Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.183
Cevap
33
Favori
140.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yunus emre 1410 sokakta 6 mbps internet hızım vardı geçen hafta yeni saha dolabına çektiler portumu 57 mbps download, 6 upload alıyorum arkadaşlar herkese h.o. eğer sizin de öyle imkanınız varsa iss'inizi arayıp sorgulayabilirsiniz ben hiç beklemiyordum çünkü gelip hiçbir işlem yapmadılar sadece portumu değiştirdiler

• Bugün 2303 sokak başında yeni fiber kutu yanındaki eski Telekom kutusunda arıza yapan bir Telekom görevlisi gördüm. sordum kablo binaya geleli 5 ay oldu bina içi kablolama olalı 10 gün oldu sözde 1 haftada kutu takılıyordu ne iş dedim ;) valla abi herkese aynı lafı söylüyorlar çok ekipleri yok vs dedi ulaşacak kimse yok mu dedim Casper gibi abi bulman zor bunları dedi 😄 neyse gelir diyelim konu zaten hareketli değil pek zaten eskiden ekipleri takip eden olurdu su an son durum bu Ugur Mumcu mahallesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Bugün 2303 sokak başında yeni fiber kutu yanındaki eski Telekom kutusunda arıza yapan bir Telekom görevlisi gördüm. sordum kablo binaya geleli 5 ay oldu bina içi kablolama olalı 10 gün oldu sözde 1 haftada kutu takılıyordu ne iş dedim ;) valla abi herkese aynı lafı söylüyorlar çok ekipleri yok vs dedi ulaşacak kimse yok mu dedim Casper gibi abi bulman zor bunları dedi 😄 neyse gelir diyelim konu zaten hareketli değil pek zaten eskiden ekipleri takip eden olurdu su an son durum bu Ugur Mumcu mahallesinde

Aynen öyle hocam çok ağırdan alıyorlar. Hızlanma olsa 1 aya bitirecekler. Kablolar çekilmiş çoğu binada eve kadar kablolarda çekilmiş kutularda takıldı çoğu yerde. Eee bu turuncu kablolarda her binaya gelmiyor sadece büyük beyaz kutulara kadar gidiyor diye biliyorum. İşi bitirmişler işkence ediyorlar millete. Yanlışım varsa düzeltin.

• Gaziosmanpaşa Fiber için yıl sonuna kadar bekleyin dediler bana...

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    daire içi fiber sonlandırma işlemi çoğu yerde yapılmadı evet ama yeni bir abonelik başlattığınızda kurulumu tamamlıyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Aynen öyle hocam çok ağırdan alıyorlar. Hızlanma olsa 1 aya bitirecekler. Kablolar çekilmiş çoğu binada eve kadar kablolarda çekilmiş kutularda takıldı çoğu yerde. Eee bu turuncu kablolarda her binaya gelmiyor sadece büyük beyaz kutulara kadar gidiyor diye biliyorum. İşi bitirmişler işkence ediyorlar millete. Yanlışım varsa düzeltin.

Alıntıları Göster

Az önce geldiler kutu takılıyor bakalım ne zaman alt yapı görünecek ;)

2303 sokak

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 6 Ekim 2020; 16:20:36 >

• 2303 sokak bugün itibariyle son durum bu
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• quote:

2303 sokak bugün itibariyle son durum bu

Hayırlı olsun hocam. Bu hafta içi bizim binayada uğrarlar heralde :)

• Her binaya gelir sadece fiber abonelik açtırman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Her binaya gelir sadece fiber abonelik açtırman gerekiyor.

yani hocam kutu takıldıktan sonra müracat yapmamız gerekiyor aktif etmeleri için?

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Ordu caddesi, 13mbit adsl devam, tık yok.

26.Sokak başına dolap konulmuş hala bekliyoruz.

• ressi1 kullanıcısına yanıt

İlk kutu oraya konuldu ama en son oraya gelecek sanırım :D

Beklemeye devam evde 2kişi instagrama girince 3.kişi whatsapp a bile giremiyor artık bir ayar çeksinler yetkililer kimse.

• Hic sormayın sabah WhatsApp verileri yedekliyordu, yavaşlıktan radyoyu bile dinleyemedim.

26.Sokaga geldiğini görmemiştim, bir ileriki sokakta, Türk Telekom bayisinin oradan turuncu kabloları çektiklerini hatırlıyorum.

• Kutuyu takmak için arkadaşlar geldi çalışmaları yapıyorlar çok şukur. Dışarının bitmesi bir aya bakıyor dedi. Yani bir ay ya da daha fazla bekleyeceğiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Kutuyu takmak için arkadaşlar geldi çalışmaları yapıyorlar çok şukur. Dışarının bitmesi bir aya bakıyor dedi. Yani bir ay ya da daha fazla bekleyeceğiz gibi.

Hayırlı olsun hocam 10 gün sonra sistemden sorgulayın dediler ;) 3 gün oldu bize de takılalı sorguluyorum alt yapı çalısması var yazıyor halen

• quote:

Hayırlı olsun hocam 10 gün sonra sistemden sorgulayın dediler ;) 3 gün oldu bize de takılalı sorguluyorum alt yapı çalısması var yazıyor halen

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam. Başvuru yaptım direk bakalım belki dahada hızlandırırlar :)

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Size fiber mi vdsl mi geldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Atic

Size fiber mi vdsl mi geldi hocam

Fiber hocam. Kutuyu takan arkadaş bir içinde herşey tamamlanacak bölgede dedi.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Ne tarafta oturuyorsun aga ben yunus Emre tarafındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Atic

Ne tarafta oturuyorsun aga ben yunus Emre tarafındayım

Uğurmumcu mahallesi ilçe sağlık müdürlüğünün tam karşısında.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.