< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (46. sayfa)

-
-
Bende GOP TT müdürünü tanıyorum bizzat yanına gidip yüz yüze konuşacağım. Bakalım net bilgi alıp size bilgi vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan senin yaşadığın sorunun aynısını yaşıyorum kardeşim. İyi kötü bir adsl hizmetim vardı türknette oda gitti. Sağolsun bu Türk telekom işini bitirmeden alt yapı sorgulamayı güncellidiği için bizi mağdur bıraktı. 22 gündür internetsizim bende bekliyorum bakalım sonuç ne olacak ?
-
23 24 25. i sokakları tek tek gezdim çektikleri fiber akla mantığa uygun değil çok komik her sokaktan 1 ya da 2 binaya çekmişler sadece onlar da caddeye yakın olduğu için ek olarak fiber kabloları havadan çekilmiş herhangi bir kentsel dönüşümde sıkıntı olacak gibime geliyor
Kablolar 24.sokaktaki dolaptan çekiliyor zaten haftasonu portlar gözümün önünde değişti ama demek ki yetersiz kalmış böyle bir şey yapmışlar :D -
Allah yardımcın olsun ben 2 ayda anca çözebildim. Sana tavsiyem ilk önce TTnet den al. Problem giderilsin kuruluma gelmeden 1 gün önce iptal et. Sonra yine turknet den alabilirsin :) Tesadüf mü oldu yoksa bu şekilde mi çözüldü bilmiyorum. Turknet başvurusu iptal ettirmeden ttnet başvurusu yaptım hat arızası giderildi ve sonrasında iptal ettirip turknet e bilgi vermem neticesinde bağlantı sağlanmış oldu. Şu anda sen ne turknet abonesisin nede ttnet bu yüzden senin yaptığın tüm çaba askıda kalıyor.
Umarım faydası olur.
-
Yarın bizzar gop türk telekom müdürlüğüne gidip müdür ile görüşeceğim tanıdık olduğundan yardım edeceğini söyledi bakalım yarın ne olacak tam bilgi alırım.
-
Benim bildiğim uğur mumcuda da fiberler havadan çekildi. Türk Telekom bu şekilde yapıyor hep. Bi de siyah kablo tüm binalara çekildi ama bina içi tesisatı sanırım istek olan yerlerde yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medtosby -- 22 Aralık 2020; 13:38:21 > -
Neyse çeksinler de nerden çekeceklerse çeksinler önemi yok :D -
Bu arada sen sanırım şu sokağın başında iki tarafta olan duvara yapışık kutuları sadece o binaya gidiyor diye anladın. O kutular her sokağın başında iki tane oluyor ordan tüm binalara kablo gidiyor. Giden de ince siyah bi kablo. Binalara kalın turuncu fiber gitmiyor. -
Hocam altyapı sorgulamasından baktım sabah çoğu binada fiber yok o sokaklarda bazılarında var sadece isterseniz sizde binalara göre sorgulayın bazı henüz yapada fibere geçmemiş hafta çoğunluğu fiberde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 22 Aralık 2020; 14:41:24 > -
Bu kutu fiber için değil mi koyan kişiye sorduğum da fiber denildi VDSL flan değildir inşallah o kadar bekletiyorlar bari değsin.
quote:
Orijinalden alıntı: medtosby
Bu arada sen sanırım şu sokağın başında iki tarafta olan duvara yapışık kutuları sadece o binaya gidiyor diye anladın. O kutular her sokağın başında iki tane oluyor ordan tüm binalara kablo gidiyor. Giden de ince siyah bi kablo. Binalara kalın turuncu fiber gitmiyor.Hocam müdüre sorar mısın uğur mumcu I caddesi ne zaman aktif olacak komple. Sizi bekleyen müşterilerinizde var diyebilir misin? :)
Hadi hayırlısı 😁 -
Kesinlikle katılıyorum 😁 -
GOP TT müdürünün adı ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Can2355
23 24 25. i sokakları tek tek gezdim çektikleri fiber akla mantığa uygun değil çok komik her sokaktan 1 ya da 2 binaya çekmişler sadece onlar da caddeye yakın olduğu için ek olarak fiber kabloları havadan çekilmiş herhangi bir kentsel dönüşümde sıkıntı olacak gibime geliyor
Kablolar 24.sokaktaki dolaptan çekiliyor zaten haftasonu portlar gözümün önünde değişti ama demek ki yetersiz kalmış böyle bir şey yapmışlar :D
-
Hocam fiber aktif binalarda :) adamlar çatır çatır belkide şuan 100mbpsden çekiyorlar :D
Şaka maka bende anlamadım binanın birine girip bakacaktım neredeyse ne ara koydunuz binalara ne ara ayarladınız da aktif ettiniz bir anda oldu her şey valla
24ün neredeyse tamamı bugün aktifleşti
23 ve 25in de yarısı fiber yarısı adsl -
-
Ah hocam ben yakaladım da noldu cumartesi beraberdik çalışanla pazarda beraberdik portlar taktı ayarladı falan hep söyledikleri klasik şeyler en kısa sürede çekilecekmiş falan.
Onları da suçlamak istemiyorum onlarda yönetici değiller gerçekten iyi insanlar ve işlerini yapıyorlar yöneticilerinin emri altındalar.
Turknete mesaj attım yakında altyapınızda bir güncelleme olacak dedi bunun için ekstra çalıştıklarını söylediler bakalım hayırlısıyla turknet ten iyi bir haber bekliyorum bende.
Benim yerime telekomla iletişime geçmelerini istemiştim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X