Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün santralin oradan geçerken bir uğradım, görevli arkadaşlar Sultançiftliği Mahallesi için çalışma olduğunu ama üç aydan önce çok zor olduğunu söylediler...

• O görevlilerin bir bildikleri yok.
    Ağzı olan sallıyor bana da ağustosda kesin gelecek demişlerdi
  • Zübeyde Hanım hakkında bilgisi olan yok mu hocam?
  • Dogru diyosun banada bu yıl butun ilceyi yapicaz diyorlardı
  • Arkadaşımdan bilgi aldım 2111 de son çalışmalar yapılıyor az kaldı inşallah Sultangazi'den bir mahallemiz fibere geçecek darısı Sultançiftliği'ne :)
  • Zübeyde hanım hakkında bilgisi olan var mı?
  • Netveysel N kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bilgim yok ama hocam kendi fikrimi söyleyeyim 2021 sonu gibi çalışmalar başlar bence çünkü bunlar yılda 1 mahalle yapabiliyor 2021de anca sultançiftliği ile uğraşırlar zaten vdsl olan yerlere çekmeyecekler esentepe Zübeyde Hanım ve birkaç mahalle dışında herkes 35mbps üstü alacak.
    Zaten asıl amaç her evin bağlantısını belli bir limit üstünde tutmak ben o limiti(35mbps olarak düşünüyorum)
    Asıl mesele hızlanması değil fiber gelmesi vdsl cidden çöp.
  • 2144 sokak da kablonet bir sokağa yapıldı yani iki bölümden oluşan sokağın sadece alt tarafı yapıldı orhangazi olan tarafı yapılmadı .Sadece bir sokağı mı yapıp diğer yerlere veriyorlar bilgisi olan var mı ? Türktelekom buralar da hiç çalışma yapmadı .

• Zübeyde hanım mahallesine ne zaman geliyor bilgisi olan yokmu
  • Turktelekom Sultançiftliği Mahallesi'de çalışmalara başladı önümüzdeki ay çalışmalar hızlı bir şekilde devam ettirilecekmiş.
    Yenimahalle istasyonu civarında başlangıç olacakmış bilginize
  • cebeci, s caddesi civarında var mı fiber? altyapı sorgusu yaptığımda hipernet görünüyor fiber yazmıyor; görevli de kuzene kutuda fiber olduğunu başvurursan geleceğini söylemiş ama apartmana herhangi bir fiber kutu vs çekilmedi hiç; yeni bina üstelik normal kutu çektiler. Görevlinin geldi dediği vdsl ile verilen yüksek hızlı internet mi acaba, enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 19 Aralık 2020; 19:9:2 >
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt

turknet altyapı sorgulamadan bak muhtemelen fiber aktif olmuş sizde

• Bende seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır diyor. Nasıl oluyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netveysel

Bende seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır diyor. Nasıl oluyor bu?

1 ay olacak sanırım altyapı bilgisini bu şekilde veriyor. ya aktif edip fibere çevirecekler ya da kim ne kullanırsa onla devam.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süredir bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netveysel

Bende uzun süredir bu şekilde

bende her gün sorgular olmuştum baktım yok iki günde bir filan sorguluyorum artık :D

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Ben biyerden sonra bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Turktelekom Sultançiftliği Mahallesi'de çalışmalara başladı önümüzdeki ay çalışmalar hızlı bir şekilde devam ettirilecekmiş.
    Yenimahalle istasyonu civarında başlangıç olacakmış bilginize

24 ve 26. sokak başlarına kabloda geldi, dolapta konuldu, 2 aydır başka bir gelişme olmadı bekliyoruz.

• 26. Sokakta oturuyorum elimden geldiği kadar bilgi alıp yardımcı olmaya çalışıyorum hocam 2gün önce testler yapıldı ve en kısa sürede binalara çekilecek
  • Türk telekom çok çok hızlandı fiber altyapıda gaziosmanpaşa bağlarbaşında pandemi başında başladılar bu hafta dairelere kadar çekmeye başladılar fiberleri
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.