Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.265
Cevap
34
Favori
143.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tarih Uydunet için geçerli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir de en son 6 7 ay önce tt çalışları incelemeye geldi ondan beri bişey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben artık gazimahallesinde fiberi geçtim normal internet kullanamıyorum normalde turknetten 35 mbs aldıgım hız 3 mbs e düştü bide sık sık gidiyor üstüne,2 aydır durum böyle devam ediyor destek kaydı açıyorum onlar tt ye tt onlara aktarıp duruyor ve durmadan bunu tekrarlıyorlar.Turknetten binadaki başka daireyi sorguladıgımdada santralinizde çalışma var devam edemiyoruz diyor,milleni ve netspeed de direk altyapı yok diyor,alt yapı çalışması varsada turknet bana altyapı çalışması varda demiyor.Siz siz olun turknet dışında bir alternatifiniz varsa onu tercih edin yoksa çok başınız agrır benden demesi.
  • TikkiMikki T kullanıcısına yanıt
    sıkıntı sadece sizde değil bir çok kişide var
  • Bilerek mi sıkıntı yaratıyolar acaba fiber geldiğinde millet geçsin diye benim de upload 0.1 mbps :(
  • Sultançiftliği Mahallesindeyim (198.Sokaktayım) herhangi bir çalışma yok şimdilik burada
  • medtosby M kullanıcısına yanıt
    Bence bilerek turknetlilere sıkıntı çıkarıyorlarki turknetliler yeniden tt ye geçsin birde turknet arıza kaydını her tt ye ilettiginde 10 dakka içinde tt kaynaklı arıza yok diye kapatıyorlar destek kaydını 10 dakka içinde nasıl bakıyorlar santrale v.s ışınlanıyormu bunlar.Birde 2.5 ay önce sorunum ilk başladıgında tt nin saha ekibi geldi adam bina girişinde degerlerimi ölçtü sorun bizden kaynaklı ben ileticem düzeltsinler dedi o zaman hızım en azından 12 mbs flndı adam ne dediyse hızım pat diye 2.5 mbs'e düştü
  • Gerçekten trajı komik durumdayız dünyada internete en fazla para veren ve buna ragmen interneti en düşük hızda kullanan ülke biziz
  • 2303 sokaka da kablonet geldi kazı yaptı kablo döşeme sürüyor 1-2 güne bitirirler ayrıca Türk Telekom fiber gpon çekti binaya 3-4 ay oldu gelen giden yok 😄 bakalım kablonet onları geçecek mi 😄

• Türk telekom ile hızım düşük, düzeltin diye görüşme yaptım. En fazla 3 ay içerisinde fiber alt yapı sonuçlandırılacaktır dediler. Bakalım ne olacak. Mahallemin başına 2 tane tip7 kabin koydular 2 ay önce hala bekliyoruz.

Cebeci mah. 2540 sokaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 2 Eylül 2020; 20:1:27 >
  • SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Uğur Mumcu Mahallesi K caddesinde Türksat Kablonet fiber çalışmaları son hızıyla devam ediyor inşallah en yakın zamanda kullanmaya başlarız. Biz evde Türk Telekom internet kullanıyoruz biz bu fiberi kullanabilir miyiz haberi olan var mı ? Cevap yazarsanız güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gayserilii

Uğur Mumcu Mahallesi K caddesinde Türksat Kablonet fiber çalışmaları son hızıyla devam ediyor inşallah en yakın zamanda kullanmaya başlarız. Biz evde Türk Telekom internet kullanıyoruz biz bu fiberi kullanabilir miyiz haberi olan var mı ? Cevap yazarsanız güzel olur
    merhaba alt yapıyı yaparken sizden izin alındımı acaba galiba izin verenlere alt yapı çekiliyormuş bu doğrumu ?

yoksa direk binaya çekiyorlarmı

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef şöyle bir durum söz konusu, kabloyu çeken ekibe kimse dur demezse her binaya hizmet veriliyor, ama orda oturan yaşlı teyzeler amcalar maalesef biz istemiyoruz,biz de kimse istemez deyip ekibe engel olunca o bina atlanıyor,tekrar o binaya hizmet vermek demek ekin tekrar acılması kablo yönlendirmeleri vs derken iş uzayacağı için genellikle olumsuz olarak sonuçlanıyor, ugur mumcu mahallesi sene bitmeden hizmet almaya başlayacak.
  • Bizden izin felan almadılar sabah bi kalktık kepçe sesleri inşaat felan Kablonet Fiber olduğunu söylediler ama binamıza da internet çektiler o yönden iyi zaten şu anda bütün uğur Mumcu da harıl harıl çalışıyorlar

• Hocam VAE gelmediği sürece Kablonet üzerinden TT Fibernet kullanamazsınız.
    Eğer tahahhütünüz varsa TT'ye onun bitmesini beklemeniz gerekiyor, ya da cayma bedeli karşınıza çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumana -- 3 Eylül 2020; 18:39:36 >
  • beyler bir tık konu dışı olabilir ama tavsiyenize ihtiyacım var. 50.Yıl mahallesindeyim ve malesef burda kablonet yok. hazirana kadar internete ihtiyacım var. Limitsiz ya da en az 40 gb kotalı ve en önemlisi taahhütsüz internet tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

beyler bir tık konu dışı olabilir ama tavsiyenize ihtiyacım var. 50.Yıl mahallesindeyim ve malesef burda kablonet yok. hazirana kadar internete ihtiyacım var. Limitsiz ya da en az 40 gb kotalı ve en önemlisi taahhütsüz internet tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    hocam ben türknetin sorunlu internetinden ayrıldım Netgalaxy den hizmet almaya başladım tahhüt yok 200gb kotalı kullanıyorum 55 lira
    4Aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Çok Nadirde olsa anlık kopmalar oldu normal bi durum
  • Gayserilii G kullanıcısına yanıt
    eski ttnetin büyük binasının olduğu parkta turksat için büyük bir veri merkezi yapılmış.uğurmumcuya kablonet verilmesi ne zaman sağlanacak bir tahmininiz veya net bir bilginiz var mı?
    netgalaksi sınırsız 16 mbit kullanıyorum.geçen ay 50tl olan ücrete %30 zam yapıldı 65tl oldu.90 tlye fiber+kablonet almak çok daha mantıklı hale geldi.
  • Otobüs duraklarına reklam vermişler ttnet fiber sultangazide diye. Bir ben mi göremiyorum fiberi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Otobüs duraklarına reklam vermişler ttnet fiber sultangazide diye. Bir ben mi göremiyorum fiberi
    hahahahaha insanin akliyla dalga geciyorlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.