin etkinlesti darısı diğerlerinin başına. VDSL için başvurumu yaptım bakalım kaç alacağız.
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• uğurmumcu sultankent sitesine fiber kabinler konuldu daire kapılarına kadar kablolar çekildi blokların içine yeni kutular konuldu geriye kaldı daire içi sonlandırma işlemi. Onu da 1 aydır bekliyoruz artık tamamlasalar da çağ atlasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhythmix

Bende TürkNet YAPA kullanıyorum, İsmetpaşa Mah Ordu Caddesi Makbul önündeki kabinden erişim sağlıyordum geçen hafta içi yeni kabinler aktif oldu hemen TürkNet'e VAE'ye geçmek için yazdım ama hala bir sonuç alamadık. TürkNet üzerinden altyapı sorguladığımda Benim binam ADSL olarak, karşımdaki No:3 ise VDSL 35MBPS olara çıkıyor. Üstüne Birde 17-20 MBPS arası aldığım hat geçen haftadan beri 10MBPS ye düştü. Ayrıca yeni müşteriye artık YAPA olarak satış yapmıyor sanırım eskiden sorgulamada 100MBPS ye kadar YAPA altyapısı çıkıyordu şuan 16MBPS ye kadar VAE üzerinden ADSL olarak çoğu bina. Herhalde kabinler aktif olsa da tanımlamalar hala yapılmadı, bu sebepten dolayı TürkNet beni bir türlü VAE ye geçiremiyor geçen haftadan beri..

Alıntıları Göster
    Kutu aktifleştikten sonra yanımdaki binaların altyapısını sorguluyorum 2 yanımdaki bina 82 Mbps altyapı gözükürken, benim dairemde 9 Mbps, bir alt dairemde 17 Mbps altyapı gözüküyor. Ve iki gündür internetim yok! Türknet'ten çözüm bekliyorum. Vae geçişi talep ettim. 1 haftada tamamlamazlar ise Millenicom ya da Netspeed'e geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Kutu aktifleştikten sonra yanımdaki binaların altyapısını sorguluyorum 2 yanımdaki bina 82 Mbps altyapı gözükürken, benim dairemde 9 Mbps, bir alt dairemde 17 Mbps altyapı gözüküyor. Ve iki gündür internetim yok! Türknet'ten çözüm bekliyorum. Vae geçişi talep ettim. 1 haftada tamamlamazlar ise Millenicom ya da Netspeed'e geçeceğim.

Alıntıları Göster
    Bugün öğlenden beri benim nette yok. Aynı sorun 141. sokakta da var. 1 3 5 7 9 11 olan numaralar VDSL tanımlanmış ancak 2 4 6 8 10 numaralara tanımlama yapılmamış. Hafta sonuna kadar TurkNet Çözdü çözdü yoksa bende Millenicom VDSL veririz derse onlara geçmeyi düşünüyorum.

• Çalışma olan yerlerdeki fotoğrafları atarsanız nerde çalışma yapılıyor bu adamlar nerde görürüz ;)

• 50.YIL, 26 durağa yakınım

3 sene önce 75 mbit Turknet hizmeti alıyordum, şimdi 8mbit...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhythmix

Bugün öğlenden beri benim nette yok. Aynı sorun 141. sokakta da var. 1 3 5 7 9 11 olan numaralar VDSL tanımlanmış ancak 2 4 6 8 10 numaralara tanımlama yapılmamış. Hafta sonuna kadar TurkNet Çözdü çözdü yoksa bende Millenicom VDSL veririz derse onlara geçmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Türknet'in işgüzarlığı tamamen, üçüncü gün oldu internetim yok.
  • İnternet hız problemi yaşayan var mı? Ben netspeedeyim normalde 8 veriyolardı şuan 4e kadar düşüyor upload da baya düştü.4 gündür böyle. Dün bi düzelttiler tekrar eski haline geldi yine. Acaba bölgesel bir şey mi
  • İsmetpaşa mahallesi ile Sultançiftliği mahallesi arasındaki Gazi Mustafa Kemal cd. üzerindeki evlerin de fibere geçeceğini söyledi bugün kabin sorumlusu. Birçoğu geçmiş, kalanları da geçecekmiş.
    Adam 35 MBPS hızın ideal, yüksek hızların verimli olmayacağını söyledi. Umarım ilçe geneline hızlı internet dağılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medtosby

İnternet hız problemi yaşayan var mı? Ben netspeedeyim normalde 8 veriyolardı şuan 4e kadar düşüyor upload da baya düştü.4 gündür böyle. Dün bi düzelttiler tekrar eski haline geldi yine. Acaba bölgesel bir şey mi
    Hocam siz saha dolabinda Telekom altyapisina bağlı olduğunuz için hızınınız düşmüş Türknet yapa internet komple yok.

Bugün iptal faksını açtım. Aradilar ariza giderme sürecini bilmiyorlarmis. VAE geçişleri süreç sonunda belirlenecek ( kesin değil ) bende iptal kararimi yeniledim.

Saha dolabimdan binaya gelen Türknet sağolsun 8 Mbps olarak gözüküyor alt ve üst katlar 17 Mbps yan binam 82 Mbps.

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    O daha da kötüymüş bu geçiş sürecinde sıkıntılar olucak sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün dikkat ettim işten dönerken arkadaşlar, ordu caddesi'nin ismetpaşa mahallesi tarafında kalan kısmında nerdeyse 100 metrede 2 şer tane olmak üzere yaklaşık 8-10 tane tip7 kabin konulmuş ve kabinler yanından geçerken duydum çalışıyorlardı.

Ben ordu caddesinin sultançiftliği tarafında kalıyorum tabi bize gelen giden bir şey yok.Ordu caddesi ile tramvay yolu arasındaki sokaktayım ve turknet yapa vdsl 25mbps kullanıyorum.
  • Son durumlar nedir arkadaşlar :)

• Uğur mumcu mahallesi 2303 sokak kablo çekildi buradaki her apartmana 3 ay oldu ne gelen var ne giden sokak başındaki sana dolabı yanına yeni dolap koydular eskisini sökmediler bile ne gelen var ne giden

• her hangi bir gelişme yok. merak ettiğim bina içine kutuyu tt mi koyuyor? her akşam kabloya bakmaktan usandım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.