|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (49. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmuussttyyAmin. I caddesinde gelişme yok uğur mumcuda. Kablonette altyapıyı getirdi bizim bina projede olmadığı için çekmediler :) her taraftan sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayda ne projesi bu acaba :D sultangaziye bak sen büyümüş de proje ilçesi oluyor gece gece ne güldüm ya :)
Bu forumda küfür yasak olmasa benimde çok güzel projelerim var ama işte maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 27 Aralık 2020; 2:44:14 > -
Cumartesi 2141 kazıldı kablonet tarafından ben 2144 deyim buraya henüz kazı yapılmadı burası aynı zamanda yarısı 50.yıl yarısı uğurmumcu oluyor yani iki mahalle buradan başlayıp buradan bitiyor :) Burası biterse uğurmumcu bitti diyebiliriz.Karşı 2144 geçen hafta tamamlandı.
-
nasıl uğurmumcu bitti aga 5 aydır ben fibernet bağlanmasını bekliyorum.Arızalı kablo bağlamışlar onu bile 2 ayda anca değiştirdiler.Hala ankstreye bağlamadılar kabloları öyle mal mal bekliyoruz valla. Aradığımda da 3-4 günde yapılcak diyorlar 2 hafta geçti ne gelen var ne giden.2256.sokakta oturuyorum ve hala en az 10 20 mahallenin başında kablolar öylece bekliyorlar.Sonlandırma olan kişiler azınlık nerdeyse herkes beklemede.Uğurmumcu mahallesinin bitmesi için daha çok ay var
-
quote:
Orijinalden alıntı: lexa55nasıl uğurmumcu bitti aga 5 aydır ben fibernet bağlanmasını bekliyorum.Arızalı kablo bağlamışlar onu bile 2 ayda anca değiştirdiler.Hala ankstreye bağlamadılar kabloları öyle mal mal bekliyoruz valla. Aradığımda da 3-4 günde yapılcak diyorlar 2 hafta geçti ne gelen var ne giden.2256.sokakta oturuyorum ve hala en az 10 20 mahallenin başında kablolar öylece bekliyorlar.Sonlandırma olan kişiler azınlık nerdeyse herkes beklemede.Uğurmumcu mahallesinin bitmesi için daha çok ay var
2303 deyim ugur Mumcu o kadar haklısınız ki eve kadar kablo çekileli kaç ay oldu bilmiyorum artık Twitter a yazıyorum. Arıyorlar 2021 ikinci çeyreği diyorlar falan filan herşey tamam 8 ay oldu binaya fiber çektiler 6 ay oldu eve kablo çektiler yetmedi 2-3 ay önce bina girişine siyah kutu taktılar herşey tamam fakat sokak başında saha dolabı var makbul önünde yanına yeni fiber dolabı koydular 1 sene oldu aktarmadılar o yüzden ne aktif oluyor ne bir şey umut yok bende artık takip dahi etmiyorum adamlarda iş yapma kültürü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bitti deme sebebim sokakların çoğunda fiber var.Bazı sokaklarda fiber olduğu halde bazı binalarda fiber yok her binaya fiber gelecek diye bir kaide yok hocam böyle bir saçmalıkları var benim önümdeki 3 sokakta fiber net çekilmiş ama sorguladığımda sokakların yarısına falan anca fiber vermişler bunu Uğur mumcuda da 50.yılda da farkettim düzgün iş yapmıyorlar ve büyük ihtimalle bu şekilde sonlandırıp bölgeye fiber çektik diyecekler. -
Hocam bende diyorumki çekilmeyen bina bazıları filan değil çoğuna çekilmedi çekilse bile ektif edilmedi.Bizzat 2256 civarında mahallelerde tanıdıklarım olsun filan biliyorum.O altyapı sorgulama işleri filan boş ona bakarsan bende de gözüküyo fiber altyapı ama 5 aydır nerde göremiyorum.Haddi hesabı yok o kadar aradım ki türk telekomu.1.5 sene taahütüm bitsin adsl fiber farketmez geçicem başka iss ye türk telekomdan hiç memnun değilim. İnsan bi kabloyu nasıl arızalı döşer ya hiç bakmaz mı bu kutuya sinyal geliyo mu gelmiyo mu? 2 ayda bi kabloyu anca değiştirdiler. Hem aklıma gelmişken çoğu sokak başında kablolar öylece duruyo. Her mahallede anca 1 2 binaya çekilmiş kablo onlarda aktif olmasını bekliyor.
-
Tamam haklısın hocam da benimde tek tek sokakları gezip inceleme yapma gibi bir şansım yok söylediklerim de sadece tahmini şeylerdi.
Bekleme konusuna gelince eminim buradaki herkes en az 1 yıldır bekliyor dolaplara kadar çektiler ama gerisi yok.Uğur mumcuda bazı yerlere vdsl çekmişler oralarda da port yok.
Kısaca şunu demeye çalışmıştım ben bunlar sadece sorgulamada fiber gözükse yeter diye fiber çekiyorlar gerisi kimsenin umrunda değil.
Zaten 10 15 yıldır altyapıda bir değişiklik olmamış bir ilçedeyiz ilçede çoğu yerde altyapı bile düzgün yok.
Neyse uzatmanın anlamı yok hocam ya
Varsa fiber geçen kazı çalışması falan olan yerler konuda belirtsin bakalım nolacak bu işlerin sonu -
aynen hocam sana patlamış gibi oldum kusura bakma da adamlar sinir ediyorlar beni bugün Allah izin verirse gidicem gopa bakalım ne dicekler birşey öğrenirsem aktarırım size de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uğur mumcu için kablonetin açılmasına az kaldı arkadaşlar, biraz daha sabır
-
-
Hayırlı olsun hocam. -
Teşekkürler
-
-
2021 in ilk çeyreğine ertelenmiş herşey. öncelik altyapısı olmayan binalarmış 2 3 aya anca dediler bana goptaki müdürlükte bekle babam bekle artık bakalım kaç ayda olucak
Türk Telekom müdürlüğü ile mi görüştünüz?
-
Evet. planlama ekibiyle konuştum
Burada herkes Türktelekomu bekliyor sanırım ve haberler o yönde.Kablonet çok hızlı gidiyor uğurmumcu da .Bugün bizim sokağı bitirdiler.Tanıdığımın evine kutuyu da takmışlar 2133 sokak da .Ben kabloneti bekliyorum Türktelekom daha çivi bile çakmadı buralarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 28 Aralık 2020; 19:12:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X