Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
33
Favori
140.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaefuL

Kimseden ses yok galiba herkese fiber geldi kablonet gelir yan sokağa kadar gelir bizim sokağa girmez karşı sokağa gider 😄 3 ay oldu ilk fiber bizim sokaga çekildi Ugur mumcu mahallesi yani tık yok garip bir çalışma şekli pek geleceğe de benzemiyor kablolar öylece kaldı
    Kablonet santrali bile aktif değil deniliyor, içi boşmuş, haliyle bir hareketlilik beklemeyin. Adamlar yerleşsin sistemleri kursun, ondan sonra başlarlar internet vermeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle kabloları çekmekle kaldılar sene sonuna kadar geldi geldi gelmedi daha da gelmez :)

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Burası merkez camii yanındaki inşaatın içinde kalan internet saha dolabı her yer degişti bende evin dibinde kutu olmasına rağmen burdan alıyormuşum hizmeti bölgedeki bütün saha dolapları fiber kutularla degişti bu halen değişmedi unuttular galiba tek yapılan işlem yok etrafında devamlı inşaat kopartıyor zaten kablolarını

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Bugün Türk Telekom VDSL altyapı geçişimi sağladı. Çok şükür yüksek hızlara sonunda ulaştık.

@FaefuL

Hocam hafta içi veya Cumartesi müsait olduğunda Gaziosmanpaşa'daki Tür Telekom Genel Müdürlüğü'nde planlama ekibi ile iletişime geç istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Bugün Türk Telekom VDSL altyapı geçişimi sağladı. Çok şükür yüksek hızlara sonunda ulaştık.

@FaefuL

Hocam hafta içi veya Cumartesi müsait olduğunda Gaziosmanpaşa'daki Tür Telekom Genel Müdürlüğü'nde planlama ekibi ile iletişime geç istersen.
    Hangi sokak hocam ?

• Sultançiftliği Mahallesinde hala tık yok :), siz yıl sonu geçersiniz bu mahalle 2021 ikinci çeyrekte anca :(
  • Aslında saha dolaplarının bir kısmı aktif ama ne zaman yüksek hızlar verilir Sultançiftliği mahallesine orası belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberbir -- 23 Temmuz 2020; 13:44:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hangi sokak hocam ?

Alıntıları Göster
    136. sokak hocam
  • Ekipleri gören var mı herkese fiber geldi galiba

• quote:

Ekipleri gören var mı herkese fiber geldi galiba
    bir bana gelmedi 😔

• bize de gelmedi hocam
  • Gazi mahallesinede gelsede şu fiber kurtulsak artık.
  • 2107. sokağa da gelmedi hala tık yok ya kablolar bile çekilmedi maalesef bir an önce gelse de kurtulsak adslden.
  • Yıl sonuna kadar geldi geldi ümidi keseceğim artık :)

• Evet beyler umut dolu bir paylaşım yapıyorum.
    Babamların binasına komple bağlanmış herşey kutu kablolar vs. Dairelerin girişlerine kadar kabloları çekmişler. 2161 sokak muhtarlığın sokağı.

• bir bana gelmedi bu vdsl veya fiber... Etrafımdaki tüm dolapları 2-3 ay içinde yenilediler bi benim bağlı olduğum dolap adsl...
  • kaç gündür sorunla uğraşıyorum. turknet ADSL var modem buluşuyor ama ip almıyor. Sultangazi Uğur Mumcu N caddesi. Destek de çözemiyor. 5 gün oldu :(
  • Arkadaşlar bu evlerine kadar kablo çekimi işlemi için bir başvuruda bulundunuz mu, yoksa kendileri mi çekiyorlar ?
  • Sultangazi de fiber çalışması sonrasında Mevcut ADSL de sorun yaşayan var mı ? Yer uğur mumcu mahallesi N caddesi Operatör @TurkNetDestek
  • Saha dolapları değişmeden önce benim internette çok sıkıntı olmuştu Turknet benim internette Cebeci Mah. de oturuyorum. Şuan internette sıkıntı yok ama 8-10 mbit internet alıyoruz bir değişiklik yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.