Bildirim
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Evet bina içine tt koyar bende detaylı baktım burdaki kabloya turkuaz kablo turktelekom optikkablo yazıyor.Bakalım hayırlısı kaldı o da öyle bayramdan önce çekmişlerdi.Beklemeye devam. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün uğur mumcu fatih caddesinde bi tane dolap gördüm çalışıyordu. Nereye hizmet veriyor diye merak edip baktım. Türknetten 75 Mbps hız çıktı. O caddeye VDSL vermişler sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yunus emrede ağustosda çalışmalar başlıyacağına emin misiniz bana yık sonu demişlerdi
Emin misiniz bana yıl sonu demişlerdi
Merkez camisin yanındaki iki sokakta türksat kazı yapıyor şuan
Bu şekilde bir sonlandırma görmemiştim hiç hocam. -
Hangi sokak hocam göremedim ben kazı sadece yeni inşaat var iki tarafta daquote:
Orijinalden alıntı: medtosby
Merkez camisin yanındaki iki sokakta türksat kazı yapıyor şuan
-
9 Temmuz, Merkez Cami'nin arka sokağında çekildi, Türksat.
Bu arada aynı sokaklarda Türk telekomun fiber dönüşümü de var, gayet güzel bir şekilde kıt kaynaklarımızı israf ediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 9 Temmuz 2020; 21:38:35 >
Hocam bende cami arkasında 2303. Sokaktayım fakat fiber kablo dahil binalara çekileli 3 ay oldu Telekom tarafından ne gelen ne giden var ilk buraya başladılar ses yok kablonet de gelmiş gördüğüm kadarıyla göremedim ama yarın bakarım kablonet başka saglayıcı ile paylaşıyor mu alt yapısını ayrıca eve kablo çekiyorlar mi nasıl oluyor sistem bilginiz var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: ressi1
9 Temmuz, Merkez Cami'nin arka sokağında çekildi, Türksat.
Bu arada aynı sokaklarda Türk telekomun fiber dönüşümü de var, gayet güzel bir şekilde kıt kaynaklarımızı israf ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kablonet altyapısını başka firmayla paylaşmaz
Kablonet önceden coax kullanırdı ama artık komple fibere dönmüş, hocam muhtemelen ilçe geneline yayıldıkça part, part erişime açacaklar.quote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Hocam bende cami arkasında 2303. Sokaktayım fakat fiber kablo dahil binalara çekileli 3 ay oldu Telekom tarafından ne gelen ne giden var ilk buraya başladılar ses yok kablonet de gelmiş gördüğüm kadarıyla göremedim ama yarın bakarım kablonet başka saglayıcı ile paylaşıyor mu alt yapısını ayrıca eve kablo çekiyorlar mi nasıl oluyor sistem bilginiz var mı ?
Alıntıları Göster
-
Kablo TV altyapısını diğer firmalara açacaktı ama bu OAŞ'ta işle iyice karmaşıklaşmaya başladı, pek çok kişi başka sağlayıcıdan hizmet almakta sıkıntı yaşıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Atic
Kablonet altyapısını başka firmayla paylaşmaz -
Uğur mumcu 2107. sokaktayım onur marketin arka tarafı bu çevreyle ilgili bir bilgi var mı acaba ben hiç görmedim kablo veya saha dolabı değişimi çalışması -
Haklısınız hocam, daha kolay sökülebilir tarzda imal edilmişler.
27 Haziran'a kadar kullanmış olduğum Türknet hizmetini 29'un da iptal edip 3 Temmuz itibarı ile Türk Telekom'a başvurdum. MH altyapı sorgulatıp 4 Temmuz'a randevu verdi akabinde saha ekibi altyapı problemi nedeniyle kurulumu yapamadı, bugün 10 Temmuz müşteri hizmetleri bana altyapımın olmadığını mobil wi-fi hizmeti vermek istediğini söyledi.
SD-183 saha dolabından 27 Haziran'a kadar internett kullanıyordum. Yeni kabinler aktifleştikten sonra internetim gitti, şimdi de altyapımın olmadığını söylüyorlar.
Yarın müdürlüğe gidip ağzıma geleni saymak istiyorum. Altyapısı olan binanın altyapısı nasıl birden bire olmaz.
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
-
Yanlış zamanda yanlış geçiş yaptınız hocam keşke bulaşmasaydınız.Büyük ihtimalle port sorunları var ve saha dolapları yenilendiği için telekom uğraşmak istemiyor.
Kaçıncı sokak oluyor hocam burası? 2311?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X