|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
VDSL olan bölgelere GPON mu çekiyorlar? Yoksa ADSL olan bölgelere VDSL mi?
-
Adsl olan bölgeye önce vdsl ardından gpon -
Vdsl olan yerlere şuanda gpon çekilmiyor maalesef fakat tüm adsl altyapılar tamamlandıktan sonra belki vdsl olan yerlere dönüşüm yapabilirler -
Virgül kullanmadığım için yanlış anlamışsın sanırım adsl bazında yazdım sadece vdsl olan yere bence de gpon götürmemeliler -
yok mu yeni bir güncelleme evde 5mbps ile sürünüyoruz son 1 haftadır :/
-
VDSL 75'lik paket kullanıyorum, çok şükür pek derdim yok ama şu firmaların bir siteye dört ayrı firma olarak fiber götürmelerini görünce kafayı yiyorum. İstanbul'un göbeğinde internete bağlanamayan arkadaşlarım var. Adamlar bir siteye dört firma birden fiber götürüyorlar ya.
-
Saçma sapan bir durum. Şuan bizim bölgede aynı sokağa hem türk telekom hem de kablonet fiber çekiyor. 15 senedir internetin derdini çekiyorduk -
-
Bende 2092. sokakta oturuyorum lakin 21 gündür türknet ankastre uygun değil diyip aktivasyonu yeniliyor anlamadım gitti bende.
-
Senin bu aldığın sorunu ben şuan 2092. de türknet tarafından alıyorum. "Ankastre uygun değildir" diyor. 21 gündür internet başvurusu öyle duruyor TT ekipleri ne arıyor bilgi veriyor ne de eve geliyor öyle muallakta kaldık. Ne yapmam lazım var mı bilgin filan?
-
Yani ben telekom Ceosuna bile yazdım bir an önce açılsın diye ama faydası oldumu tartışılır. Kablolar sıra ile bağlanıp santralde sinyal veriliyomuş sıra gelecek sizin sokağa sabredin denmişlerdi bana pazartesi goptaki müdürlüğe gidecektim ki cumartesi elinde sinyali ölcen alet ile genç bi arkadaş geldi açıyorum hattınızı arayıp anoneliğininizi başlatmalarını söyleyebilirsiniz dedi 2 saate açıldı internet. -
hangi sokak ve bu arkdaşı gören burda bilgi verebilir mi?Ona sormak lazım heralde tek bilen o bütün işleyişi
-
Arkadaşlar Sultançiftliği 23-24-25 sorguladığımda türknette 100 mbps çıkıyor haftasonu kabinde uğraşıyolardı aktif mi oldu acaba? Benim olduğum binaya kabloda çekilmişti başvursam nolur acaba -
2321 sokaktayım ben buraları sıradan açtılar 3-4 sokak hariç o açılmayan sokaklarda kablo kopukmuş öyle dedi ekipler değiştireceklermiş. Yani mavi polarlı türk telekom armalı genç bi arkadaş elinde bi cihaz ve kalemle geziyodu açtığı kutuların üstüne faz numarası yazıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: medtosby
Arkadaşlar Sultançiftliği 23-24-25 sorguladığımda türknette 100 mbps çıkıyor haftasonu kabinde uğraşıyolardı aktif mi oldu acaba? Benim olduğum binaya kabloda çekilmişti başvursam nolur acabaAramızda 3 sokak var, en sonunda gop telekomun önünde benzin döküp yakıcam kendimi.
-
Bu müjdeyi haftasonu verdim ama herkes ümidini kesmiş anlaşılan kimse pek takmadı mesajımı sultançiftliği nde çalışmalar daha hızlı olacak arkadaşlar tekrardan yazayım gören görsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 21 Aralık 2020; 23:49:46 > -
Sanırım o 3 sokakta binalara fiber kutusu koyulmuştu 26. Sokakta henüz binalara kutu koyulmadı beklemedeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 22 Aralık 2020; 0:0:21 > -
50.yıl mahallesi 2188.Sokakta Oturuyorum temmuz Sonu gibi gelip Her apartmana Siyah ince bi kablo yerleştirdiler şuana kadar da hiç kimse gelmedi turknet den sürekli sorgulama yapıyorum ara sıra "Gerekli internet Altyapısı bulunmamaktadır." Diyor ara sırada 6 mb hız gösteriyor. Buraya Ne zaman gelir Bilginiz Varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm binalara takıldı mı bilmiyorum ben bi ara herkese mail Twitter'dan falan yazmıştım ondan sonra ben köydeyken aradılar beni binanıza kablo çekiyoruz diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X