SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (51. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Önümüzdeki yılda fibere kavuşma dileğiyle... Mutlu yıllar herkese...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım kavuşuruz :D
Herkese mutlu yıllar :) -
Fiber altyapıda altyapı özellikleri öğrenme yok sanırım. En azından benim modemde yazmıyor. Işıkla iletildiği için hat zayıflama vs yok sonuçta. Hız olarak da tt çalışanları 100 mbps hızı rahat veriyor dediler. Daha üstü için şu anlık paket yok zaten.
-
-
-
Hocam gerçekten emin misin? Bak burda boşuna ümitlendirme beni ağlarım yoksa 😁 -
Eve kadar Ttnet fiber gelince apartmandaki regleti kaldırıyorlar mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: slmklcgl
Hocam gerçekten emin misin? Bak burda boşuna ümitlendirme beni ağlarım yoksa 😁Ne zamana kullanırsın kimse bilemiyor burada. Benim eve kadar kablo çekildi binaya kutuyu taktıklar ammaaa ve lakin aktif edemediler bir türlü fiberi.
Fiber umutlariyla yaşarken bir alakaisz soru sorayım Vodafone faturaliya geçmeyi düşünüyorum da eskiden 4.5g berbat çekiyordu şimdi kullanan varsa Vodafone hat internet hız durumu nasıl bazıları evin içinde bile konuşamıyorum yazmış uğur mumcu da böyle problem var mı bilen aveya kullanan arkadaslar -
vodafone çöp. millenicom kullanıyorum 2 senedir. süper
-
Sultangazi de Vodafone ve turkcell doğru düzgün çekmiyor pek Turktelekom çekim gücü olarak daha iyi öneririm -
ben sultançiftliğindeyim türknet kullanıyorum. Bu sabah internetim kesildi ve türknetin uygulamasından kontrol ettiğim zaman 16 mbit olan paketim 100 mbit olarak gözükmeye başladı ama internete bağlanamadım içimden bir his sabah uyanınca 100 mbit ile internete gireceğimi söylüyor :) siz fibere nasıl geçtiniz ? Bir kesinti oldu mu ? yoksa pat diye 100 mbit mi almaya başladınız ? anlatırsanız çok sevinirim
Yapaya almışlardır hocam sizi sultançiftliğinde turknetin yapası var santrale yakınsanız iyi hızlar alabilirsiniz -
komşum türk telekom kullanıyor onlarınki de kesilmiş. ayrıca yan taraftaki binaların altyapısının desteklediği hız 10 mbps lerden 75-80 mbps lere yükselmiş :)
Arkadaşlar 3 sokak ileride bir adresi Türk.net den sorguladığımda 100mbite kadar desteklediği çıkıyor. Acaba çalışmalara devam ediyorlar mı? Daha mahallede vs. bir kablolama görmedim.
-
Bizde hiçbir gelişme yok eve kadar kablolama yapılmadı ama saha dolabı gördüm! -
Vodafone evde internet kullanan var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X