< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (34. sayfa)
-
-
Benim bölgeye daha kablo bile çekilmedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Modem arayüzünden maksimum hızı gösteren yeri mümkünse paylaşabilir misiniz bakalım bu altyapıyla ne kadar alınabiliyor
-
Verdikleri zte modemde öyle bir yer yok ona bakıyordum ama şimdi o modemi aradan çıkartıp kendi modemimi kullanabiliyormuşum millenicom kullanıcı adı ve şifreyi paylaşıyormuş onu öğrendim süperonline ve ttnette olmuyor ama millenicomda oluyor demişler onu deneyeceğim. Tp link vr 2800 modemim var zte den kat kat performanslı becerenilirsem onu kullanıcam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Allahın Cezası
Sinyali açmaya gelen genç arkadaşı gördüm işte bugün sanırım sizin bir alt sokaktaydı yeni fırının sokağında o yakınlarda çalışıyo olmalılar tahminimce çünkü o sinyal kontrol aleti elindeydiHocam yeni fırının sokağındayım bende fakat eski kutunun yanına yeni kutu taktılar ona taşımadılar ki daha adamlar enteresan insallah dediğin gibi olur
Nasıl taşımadılar anlamadım yeni kutudan dairenin içine modeme kadar fiber kabloyu çekmediler mi?
quote:
Nasıl taşımadılar anlamadım yeni kutudan dairenin içine modeme kadar fiber kabloyu çekmediler mi?Yok hocam o değil yeni fırının orda Telekom hizmet kutusu var eski ADSL yani onun yanına fiber dolap koydular 1 sene oldu halen o yeni fiber dolaba taşımadılar onu söylüyorum
quote:
Nasıl taşımadılar anlamadım yeni kutudan dairenin içine modeme kadar fiber kabloyu çekmediler mi?Hocam bahsettiğim saha dolabı yeni fırının önünde bak 1 sene oldu yeni dolabı koydular halen aktarmadılar ona yoksa eve fiber alt yapı çekildi eve kadar kablolandı bina içi siyah kutu takıldı vs ama tık yok
Ha pardon kutu deyince bina içindeki ankastre sandım. Bizim sokağın başına o saha dolabını koydukları an eskisini söktüler. Altyapı sorgulamada ne çıkıyor sizde?
Evet bizim dükkanın karşısı köşede tekel var cadde karşıaında, ben fiber sinyali aktif eden arkadaşı burda gördüm yukarıda yazmıştım, dedim herhalde bu sokaklarda sıra açıyolar
2291 sokak uğur mumcu turktelekom fiber aktif oldu
quote:
Orijinalden alıntı: alexmahone07
2291 sokak uğur mumcu turktelekom fiber aktif olduAramız 700 metre günlük 100 metre ilerliyorum forumdakilerle :):)
Ben 2319 dayım bizde tık yok 2291 akrabam oturuyor bugün açtırdı
Yoksa daha bizim kutialara gelip yazı bile yazmadilar aktif ettiklerine birşeyler yazıyorlar
Ben anlamadım bu işi ticarette adam bir yatırım yaparsa hemen bitirir ki para kazansın bunlar ne içiyorsa artık
quote:
Orijinalden alıntı: alexmahone07
Ben 2319 dayım bizde tık yok 2291 akrabam oturuyor bugün açtırdı
Yoksa daha bizim kutialara gelip yazı bile yazmadilar aktif ettiklerine birşeyler yazıyorlar
Ben anlamadım bu işi ticarette adam bir yatırım yaparsa hemen bitirir ki para kazansın bunlar ne içiyorsa artıkHocam denetim mekanizması zayıf bunların sanırım. Atla deve değil altyapıyı oluşturmanın zor olduğunu söyleyen adamla tartışırım bu konuyu. Kabloları çek kutuları koy binalara kutuları koy bağlantıları yap aktif et vs vs ne kadar zaman alabilir ki?
quote:
Ha pardon kutu deyince bina içindeki ankastre sandım. Bizim sokağın başına o saha dolabını koydukları an eskisini söktüler. Altyapı sorgulamada ne çıkıyor sizde?uğur Mumcu dahil gördüğüm her yerde o yeni saha dolabını koydukları an eskiyi kaldırıyorlar veya yerine koyuyorlar nedense tek kaldırılmayan kutu bu kaldı bende ondan diyorum bu kutu kalkmadan bizim sokağa vermezler o arkadaşı yarın mahallede arayacağım bakalım
Aynen eski kalkıyo yeniyi koyup kabloları bağlıyolar, o çocuğun geçtiği sokaklar açılıyo zaten cihaz ile kontrol edip numarayı yazıyo kutuya zillere basıp fiber aktif oldu başvuru yapabilirsiniz deyip hızlı hızlı ilerliyo.
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-Hocam denetim mekanizması zayıf bunların sanırım. Atla deve değil altyapıyı oluşturmanın zor olduğunu söyleyen adamla tartışırım bu konuyu. Kabloları çek kutuları koy binalara kutuları koy bağlantıları yap aktif et vs vs ne kadar zaman alabilir ki?
Alıntıları GösterSokak sıralaması ile gidiliyordur parsel/ada şeklinde belkide bu yüzden hala size gelemedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: icanproveSokak sıralaması ile gidiliyordur parsel/ada şeklinde belkide bu yüzden hala size gelemedi.
Alıntıları Gösterdoğrudur hocam sıra bizede gelir elbet :)
4-5 aydır bi gelişme yok kablolar vs her şey hazır.bi bilgilendirme yok bişi yok.Nefret ettim yemin ederim.Evde 3 kişi online eğitim kullanıyor.adsl yetmiyor
-
İşin komik bir kısmıda otobüs duraklarına yakında fiber sultangazide reklamları koymuşlardı o yakınlar çok mu uzak duruyor nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X