|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (19. sayfa)
-
-
Her zamanki gibi gazimahallesine üvey evlat muamelesi yapmışlar. -
Her zaman öyle... Her hizmet en son buraya geliyor...quote:
Orijinalden alıntı: TikkiMikki
Her zamanki gibi gazimahallesine üvey evlat muamelesi yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet beyler çok şükür demek istiyorum. Şuan kabloları çekiyorlar 2 güne kutuyuda gelip takarlar dedi eleman. Yinede 1 ayı bulur kullanmak tahminim.
Kablo çekildikten kaç gün sonra geldiler ? Yoksa direk çalışmalar başladı mı sizde ? Kablonet mi yoksa Türk Telekom mu geldi ? -
Ttnet hocam. Eve kadar kablo çektiler kutunun konulacağı yerden. Bir haftaya gelip kutuyu taksalar bir iki haftayada açarlar sanırım. Gelen adam başvuru yapılmış dedi kim yapmış dedim cevap veremedi bilmediği için. Zamanında yaptığım başvurunun ekmeğini yiyor olabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: uzmansız
Kablo çekildikten kaç gün sonra geldiler ? Yoksa direk çalışmalar başladı mı sizde ? Kablonet mi yoksa Türk Telekom mu geldi ?
Hocam bende yazmıştım konuya cumartesi bize de kablo çekildi. Fakat sorgulamada uzun zamandır alt yapı calısması devam ediyor bölgenizde diye çıkmakta başvuru yapılmıyor :=) bu arada kutuyu 1 haftaya takarlar demislerdiquote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Ttnet hocam. Eve kadar kablo çektiler kutunun konulacağı yerden. Bir haftaya gelip kutuyu taksalar bir iki haftayada açarlar sanırım. Gelen adam başvuru yapılmış dedi kim yapmış dedim cevap veremedi bilmediği için. Zamanında yaptığım başvurunun ekmeğini yiyor olabilirim.
Alıntıları Göster
-
Hangi sokak hocam 2303. benimkiquote:
Evet beyler çok şükür demek istiyorum. Şuan kabloları çekiyorlar 2 güne kutuyuda gelip takarlar dedi eleman. Yinede 1 ayı bulur kullanmak tahminim. -
I caddesi üzerinde ilçe sağlık merkezinin tam karşısındayım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Hangi sokak hocam 2303. benimki
Alıntıları Göster -
Ordu caddesi, 13mbit adsl devam, tık yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir de esentepeyi görün. 8 mbps hız alabilen şükrediyor. Ben şu anda sağlıklı bir şekilde 5 mbps hız anca alabiliyorum. 10 sene önce aynı evde 12 mbps adsl kullanırken sene 2020 5 mbps. Sebep; kullanıcı sayısı arttıkça altyapı çalışması yapmaktansa değerleri kısmak daha kolay ve insanlar bu rezil hizmete 70-100 lira arası paralar ödüyor.
Rekabet olmadigi icin boyle rahatlar... Diğer isslerinde işine geliyor gidebildigi kadar gitsin kafasındalar.quote:
Orijinalden alıntı: n0rbit
Bir de esentepeyi görün. 8 mbps hız alabilen şükrediyor. Ben şu anda sağlıklı bir şekilde 5 mbps hız anca alabiliyorum. 10 sene önce aynı evde 12 mbps adsl kullanırken sene 2020 5 mbps. Sebep; kullanıcı sayısı arttıkça altyapı çalışması yapmaktansa değerleri kısmak daha kolay ve insanlar bu rezil hizmete 70-100 lira arası paralar ödüyor.
quote:
Evet beyler çok şükür demek istiyorum. Şuan kabloları çekiyorlar 2 güne kutuyuda gelip takarlar dedi eleman. Yinede 1 ayı bulur kullanmak tahminim.Hocam yarın kablo çekileli eve 1 hafta oluyor sizde ne alemde kutu takıldı mı 1 hafta sürmez kutuya demişlerdi fakat halen gelemediler ;)
içimi kararttın şimdi reis aşırı ağırdan alıyorlar. yapacaklar işlemler çok basit kutuyu tak kabloyu bağla çek git sonra interneti aç.quote:
Orijinalden alıntı: FaefuLHocam yarın kablo çekileli eve 1 hafta oluyor sizde ne alemde kutu takıldı mı 1 hafta sürmez kutuya demişlerdi fakat halen gelemediler ;)
Alıntıları Göster
bende durum aynı kablolar çekildi haftaya bugüne kadar takmazlarsa kutuyu gelmesi için bir beklentim olmayacak :)
-
quote:
içimi kararttın şimdi reis aşırı ağırdan alıyorlar. yapacaklar işlemler çok basit kutuyu tak kabloyu bağla çek git sonra interneti aç.
bende durum aynı kablolar çekildi haftaya bugüne kadar takmazlarsa kutuyu gelmesi için bir beklentim olmayacak :)
Alıntıları GösterValla geçen cumartesi geldiler şaşırdım hafta sonu geliyorlar garip diye yarın takarlar belki
Evet arkadaşlar bugün I caddesi üzerinde 2095 sokakta fiber kabloları yer altından geçiyorlardı. Sordum çalışan arkadaşa abi komplesi 2-3 ay içinde bitecek dedi. Bilgi bu yönde.
2144 sokaktayım geçen cumartesi binanın içine kabloları çekmişlerdi, perşembe günü kutuyu da bağlamışlar
quote:
Orijinalden alıntı: turgutmirza2144 sokaktayım geçen cumartesi binanın içine kabloları çekmişlerdi, perşembe günü kutuyu da bağlamışlar
Bize de cumartesi kabloyu çekmişlerdi gelmediler dengesizler kutuya halen 😄
Aynı sokaktayız 22 agustosta evin içine kadar kablo geldi kapıya da kutu takıldı.Ama hâla sistemde aktif değil haberin olsun
Selamünaleyküm Beyler Ben 2188.Sokakta Oturuyorum bundan 2-3 ay önce mahalleye gelip kabloları apartmanlara Yerleştirdiler(Siyah ince bir kablo) Ama kutuyu takmak için ne gelen var ne giden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X