Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.253
Cevap
34
Favori
142.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Allahın Cezası

Aynen eski kalkıyo yeniyi koyup kabloları bağlıyolar, o çocuğun geçtiği sokaklar açılıyo zaten cihaz ile kontrol edip numarayı yazıyo kutuya zillere basıp fiber aktif oldu başvuru yapabilirsiniz deyip hızlı hızlı ilerliyo.

Bugün sizin sokaklara bizim yenifırın makbulün sokak vs gezdim yok hocam kimseyi göremedim yalnız tekelin yanından girince içeride kablonet vardı Türk Telekom kaçmış yine galiba sen görürsen sor bari bize ne zaman gelecekmiş 2303 sokak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık turknete yazmaktan turktelekoma yazmaktan bıktım. Arıyorlar açmıyorum bile 🤣. Bugün aradılar bana dedikleri şu. Beyfendi sizin sorumluluğunuz da olan fiber daire içi tesisat işlemlerini yapın ekip yönlendirme yeniden yapacağız dairede tesisat yok. Diyip çağrı kapatılmış. Bende cevaben ;

Biz vatandaşlar olan kendi sorumluluğumuzdaki iç tesisat işlemlerini geçtiğimiz Nisan ayında da yaptık. Siz kendi sorumluluğumuzdaki hizmeti verseniz sorun kalmayacak dedim.

Halen dönüş yok 🤣🤣🤣
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

Artık turknete yazmaktan turktelekoma yazmaktan bıktım. Arıyorlar açmıyorum bile 🤣. Bugün aradılar bana dedikleri şu. Beyfendi sizin sorumluluğunuz da olan fiber daire içi tesisat işlemlerini yapın ekip yönlendirme yeniden yapacağız dairede tesisat yok. Diyip çağrı kapatılmış. Bende cevaben ;

Biz vatandaşlar olan kendi sorumluluğumuzdaki iç tesisat işlemlerini geçtiğimiz Nisan ayında da yaptık. Siz kendi sorumluluğumuzdaki hizmeti verseniz sorun kalmayacak dedim.

Halen dönüş yok 🤣🤣🤣

Yalnız yanlış yazmışlar belediyenin attığı tweette fiber hattı Türksat ve Türk Telekom çekiyor.Turknet değil :)

• Bu arada Kablonete geçen varsa bağlantı Gpon mu yoksa koaksiyonel mi oluyor bağlattıran varsa bilgilendirebilir mi?

• Ben kendimi enayi gibi hissediyorum ya. 99 lira fatura ödüyorum 8 mbps. Sultançiftliği mh. sağımda eski edirne, solumda ordu caddesi olacak şekilde işlek bir yer olmasına rağmen gram ilerleme yok senelerdir. Adamlar türkiyede mükemmel bir sömürü düzeni kurmuş yemin ederim. milyarlarca dolar para kaldırıp altyapı yatırımını sıfırda ilerletmeye devam. devletin bunu teşvik için işi zorlaştırması lazım. mesela fiber götürmediğin yerden 30 liradan fazla alamazsın kardeşim de, bak nasıl bütün türkiye 5 ayda fiber dolanıyor. Gel gör ki S.S. kurallarıyla bu parayı, bu beş para etmez hizmete ödüyoruz. Turktelekomun tekelinin paramparça olacağı günü iple çekiyorum. Ufacık bir alternatifim olsa anında çıkarım.

• Bende yunus emre mahallesinde oturuyorum. Bende de durum aynı... Adsl e mahkum kaldık valla ne dolabı değiştiryırlar ne de bir altyapı çalışması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantee12 -- 25 Kasım 2020; 12:27:27 >
  • icanprove kullanıcısına yanıt

Benim yazdığım ile sizin yazdığınız arasında bir bağ kuramadım.

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt

Pardon o zaman yanlış anlaşılma olmuş.

• icanprove kullanıcısına yanıt

kablonetin altyapısı gpon olacak,2304-2313 sokak taraflarında aprtmanlara kutular takıldı,kısa zamanda hepsine takılacak,ocak ayı içerisinde hepsi aktif olabilir.

• Kağıthane / Şirintepe mah. oturuyorum buraya da Turksat fiber geliyor bi süre önce kablo kanalları çekildi ama hangi sistem kuracaklar merak içindeyim. Hiç bir yerde yeni sistemle ilgili ne bir bilgi ne bir fotoğraf var. Kablo kanallarını çeken adamlar 1 ay sonra fiber kablolar çekilecek dedi hala ses seda yok. Harıl harıl mahallede her yere kablo kanallarını döşüyorlar.

Bu arada asfaltlı yolalların anasını ağlattılar yağmurdan sonra çamur içinde kalıyor sokak ama taşla yapılmış yollara döşenen kanallar sonrası eskisinden daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Kasım 2020; 17:10:51 >
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt

apartman içine kablo kanalları atıyorlarsa ve takılan kutu yatay şekilde 2 kapaklı kutu ise gpon sistem vardır zaten genel olarak yeni yapılan yerlerin çoğu gpon oluyor.

• Arkadaşlar kablonet veya türk telekom saha personeli görürseniz yunus emre mahallesine ne zaman gelicek diye sorabilirmisiniz?

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI Uğur Mumcu mahallesi 2091 sokak etrafında fiber dolabı aktif hale getirdiklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Uğur Mumcu mahallesi 2091 sokak etrafında fiber dolabı aktif hale getirdiklerini söylediler.

2091 ellinci yıl içerisinde gördüğüm kadarıyla hocam.

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

2092.Sokak ADSLden azad olmuştur. 😂

• NatsumeSS N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Gerçekten bence elemanlar yemin etmiş 2319 uğramamak için 2321 getiriyorsun arada iki sokak yaptın bitti bu ney yav

En çokta şuna gülesim geliyor yıl 2020 biz fiber gelecek diye bekliyoruz
  • Ben Zübeyde Hanım da yım burası hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • En son birtane adam mahalle başındaki dolapla uğraşıyordu
  • NatsumeSS N kullanıcısına yanıt

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben o sitede 3 aydır görüyorum 100 mbps alabilirsiniz diye ancak vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.