|
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (36. sayfa)
-
-
2 güne kadar bağlanacak dediler bakalım speedtesti atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2144 sokak için bugün bu uyarıyı vermeye başladılar
altyapı sorgulama yapılan sitelerin çoğunda sorun var.
Konu günceldir
Çok şükür bina girişindeki kablo değişmiş. Pazartesi için kurulum verildi. Bakalım yapılacak mı :)
-
Hayırlı olsun hocam baya beklediniz sizde.
Bende altyapı sorgulama yapıyorum olduğum bina için bilgi yok diğer her sokak her numara için altyapı gözüküyor. Belki diyorum ancak :)
kablonun değişmesi için herhangi birşey yaptınız mı bende hala bekliyorum fiber gelsin diye hep iptal oluyor
+ -
Zübeyde Hanım Mah. Hakkında bilgisi olan var mı? -
Turknet de olan başvuruyu askıya aldım. Ttnete başvuru yaptım. Kabloyu paşa paşa yada benim şansıma bilmiyorum 50 gün oldu çünkü kablo değişti. Sonra ttnet i kurulum olmadan iptal ettirdim. Turknetin kurulum kaydı açmasını bekliyorum. -
Ya bu sorgulamada günlerdir hata var. Olduğum konum ve bazı yerleri göstermiyor diğer baktığım yerleri gösteriyor. Caddenin yarısı fiber olduğum yerde bilgi yok.
Ordu Caddesinde bir çalışma var mı arkadaşlar?
-
uğurmumcu mahallesi tahmini nezaman biter
-
Aynısı bendede oluyor @Rusher -
Türksat gören var mı hiç 2319 iki ay önce kabloları atıp gittiler
Kutu takmaya başladılar mi sitesine girdiğinizde sadece 2278 sokak gpon test yaziyor -
Cumhuriyet mahallesinde oturuyorum. Kablonet ekipleri 5 gün önce başak sokak boyunca kazıp koymuş oldukları borulara fiber kablo çektiler.
-
Adamlar uğur mumcudan cumhuriyete kadar gitti bir sultançiftliğine gelmediler ya vay
Helal olsun cidden -
Kablonet Ocak ayında belki acar.
Türk Telekom altyapı çalışmaları bitti sayılır sokağımda binaya kutu ve altyapı çektirenler az var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: novazKablonet Ocak ayında belki acar.
Türk Telekom altyapı çalışmaları bitti sayılır sokağımda binaya kutu ve altyapı çektirenler az var.
altyapı sorgulamada altyapısı bilgisi alabiliyormusunuz hocam? Olduğum konumda 1 haftadır bilgi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X