Bildirim
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
6 Misafir - 6 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
İsmetapaşa bölgesinde hala bir değişiklik yok, kutular yerli yerinde bekliyor. Birde eğer kutunuzun üzerine spray siyah boya ile yazılar yazıdlığında aktifleşecek. -
Makbulun onundekikeri bugün aktif ettiler bende o kutuya bağlıyım müşteri hizmetlerini arayıp VDSL geçmem gerekiyormuş şuan adslden 21mb alıyorum vdsle geçince hay degerlerini atarım buraya bu arada makbulun onundekiler tip-7 bu attığınız fotoğraflardakine benzemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vay be bugünleri de mi görecektik :) Gerçi daha bizim daha kutu falan koymadılar 5-6 ayı var daha sanırım:(( -
-
Vay hocam hayırlı olsun vdsl demişsiniz ama bizim sokağa fiber çekmişler yan sokaklara falan da vdsl çekilmiş acaba bizim sokağın ne özelliği var da fiber çekilmiş :D
Bu arada makbule bende yakınım yenimahalle istasyonunun orda oturuyorum 2 3 haftaya bana ulaşacak gibi görünüyor.
-
Gözlerim yaşardı hocam İsmetpaşa mahallesinde 130 mbps altyapı. Darısı bizim başımıza.quote:
Orijinalden alıntı: Farukp
Sonunda
Evlendiğimde aldığım ev ile babamların evin arasında 3 adet tip-7 ve tip-23 kutu var, yeni evimin önündeki kutu ve eski evimdeki kutu hala aktif olmadı ortadaki kutu aktif oldu.
İnşallah bu hızlara bir an önce kavuşuruz.
-
Türknet YAPA'cılar bayram edecek :) umarım bizde sene sonuna kadar görürüz. -
Hocam yapa alt yapısındakiler faydalanabiliyor mu o zaman uçarız 😄 bildiğim fiber alt yapıdan hizmet veremiyor onlarquote:
Orijinalden alıntı: ressi1
Türknet YAPA'cılar bayram edecek :) umarım bizde sene sonuna kadar görürüz.
Bu dolaplar FTTH değil, VDSL yararlanırlar.quote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Hocam yapa alt yapısındakiler faydalanabiliyor mu o zaman uçarız 😄 bildiğim fiber alt yapıdan hizmet veremiyor onlar
Alıntıları Göster -
Fttc mi diyorsunuz yani ayrıca Uğur mumcudayım bizim sokağa yeni kablolar da çekildi Apartmana kadar çektiler kablo ama 130 mbps alan arkadaşa yeni kablo çekilmemiş sanırımquote:
Bu dolaplar FTTH değil, VDSL yararlanırlar.
Alıntıları Göster
Uğuğr Mumcu, Cebeci oraların parsellenmesi daha iyi, çekebilirler de. Daha Sultançiftliği, İsmet Paşa tarafında görmedim hiç.quote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Fttc mi diyorsunuz yani ayrıca Uğur mumcudayım bizim sokağa yeni kablolar da çekildi Apartmana kadar çektiler kablo ama 130 mbps alan arkadaşa yeni kablo çekilmemiş sanırım
Alıntıları Göster -
Türknet ile YAPA altyapısı düzeltilmediği sürece biz bu kutulardan faydalanamayacağız. VAE altyapısı olanlar faydalanabilecek. Bende VAE yada başka bir ISS'ye geçmeyi düşünüyorum...quote:
Türknet YAPA'cılar bayram edecek :) umarım bizde sene sonuna kadar görürüz. -
2016'dan beri İstanbuldaki adresimde Türknet YAPA kullanıyorum, çok nadir sorunla karşılaştım, 16mbit %90 uptime diyebilirim. Yüksek hızlarda durum ne olur bilemiyorum ama sırf upload için mecbur Türknet kullanacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Harry Kewell
Türknet ile YAPA altyapısı düzeltilmediği sürece biz bu kutulardan faydalanamayacağız. VAE altyapısı olanlar faydalanabilecek. Bende VAE yada başka bir ISS'ye geçmeyi düşünüyorum...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 26 Haziran 2020; 12:22:46 > -
Sağolun İsmetpaşa makbul akbankin karşısındaki sokak Sultangazi istasyonunun orada fiber kablolar kutulara kadar geliyor kutulardan bakır kabloyla eve geliyor binaya kadar fiber cekmediler
Turknet yapadakilerin bayram edebilmesi için bağlantının vdsl olması gerek çekilen kablolar fiber olduğu için telekom turknete izin vermez yapadakiler sabit hız almaya devam eder.Eğer sadece vdsl var ise vae geçiş yapıp 100mbps civarı hızlara ulaşabilirsiniz.
Sizin bağlantıyı aldığınız kabinin fotoğrafını paylaşma şansınız var mı kabinden dışarıya fiberoptik çıkış kablosu var mı acaba bilginiz var mıdır?
Eğer varsa binanıza çekilirse 1000mbpsye kadar hız alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X