Bildirim
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bugün saha dolabıyla ilgilenen türktelekom personeline saha dolaplarının ne zaman aktif olacağını sordum. Peyderpey aktif edilecek dedi. Çalışmalar 2 ay kadar sürebilirmiş 1. Cebeci Cad. üzerindeki saha dolapları için böyle bir bilgilendirme verdi. -
herkese aynı bilgiyi veriyorlar. 2-3 ay içinde açılır dediler. -
Cebeci mahallesindeyim ben de, yeni binaya geçeceğiz 2 haftaya bu şekilde kabloyu kendileri mi çekiyorlar yoksa herhangi bir başvuru mu yapmak gerekiyor? -
gaziosmanpaşada saha dolabları ne zaman aktif olacak haberi olan var mı -
-
-
sınırsız :) 85tl internet + 10tl modem kirası var bakalım ilk gün üzmez inşallah :) -
Üzmez üzmez bende I caddesinde ilçe sağlık müdürlüğünün tam karşısındayım bu hıza göre umutluyum sene sonuna kadar gelecektir:)quote:
Orijinalden alıntı: emrekrdeniz
sınırsız :) 85tl internet + 10tl modem kirası var bakalım ilk gün üzmez inşallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Birde hangi sokak hocam halen sorguladım ADSL görüyor sistemquote:
sınırsız :) 85tl internet + 10tl modem kirası var bakalım ilk gün üzmez inşallah :)
kutu takılalı bayağı oluyor bina içine kablo çekileli 15 20 gün oldu sanırım daha sonrasında kablonet ekipleri de altyapı döşedi fakat daha bina içlerine gelmedi medigold tam arkasındayım 2283 sokakta şuan aktif olarak fiber kullanabiliyorumquote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Birde hangi sokak hocam halen sorguladım ADSL görüyor sistem
Alıntıları Göster -
Hocam kutuyu sonradan mı koydular kablo çekilip bekledin.mi ?quote:
kutu takılalı bayağı oluyor bina içine kablo çekileli 15 20 gün oldu sanırım daha sonrasında kablonet ekipleri de altyapı döşedi fakat daha bina içlerine gelmedi medigold tam arkasındayım 2283 sokakta şuan aktif olarak fiber kullanabiliyorum
Alıntıları Göster
Ayrıca bize de çektiler 5 ay oldu tık yok
önce bina içine kutu geldi daha sonrasında 2 hafta falan bekledik daire daire kablo çekildi fakat hemen aktif olmadı bi 10 15 gün daha bekledik sonunda kavuşabildik fibere :) darısı başınızaquote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Hocam kutuyu sonradan mı koydular kablo çekilip bekledin.mi ?
Ayrıca bize de çektiler 5 ay oldu tık yok
Alıntıları Göster -
Teşekkürler bize de 5 ay önce kablo çekildi. Bütün sokak kablolar çekildi fakat tık yok hocam. Kutu vs hak getire ekipler de yok zaten bu gidişle gelmez böyle saçmalık görmedim ben dequote:
önce bina içine kutu geldi daha sonrasında 2 hafta falan bekledik daire daire kablo çekildi fakat hemen aktif olmadı bi 10 15 gün daha bekledik sonunda kavuşabildik fibere :) darısı başınıza
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha cebeci tarafında fiber çekme olayı görmedim sadece saha dolaplarını değiştirdiler aktif dolap sayısıda sınırlı :( -
Beyler bizim buraya vdsl gelmiş 12 mbps paketi 20 mbps yaptık portumu vdsl kutusunu taşırlar mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım teşekkürler. bende vdsl var 38mbite kadar hız alıyorum ama fiber daha yüksek olur muhtemelen diye gelirse geçmeyi düşünüyorum. -
Sorgulama yapsaydınız ne kadar internet geliyor diye. www.milleni.com.trFiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X