< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (32. sayfa)
-
-
Teşekkür edioz bilgi veriyosunuz bari mesajı yazarken hangi sokakta olduğunuzu veya hangi sokaklar için bilgi aldığınız yazarsanız hem size soru sorup rahatsız edilmezsiniz hem de herkes bilgilenmis olur teşekkürler bilgi için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yukarıdaki uzun mesajımda yazıyo diye yazmadım bidaha bidaha ama haklısınız. Buradalar hala türk telekomcu arkadaşlar 2321 sokakta bizim sokağa sinyal veriliyo bugün. Kutuların üzerine faz numarası yazdılar bi sorun olursa bu numaradan sinyal geldiğini söyleyin ama artık sorun olmaz açarlar üyeliğinizi dediler. Sıra ile açacaklarmış sokakları ama uzun sürmez sorun olan 2-3 sokak dışında bütün uğur mumcu ya verilecek 15-20 gün içinde dedi arkadaş
koskoca uğur mumcuda bi bizim binaya gelmedi ya
-
-
-
Vay beee harbiden Sultangazi çıkıyor çok sevindim.İnşallah sırada Sultançiftliği vardır da 2 aya görürüz fiberi.
Kablonet olması çok güzel. Akıllı fiber ile bunun belli bir süresi yavaş olsa da baya ucuz oluyor Türk telekoma göre fiyatları. Sürekli indirme yapanlar için baya iyi hem Türk net gibi saçma firmalarla uğraşmadan ucuza hızlı internet olmuş oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2319 2320 ve bu güzergahta baya çalışıyor kablo net kazdıkları kutuplardaki kabloları birlestiriyirlardi başında siyah bir kutu vardı adamın dediğine göre Ocak ta tamemen olacakmış bakayim
Günceldir
Bugün kargoya giderken gördüm 2282. Sokak civarlarında ekipler hızla çalışmalara devam ediyor.(Turksat)
Yok mu bölgede olup konuyu daha güncel tutacak birisi :)
sen orada internet olduğuna dua et :)
-
Bunu yazmak içinmi üye oldun ?
-
Yunus Emre Mahallesi 565 sokak civarını bilen vrmı ne durumda altyapı sorunu var diye internet bağlatamıyorum. 6 daireli binanın 5 inde internet aktif.
-
ben hep başvuru yaptığımda iptal oluyor ya kablo değişcek dediler onu da değiştirmediler 2 ay oldu
Al benden de o kadar.
2256.sokakta oturuyorum 6 7 başvuru yapmışımdır en az mahallenin başındaki binada adam 2 aydır kullanıyor biz 2 aydır bekliyoz valla kutu kablo filan hep yapıldı kutuya sinyal gelmiyo diye diyorum ama hala bekliyorum böyle kablonet tamamlasa da Türk telekomdan kurtulsam keşke
Benim kutuya da sinyal gelmiyor binadaki kutu ttnet mi kablonet mi bilemedim.
Sultançiftliği'nde sokaklara turuncu fiber çekilip kutu koyulmaya başlandı. Olduğum binaya da kutu koyulup dairelere kablo çekilmişti geçtiğimiz aylarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medtosby -- 20 Kasım 2020; 14:49:43 > -
Yok mu bir güncelleme beyler :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X