Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben anlamıyorum. O bölgenin interneti zaten iyi. Nerden baksan 25 in üstünü alabiliyorlar. 50. Yıl mahallesindeyim, 15 senedir 7 megabitin üstünü hiç görmedim. Bu kabloyu döşediler evlere kadar ama ne olduğunu bilmiyorum. Aylardır bu şekilde duruyor. Bu bölgeyi daha önce bitirmeleri lazımdı. SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
  • Hira- H kullanıcısına yanıt
    Oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmklcgl

Ben anlamıyorum. O bölgenin interneti zaten iyi. Nerden baksan 25 in üstünü alabiliyorlar. 50. Yıl mahallesindeyim, 15 senedir 7 megabitin üstünü hiç görmedim. Bu kabloyu döşediler evlere kadar ama ne olduğunu bilmiyorum. Aylardır bu şekilde duruyor. Bu bölgeyi daha önce bitirmeleri lazımdı.

İki sokak var aramızda 10 mbit internet kullanıyoruz, O sokakların santralle aralarındaki mesafe 1200mt, bizim 1500mt. Sultançiftliğinde askeriye tarafına doğru giderseniz, DSL'in yetersiz kaldığı yerlerde VDSL2 ve FTTB dönüşümü var.

1500mt mesafe var, hat zayıflamam 30db'e dayanmış durumda.

• dantee12 D kullanıcısına yanıt
    Zübeyde Hanım'a tahminen ne zaman gelir?
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Bu haftasonu geldi galiba hocam perşembe günü var mıydı bunlar bende geçtim bugün oradan dikkatimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netveysel

Zübeyde Hanım'a tahminen ne zaman gelir?

Hiç bilmiyorum hocam. Gop müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dantee12 D kullanıcısına yanıt
    Gitsem ne olacak ki size dediklerini banada diyecek!
  • byns kullanıcısına yanıt

bizde şuan 100 mb var zaten, hattan dolayı 70 alabiliyorum. yetiyor evet

• slmklcgl S kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam Allah aşkına yaşayan bilir.
    Metropol İnternet kafenin yanında oturuyorum aldığım hız turktelekomda maksimum 8mbps sabit 6 7mbps alıyorum nasıl yeterli oluyor.

Turknet yapa var biraz o açıdan şanslıyız diyeceğim fakat bu sefer de santrale çok uzak kaldığımız için 15mbps civarında hız alıyoruz.

Bence sultangazideki altyapıların hiçbiri yeterli değil yeni fiber yapılan yerler hariç.Umarım en kısa sürede hepimiz fibere kavuşuruz.
  • Ben yerleri karıştırmışım. Cebeci ve esentepe taraflarını kastediyorum aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Bu haftasonu geldi galiba hocam perşembe günü var mıydı bunlar bende geçtim bugün oradan dikkatimi çekti

Bende en son salı-çarşamba bakmıştım, herhangi bir şey yoktu herhalde hafta sonu yaptılar.

• Bu arada her haftasonu benim internetim kesiliyor galiba her kesinti de bi sokaktaki fiberi aktif ediyorlar manyaklar yine noluyorsa bize oluyor :)
    Bizim santralle çok oynuyorlar bakalım hayırlısı
  • sultançiftliği mah. 159.sokaktayım internetim hâlâ kesik :(

• ressi1 kullanıcısına yanıt

Ben 21 sokaktayım ama kutu cadde başında bakalım ne zaman aktif olacakta bizim binaya gelicek bakalım umarım 2 3 aya kadar kullanmaya başlarız

• 2319 nasıl olduysa kablonet gelmiş turuncu kabloyu kutuya takmış her aşaması en az 3 ay olduğunu farzedersek artık açılması içinde 3 ay bekleriz inşallah hemen açar şaşırtır kar bizi
  • Trastyy T kullanıcısına yanıt
    Bizdede kutu var ama kablo gelmedi binamıza
  • Fiber olup interneti kopan var mı
  • Bir altyapı sorgulama yapayım bayadır yapmıyorum. Hadi bismillah!

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hangi sorgulama sayfasından yapıyorsunuz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.