Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He tamam ben sadece kendi binama bakmıştım
  • medtosby M kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam bana da fiber gelse bende yoluma bakarım diğer binalar beni bağlamaz hatta bu konuya bile daha yazmam büyük ihtimalle
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Evet o siyah kablolar binalara dağılıyor sokağın aşağısına doğru o kablolar çekileli 4-5 aydan fazla oldu. Bir buçuk ay falan önce mahallenin başına dolap koyuldu. Sanırım 2 hafta önce bu kutuyu koydular. Benim olduğum binada dairelere kablo çekilmişti önceden. Ben daha 6 ay falan bekleriz sanıyodum ama bi anda aktif oldu. Binadaki kutuya da numara yazmışlar
  • Hahaha yok ya ben yine yazarım deneyimlerimi aktifleştirirsem. Bu arada bir arkadaş türknet kullanıyordu modem kirası vermeden. Ben bugün kendi firmamla konuştum 10 TL modem kirası var dediler. Türknet kullanıp aktifleştiren var mı acaba
    Aga bizim sokağa da koydular kutuyu da adamlara her gün sövüyorum ya dağıtsınlar o kabloları ya da söküp götürsünler 1 yıl oldu gelen giden yok ilgilenen yok hep en yakın zamanda diyorlar
  • Bu arada cidden 24. Sokakta oturanlar çok şanslı be aramızda 1 sokak var adamda fiber var bende yok :)
  • Hocam üzülme bence sırada sen varsın ya 4 ay sonra başlasalardı aktifleştirmeye böyle düşün. Ben uğur mumcu bitmeden bizim burası aktifleşmez sanıyodum ama şaşırttılar
    Umarım öyle olur bölümüm de yazılım mühendisliği cidden interneti çok aktif kullanmam gerekiyor ama bazı günler oluyor ki YouTube a bile giremiyorum.
    Eminim ki herkes bu sorunu yaşıyor üstelik ben evde 20mbps kullanıyorum
  • Bu fiber yerden değilde yukarıda normal kabloyla vermeleri max hızda problem yapar mı ki. 100 mbps verir diyorlar ama çıkarsa 150 200 gibi hızlarda problem yaratabilir gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı yapılan yerlere sizler gibi mutlu oluyorum. Umarım bu adsl lanetinden kurtuluruz. Yunus emre mah. Oturuyorum hâlâ adsl...

2012 den beri bu adsl belasıyla uğraşıyorum. Vdsl için kaç kere müdürlüğe gittim hatırlamıyorum...

2016 da sizin oraya başlıyacağız dediler bekledim. 2017 oldu 2. Çeyrek dendi bekledim. 2018 oldu bu sene sonuna kadar kesin dendi bekledim. 2019 da bütçe yok dendi, altyapı müdürünün odasına gittim, telefon numarasına kadar aldım, bu sene sizin bölgenize gpon çekicez diyip yolladılar, bekledim. 2020 nisan ayında sizin bölge bitmiş olucak dediler bekledim. Ekim ayında gittim, müdürüne denk geldim, Aralık ayı en erken dedi ve en geç 2021 ilk çeyrek dedi. Bu arada 2020 de altyapı çalışması oldu ama bi benim kabini değiştirmediler...
    Yan binam vdsl karşı binam vdsl ben adsl e mahkum kaldım.

Sen nerdesinki
  • Netveysel N kullanıcısına yanıt
    Sultançiftliği 24teyim
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt

Teorik olarak 32 veyahut 38 Gbps'ye kadar destekliyor diye biliyorum ben, mevcut splitterlarla 1 Gbit'e kadar bile rahat verir, gerisi muamma hocam. :)

• Allahın Cezası kullanıcısına yanıt
    2319 da kablo mu kopmuş
  • Uğur Mumcu tarafında herkes fiberlendi galiba ya da herkes ümidini kesti önceden çok konuşuluyordu bu konuda.
    Son durum nedir arkadaşlar yazın konumuz güncel kalsın
  • cemcan22 kullanıcısına yanıt
    Benim akraba o sokakta Twitter'dan CEO ya yazincw onun binadaki kutu aktif oldu kullanıyor şu. An fiberi turktelekom ama baya yeri rahatsiz edip durmustu
  • Turktelekom fiber aktif olunca adsl iptal oluyor mu yoksa kullanımda kalıyor mu

İptal oluyorsa süper cayma bedeli vermeden Vodafone adsl kurtulabilirizm belki
  • 2144 sokağın 4-5 daha süreceğini öğrenince saha ekiplerinden, ümidi kestim...

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Adslden fibere geçiş yapabilirsin ara vodafone u bilgilendirirler
  • Vodafone TT altyapısını kullanamaz ki
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.