Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alexmahone07

Turuncu kablonet döşedi buraya siyahlar da türk telekomun bizim sokakta 2319

Paylaştığım 1 ve 2 fotoğraf Türk Telekom 3 ve 4 kablonet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaefuL kullanıcısına yanıt
    Himm bizim buraya turktelekom hiç turuncu kablo getirmedi demekki bizimki fiber olmayacak hiper olacak herhalde
  • Türk telekomun fiber getirdiği evlerdeki arkadaşlar daha önce vdsl mi kullanıyordunuz? VDSL kullanıp da evine türk telekom tarafından fiber gelen var mı?

• Archosan A kullanıcısına yanıt
    Valla bizde hala adsl var bı bitmedi şu rezillik!!
  • quote:

Himm bizim buraya turktelekom hiç turuncu kablo getirmedi demekki bizimki fiber olmayacak hiper olacak herhalde

Sokak başlarına bakın sokak başında tek binaya bağlıyorlar turuncuyu küçük kutuya ordan sokağa dağıtıyorlar

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Bu sokak başında dediğiniz şöyle beyaz ufak bir kutu mi
  • Valla bizim burda en son fiber kutusu gördüm ama arkadaşın dediği olabilir sokak başındaki eve bakmak gerek büyük ihtimalle hipernet olacak Zübeyde hanım
  • quote:

Bu sokak başında dediğiniz şöyle beyaz ufak bir kutu mi

Evet hocam sokak başında ilk veya ikinci bina girişinde oluyor genelde o kutuyu bugün koydular bizde yoksa 5-6 Aydır eve fiber hat çekildi. Bina girişine siyah Telekom kutusu konuldu. Bu sokak başına o işlem olmadığı zaman aktif olmuyor

Bizde dediğin herşey var ama fiber yok demekki daha aktif olmamış
  • alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Herşey dediğiniz koşullar neyki
  • Netveysel N kullanıcısına yanıt
    Binada siyah kutu dairelerin giriş kapısına kadar kablo sokak başı turuncu kablolu beyaz kutu falann işte
    yıl 2021 acaba fiber gelir mi diye beklioz şaka gibi ya
  • Siyah kutu yok sokak başında beyaz kutu var
  • quote:

Bizde dediğin herşey var ama fiber yok demekki daha aktif olmamış

Bizde de aynı hocam tek eksik saha dolabı aktarması kaldı galiba sizde de öyle bağlı bulunduğunuz saha dolabına bir bakın isterseniz benim saha dolabı eski halen yanına yeni dolap koydular hala aktarmadılar sizde de aynı olabilir onu bekliyorum bende son olarak

• Sadece saha dolabı var aktarma yapılmış yani acaba daha dolabını açmak yasak mıdır?
  • Turuncu ve siyah Telekomun kablosu iki rengi de kullanıyor Telekom.Zaten fiber in amacı her eve fiberoptik kablo ile bağlantı sunmak ve her sokağın(ya da 2,3 sokağın) başına kutu koymasını sağlamak.Daha sonra bu kutulardan çıkan kabloları tek bir merkezde toplamak.Kablolar bakır olmadığı için ömrü uzun ve bağlantı problemleri yok.
    Artık tüm Türkiye'nin fiber altyapısına hızlı bir şekilde geçiş yapması lazım vdsl altyapılar patlak vermeye başladı bile herkes şikayetçi.
  • Kış aylarına girdik sanırım bu süreci 3 ay daha öteleyecekler.Ekipleri görüp konuşabilen var mı?
    Sonlandırmalar ne zaman yapılacak?
    Konuyu güncel tutalım.
  • Kablonet 2144 sokakta dubaları yerleştirmiş sabah başlarlar sanırım çalışmaya.

• Kablonet 2113 ü tamamladı, 2111 e başladı. Bizim evin 2 arka sokağı. Bu arada bana böyle bir mesaj geldi türknetten. Hızımda güzel bir yükselme olur mu? Lütfen olsun artık 10 senedir 7 megabitin üstünü hiç görmedim. Vallahi 20 ye bile razıyım ben. Öğretmenim ve ders veremiyorum. Sürekli mobil internetle girmek zorunda kalıyorum. SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• 2144 sokak da kazı bugün sabah başladı

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.