Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sultançiftliği'ne fiber çekiliyor hocam.Eski edirne asfaltı üzerindeki bazı sokaklara fiber hazırlanmış binaya çekilmek için bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğurmumcu ve Sultançiftliği sanırım tamamen Fiber olacak, Aksa Camii civarında bina kapılarında fiber optik kablolaları sarmal şekilde bırakılmış. 50. Yıl, Cebeci, İsmetpaşa, Malkoçoğlu sanırım VDSL olacak. 10 yıldır 8 Mbps kullandıktan sonra VDSL'e de fitim ben...

Konuyu sıcak tutalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farukp

Sağolun İsmetpaşa makbul akbankin karşısındaki sokak Sultangazi istasyonunun orada fiber kablolar kutulara kadar geliyor kutulardan bakır kabloyla eve geliyor binaya kadar fiber cekmediler
    Bizim kapılara kadar da fiber çektiler Ugur mumcudayım bende fakat bizim evlere çekilen fiber kablolara 2-3 ay oldu belkide ama halen tık yok evin yanında ana caddede eski kabin vardı yanına fiber kabin taktılar eski kabin sökülmedi daha ayrıca sordum ordan hizmet almıyorsun dediler bu Merkez caminin orda kutu varmış ordan alıyormuşuz hizmeti baktım o da eski bu yeni avm inşaatının içinde kalmış değiştirmezler galiba orayı da epeydir bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Sultançiftliği'ne fiber çekiliyor hocam.Eski edirne asfaltı üzerindeki bazı sokaklara fiber hazırlanmış binaya çekilmek için bekleniyor.
    Lastikçi'nin orada oturuyorum hem Ordu Caddesine hem Eski Edirne asfaltına komşuyum, umarım çekerlerde kurtuluruz bu işkenceden.
  • FaefuL kullanıcısına yanıt
    Caminin assagisinda santral var belki orayı söylemiş olabilir

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    26. Sokakta fiber var hocam sizin oralara pek bakmadım da bizim yenimahallede bi bu sokakta gördüm diğer çekilenler vdsl.

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Ordan hizmet alsan bile yakında fiber kutusu vs varsa hizmet alma talebi verirsin sağlayıcına onlarda bölge sorumluları ile ayarlarlar eğer halledilecek bir şey ise.
    Hem fiber kabin geldi demişsiniz zaten sizin binaya kadar çekerler onu.

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    2021 yılı sonlarında tüm sultangazide fiber aktif olacak diye biliyorum hocam acaba vdsl i direkt fiber diye mi gösteriyorlar akıllılar? :)

• quote:

26. Sokakta fiber var hocam sizin oralara pek bakmadım da bizim yenimahallede bi bu sokakta gördüm diğer çekilenler vdsl.
    Bende 29.Sokağın başında görmüştüm ancak TT mağazasının çevresinde olunca herhalde yeni açılan mağazaya çekiyorlar diye düşünmüştüm umarım hızlıca gelir. Gerçi öğrenci olunca bana kullanmak nasip olmayacak ama :(

Aslında ordu caddesi geneli, kablo çekmek için çok müsait 5-6 sene önce İBB kazı çalışması yaptığında bütün cadde boyuna kablo kanalı döşenmişti ama kullanılmasına izin verilmiyor. Hatta Eski Edirne asfaltı boyunca İsttelkom fiber altyapısı mevcut ama gene kullanıma açık değil hatta otobüs duraklarında bile kullanmıyorlar.

Belediye sadece çekme için izin vermişti o zamanlar şimdi evlere kadar çektirip kullanma izni veriliyor.
    Bende öğrenci olduğum için bu sene ayrılıyorum buralardan büyük ihtimal yine nasip olmadı dediğin gibi.
    Şans.
    Ordu caddesi müsait gibi görünse de aslında değil trafiği çok yoğun oluyor cadde çok dar vs vs ama bu pandemi sürecinde keşke bi el atsaydılar çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 27 Haziran 2020; 7:32:23 >
  • Gökkuşağının arka sokaklarından, Uğur Mumcu Mahallesi...

Değişik bir sonlandırma yapılmış, 24 adet çıkış var herhalde iki binaya bir kutu olarak çalıştıracaklar çünkü S.Gazi genelinde 10 daireyi geçen apartman sayısı azınlıkta.

Hiç böyle bir sonlandırma görmemiştim, fiber kablolar havai olarak çekilmiş. Kutudan bina içerisine siyah kablolar çekilmiş, sanırım dönüşümü tamamlanmış.

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 27 Haziran 2020; 23:50:59 >

Hayırlı olsun bende gökkuşağının karşı tarafında oturuyorum.Darısı bize inşallah
    Bırakın hocam gelsinde havadan gelsin sudan gelsin nerden geliyorsa gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 28 Haziran 2020; 0:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Gökkuşağının arka sokaklarından, Uğur Mumcu Mahallesi...

Değişik bir sonlandırma yapılmış, 24 adet çıkış var herhalde iki binaya bir kutu olarak çalıştıracaklar çünkü S.Gazi genelinde 10 daireyi geçen apartman sayısı azınlıkta.

Hiç böyle bir sonlandırma görmemiştim, fiber kablolar havai olarak çekilmiş. Kutudan bina içerisine siyah kablolar çekilmiş, sanırım dönüşümü tamamlanmış.

Hocam 2303. Sokaktayım bende de kablolar böyle çekildi fakat sonlandırma yapılmadı. Bu sonlandırma yapılan yer bana yakın mı ? Tam konum bilginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Gökkuşağının arka sokaklarından, Uğur Mumcu Mahallesi...

Hocam acaba bu kutuları bir sokak için mi yapıcaklar bildiğim bir konu değil ama böyle geldi aklıma. Anladığım kadarıyla binalardan gelen siyah kabloları toplandığı yere bu kutuyu koydular. Bizim sokakta bir sağ tarafta bir sol tarafta toplanmış kablolar bekliyolar o şekilde. Acaba bu şekil bi kutuya turuncu kabloyla girip binalara mı dağıtıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Hocam 2303. Sokaktayım bende de kablolar böyle çekildi fakat sonlandırma yapılmadı. Bu sonlandırma yapılan yer bana yakın mı ? Tam konum bilginiz var mi

Alıntıları Göster
    Medigold Hastanesi'nin arka sokağı, otoparktan o tarafa geçince hemen dolabı görüyorsunuz, oradan dagitmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: medtosby

Hocam acaba bu kutuları bir sokak için mi yapıcaklar bildiğim bir konu değil ama böyle geldi aklıma. Anladığım kadarıyla binalardan gelen siyah kabloları toplandığı yere bu kutuyu koydular. Bizim sokakta bir sağ tarafta bir sol tarafta toplanmış kablolar bekliyolar o şekilde. Acaba bu şekil bi kutuya turuncu kabloyla girip binalara mı dağıtıcaklar

Alıntıları Göster
    3. Fotoğraftaki catallanmış iki kablo dediğiniz gibi dolaptan geliyor ama bir dolaptan sadece iki kablo çıkmasını anlamlandïramadım, muhtemleen siyah kabloları söküp o kanallardan geçirecekler ama siyah kablolarda duruyor.

• quote:

Hayırlı olsun bende gökkuşağının karşı tarafında oturuyorum.Darısı bize inşallah
    Bırakın hocam gelsinde havadan gelsin sudan gelsin nerden geliyorsa gelsin
    İlçemize hayırlı olsun ama bende Onur'un karşısında oturuyorum bizim burda çivi çakmadılar bekliyoruz hala buraya gelene kadar muhtemelen ben üniversiteye döneceğim :)

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Ordu caddesi, Yıldız Kasrı Düğün Salonu önündeki iki kutudan sağ tarafı 136. sokağın bir kismina bağlı (benim olduğum binanın da kablolari bağlı) Aktif olmasını bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.