|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (37. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanAykut85
Sonunda internet bağlantısı gerçekleşti. Turknet den fiber hizmeti almaya başladım.
Adres uğur mumcu mahallesi N CAD.
Darısı sizin başınıza inşallah.Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt yapı sorgulama şu linkten altyapı sorgulamanız mümkün mü acaba?
Bende böyle saçma bir şey çıkıyor. TT ise fiber alamayacağımı söylüyor. Sizde de böyle ise belki türk telekomda sıkıntı vardır.
-
2144 sokak bende böyle çıkıyor
Türk telekom gpon üzerinden mi fiber hizmeti almaya başladınız? Oturduğunuz bölgede kablonet fiber çalışması yok muydu sadece? Uğur mumcuya sadece kablonet yapıyor sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archosan -- 2 Aralık 2020; 12:35:7 > -
Hocam ikisi birlikte çalışıyor. Bizim binada sadece turktelekom vardı. Ancak ben turknet den aldım :)
100mbps dow 10mbps up. 85 lira modem ücreti yok taahhüt yok -
Bendede böyle çıkıyor -
Hayırlı olsun hocam. Bir an heyecan yaptım . Kablonet altyapısıyla türknet alabilir miyim diye. Bizim burda kablonet çalışıyor sadece.
-
Altyapı sorgulama uğurmumcu bölgesinde çoğu yerde görünmüyor altyapı. Bir güncellemeyle her yer fiber görünüyormuş :)
quote:
Orijinalden alıntı: ArchosanHayırlı olsun hocam. Bir an heyecan yaptım . Kablonet altyapısıyla türknet alabilir miyim diye. Bizim burda kablonet çalışıyor sadece.
Yalnız kablonet Türkiyenin en iyi internet sağlayıcısı istatistik raporlarında yayınlanmıştı ben 4 ay boyunca kullanmıştım farklı bir şehirde ve hiç bir sorun yaşamadım.Ucuza hizmet veren 3.sınıf yama şirketlerin hizmetlerini almamanızı tavsiye ederim gerçi Türksat altyapısını kimseye kiralamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icanprove -- 2 Aralık 2020; 18:52:18 > -
hocam 19-24 arasında hızı 25'e düşürüyorlar. Zaten çalışıyorum eve 19:30 da geliyorum. Hız 25. Ben napayım o zaman hızlı interneti.
-
Fiber test aşamasında sanırım sitede sokak olarak gözüküyor test diye :)
Bu arada uzun süredir bakamadım konuya fibere geçen arkadaşlar varmış hayırlı olsun.
Son olarak Sultançiftliği son durumu nedir bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 3 Aralık 2020; 0:36:17 > -
Arkadaşlar kablonet veya türk telekom saha personeli görürseniz yunus emre mahallesine ne zaman gelicek diye sorabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atic -- 3 Aralık 2020; 0:37:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atic
Arkadaşlar kablonet veya türk telekom saha personeli görürseniz yunus emre mahallesine ne zaman gelicek diye sorabilir misiniz?Bende bekliyorum valla :) umarım kısa zamanda bize de gelir
ben de zübeyde hanımdayım ama maalesef bir hareket yok, turknetten aldığım internet sürekli kopuyor sorgulama siteleri hat yok diyor. geçenlerde 1285 sokak boyunca asfaltlama çalışması vardı butun caddeyi kazdılar filan ama altyapı çalışması olmadı. pek umutlu değilim.
-
-
geçen gün adamın biri dolpla uğraştı uğraştı geri gitti
ama altyapı kontrolu yaptığımda adsl bile görünmüyor;/
-
hocam bende yaklaşık 2 ay mücadele verdim. Bu süre zarfında da mobil veri için ödediğim ücret de cabası. Nihayetinde aldım sonunda. Umarım kısa zaman içerisinde herke fiber hizmetine kavuşur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanAykut85hocam bende yaklaşık 2 ay mücadele verdim. Bu süre zarfında da mobil veri için ödediğim ücret de cabası. Nihayetinde aldım sonunda. Umarım kısa zaman içerisinde herke fiber hizmetine kavuşur.
Amin ecmain :) bu ay içinde gelecek gibi bir his var içimde. 116gblık oyunu 3 gündür ancak yarı ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X