TürkTelekom bina girişine kutu koyalı 4 5 ay oldu hala aktif değil binada adsl bile yok superboxla sürünüyorum |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (40. sayfa)
-
-
Acaba ekipler nerde gören duyan oluyordu eskiden şu an ekipler hayalet oldu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zübeyde Hanım Mah. Hakkında bilgisi veya tahmini olan var mı? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Netveysel
sanırsam bunlar sizin mahalleye ait hatta bu eve bı kazı çalışması yapılmış fiber olabilir mi?Hocam şöyle söyleyim yaklaşık 7-8 Ay önce kablo çektiler 1.5 ay önce eve kadar çektiler 1 ay önce de bu sefer binaya kutu taktılar halen bekliyoruz. Üst sokaklar sorguluyorum fiber aktif olmaya başladı fakat bizim bu sizinde attığınız fotoğrafta yanına fiber saha dolabı koydular eski dolap içinde de turuncu fiber vardı baktım kapağı açmışlar turuncu fiber yoktu ya çalışma vardı ya da biri açtı bilemiyorum her neyse aktarsalar da su fiber aktif olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Netveysel
sanırsam bunlar sizin mahalleye ait hatta bu eve bı kazı çalışması yapılmış fiber olabilir mi?Sizin Fotoğraflar eski hocam. Şu an bakalım ne olacak ekipleri göremiyoruz fiber dolabı çürüdü ne biçim iştir aktif etmek zor mu sanki fiber çekin diyoruz aktarma yapıp yandaki kutuya aktif edecekler eve kadar çektiler modemin yanında duruyor kablolar halen bekliyoruz neyse seneye gelir bu gidişle
-
Sizde hiç değilse dolap felan ortalığa çıkmış bizde sadece saha dolabı koydular o kadar -
Arkadaşlar Türk telekom kullanıyorsanız başvuru yapın sürekli iptal olur zaten neyse de faturada düşme olabilir mesala ben 2 3 defa başvuru yaptım 80 tl civarında faturam vardı geçen yarı yarıya düştü 40 ödedim bidaha başvuru yaptım vu sefer de 20 tl fatura ödedim :) aylık bunlar bana fiber gelmemesi daha iyi oldu valla fndkdmns mağdur olmadım aradım sordum neden böyle diye bu sorun değil internet kullanımınıza göre faturalandırılıyo dedi halbuki ben her gün netteyim en az 300 400gb kullanıyom ayda böyke giderse yakında 1 TL öderim faturayı Benim fikrim kablom sorunlu olup değiştirmeye çalıştıkları için fiyatı düşürdüler şikayet etmiyim diye anlamadım valla :)
fiberi aktifleştirmeye gelen çalışanları gören arkadaşlar sokak bilgisi vererek paylaşabilir mi
-
Ben uğurmumcu mahallesi 2144 sokakdayım millenicom kullanıyorum memnun değilim ttnete geçecektim taahhütlü olarak.Bizim burada ki durum nedir kesin olarak fiber gelecek mi ? Ttnete geçersem yalın olarak fiber geldiğin de sanırım paketi yükseltebiliyorum
-
2113 ve 2114 sokakta kazı çalışması vardı sanırım bilgisi olan var mı ?
türksat kablonet kazısı heralde
-
quote:
Orijinalden alıntı: IV. Lannistertürksat kablonet kazısı heralde
Evet yukarıda paylaştım bir foto kablonet kablo çekiyordu.
ve @avadursun
adlı kullanıcılara yanıt olarakMerhaba; Uğur Mumcu Mahallemizde fiber kablo tesis, çalışması 10 gün içerisinde tamamlanacaktır. Ocak 2021 itibariyle talep eden binalara ve konutlara bağlantı çalışması başlayacaktır. İyi günler dileriz.
-
Anlamıyorum arkdaş, Uğur Mumcu da iki firma resmen sidik yarıştırıyor, biz yolun karşısında 15 mbit ADSL ile sürünüyoruz.
-
2319 sokak bina girişine Türksat kutuyu takmış herhalde sonrada gelip kabloyu bağlayacak sabah yoktu şimdi cumaya çıkarken gördüm herhalde bu sokağı hallediyor şimdi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Keremkasikci1907ve @avadursun
adlı kullanıcılara yanıt olarakMerhaba; Uğur Mumcu Mahallemizde fiber kablo tesis, çalışması 10 gün içerisinde tamamlanacaktır. Ocak 2021 itibariyle talep eden binalara ve konutlara bağlantı çalışması başlayacaktır. İyi günler dileriz.
çok şükür tatmin edici bir açıklama okudum. Geriye beklemek kalıyorda bu adamlara ne kadar güvenilir orası muamma.
-
Esentepede durum nedir bilen var mı? Ailemin evine alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X