Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.183
Cevap
33
Favori
140.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2092de oturuyorum ben askerdeyken bu kutuyu bağlamışlar fiber olduğunu söylemişler bizimkilerde eve kadar çektirmiş kabloyu 10 gün sonra başvurabilirsiniz felan demişler de 1 ay oldu tık yok aradım aktifleşene kadar beklemeniz lazım diyorlar.

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMISULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• Arkadaşlar bugün saha dolabıyla ilgilenen türktelekom personeline saha dolaplarının ne zaman aktif olacağını sordum. Peyderpey aktif edilecek dedi. Çalışmalar 2 ay kadar sürebilirmiş 1. Cebeci Cad. üzerindeki saha dolapları için böyle bir bilgilendirme verdi.
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    herkese aynı bilgiyi veriyorlar. 2-3 ay içinde açılır dediler.
  • NatsumeSS N kullanıcısına yanıt
    Cebeci mahallesindeyim ben de, yeni binaya geçeceğiz 2 haftaya bu şekilde kabloyu kendileri mi çekiyorlar yoksa herhangi bir başvuru mu yapmak gerekiyor?
  • gaziosmanpaşada saha dolabları ne zaman aktif olacak haberi olan var mı
  • Uğurmumcu Mah. Medigold Hastanesi arkası Fiber İnternet aktif :) SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekrdeniz

Uğurmumcu Mah. Medigold Hastanesi arkası Fiber İnternet aktif :)
    Hayırlı olsun müdür kaç tl sınırlımı sınırsızmı kıskandım yaw resmen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    sınırsız :) 85tl internet + 10tl modem kirası var bakalım ilk gün üzmez inşallah :)
  • quote:

sınırsız :) 85tl internet + 10tl modem kirası var bakalım ilk gün üzmez inşallah :)
    Üzmez üzmez bende I caddesinde ilçe sağlık müdürlüğünün tam karşısındayım bu hıza göre umutluyum sene sonuna kadar gelecektir:)

• quote:

Uğurmumcu Mah. Medigold Hastanesi arkası Fiber İnternet aktif :)
    Hocam lcwaiki arka sokağındayım bende buraya 5 ay oldu kablo çektiler tık yok ekipleri gördünüz mü ne zaman taktılar kutuyu

• quote:

Birde hangi sokak hocam halen sorguladım ADSL görüyor sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Birde hangi sokak hocam halen sorguladım ADSL görüyor sistem

Alıntıları Göster
    kutu takılalı bayağı oluyor bina içine kablo çekileli 15 20 gün oldu sanırım daha sonrasında kablonet ekipleri de altyapı döşedi fakat daha bina içlerine gelmedi medigold tam arkasındayım 2283 sokakta şuan aktif olarak fiber kullanabiliyorum
  • quote:

kutu takılalı bayağı oluyor bina içine kablo çekileli 15 20 gün oldu sanırım daha sonrasında kablonet ekipleri de altyapı döşedi fakat daha bina içlerine gelmedi medigold tam arkasındayım 2283 sokakta şuan aktif olarak fiber kullanabiliyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kutuyu sonradan mı koydular kablo çekilip bekledin.mi ?
    Ayrıca bize de çektiler 5 ay oldu tık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Hocam kutuyu sonradan mı koydular kablo çekilip bekledin.mi ?
    Ayrıca bize de çektiler 5 ay oldu tık yok

Alıntıları Göster
    önce bina içine kutu geldi daha sonrasında 2 hafta falan bekledik daire daire kablo çekildi fakat hemen aktif olmadı bi 10 15 gün daha bekledik sonunda kavuşabildik fibere :) darısı başınıza
  • quote:

önce bina içine kutu geldi daha sonrasında 2 hafta falan bekledik daire daire kablo çekildi fakat hemen aktif olmadı bi 10 15 gün daha bekledik sonunda kavuşabildik fibere :) darısı başınıza

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bize de 5 ay önce kablo çekildi. Bütün sokak kablolar çekildi fakat tık yok hocam. Kutu vs hak getire ekipler de yok zaten bu gidişle gelmez böyle saçmalık görmedim ben de

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Daha cebeci tarafında fiber çekme olayı görmedim sadece saha dolaplarını değiştirdiler aktif dolap sayısıda sınırlı :(
  • Beyler bizim buraya vdsl gelmiş 12 mbps paketi 20 mbps yaptık portumu vdsl kutusunu taşırlar mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler. bende vdsl var 38mbite kadar hız alıyorum ama fiber daha yüksek olur muhtemelen diye gelirse geçmeyi düşünüyorum.
  • Atic A kullanıcısına yanıt
    Sorgulama yapsaydınız ne kadar internet geliyor diye.
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.