|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (38. sayfa)
-
-
Ugur Mumcu 2303 sokakta oturuyorum 2311 ve 2310 sokaklar fiber aktif olmuş bu arada bu sokaklar 3 sokak üzerimde daha önce yoktu sistemde demekki bana doğru geliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Zübeyde hanım dayım burası hakkında hiç bilgisi olan yok mu ya -
İsmetpaşa mahallesine fiber ne zaman gelecek , bilen var mı?
-
Bugün geldiler arızalı olan kabloyu değiştirdiler. 3 4 güne kutuya bağlanır dediler bakalım bekliyoruz 2 ay geçti ama olsun fiber bizede gelcek herhalde kısa zamanda 2256.sokaktayım
Hadi hayırlısı😁 -
İsmetpaşa'ya VDSL geldiği için fiber büyük ihtimalle gelmez.
Aynen olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: FaefuL
Ugur Mumcu 2303 sokakta oturuyorum 2311 ve 2310 sokaklar fiber aktif olmuş bu arada bu sokaklar 3 sokak üzerimde daha önce yoktu sistemde demekki bana doğru geliyorlarDünki fiber sokaklarına 2307. Sokak da katıldı 2307 fiber aktif 2303 e az kaldı.
Kral bizim buraya vdsl geldi buyuk ihtimalle fiber getirmezler -
Biz hala adsl ile geçiniyoz vdsle de muhtacım -
Nerdesin sen -
Zübeyde hanım -
5 aydir port bekliyordum , gecen gun aradim ve vdsl baglanti icin abone oldum sonunda.24 mbit modem dahil 103 tl.Sokak 2004 -
Şuan vdsl e bile razıyım. Adsl ile sürünüyoruz...
Kesinlikle katılıyorum 😁 -
N caddesin de sgk binasına yakin yerdeyim -
Sultangazi Malkoçoğlu Mh. 304.sk. Bu sabah 3 5 abiyi kablo çekerken yakaladım. Sorduğumda fiber olduğunu söylediler. Eğer binadan 3 5 kişi başvurursanız açarlar dediler. 1 kişi bsşvurursanız bir iki ay sürer dediler. Sokak başına kutu yerleştirmişler onuda çeker atarım. Sorun şu ben altyapı sorguladığımda port yok gözüküyor. Belki aylardır bu yüzden sinir sinirli bekliyorum. Evet dostlar sizce fiber gelince portda gelir mi? Port nasıl açtırabilirim var mı yardımcı olacak fikri olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
istanbul sultangazi sultançifligi ordu caddesine ne zaman fiber alt yapı gelicek bunun hakkında bilgi vs alamıyor muyuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X